Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte 2 grønne mobil covers til vores ældre iPhone 13 Pro. Var dog en smule nervøs over kvaliteten da vi var vant til Apples originale læder cover. Men må sige det virkelig er en lækker kvalitet so... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den hurtige levering og solide kvalitet. Dog komplicerede det sagen en del, at der kom en mail fra kyronline uden at der nævntes sat det var cover fra Jer, men med ordlyden: tak fordi du har handlet m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt snyggt fodral till min Samsung telefon, snabb leveranstid, det enda lilla jag skulle kunna anmärka på är typsnittet som namnet skrivs med, skulle önska att det var ungefär som typsnittet i der... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mycket fint skinnfodral till iPad Air 11, 2024 men själva innerskalet hade dålig passform. Lite snett och vint, högra nedre hörnet glappar. Uttaget för att få upp penna stämmer inte med skinnfor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para teléfonos celulares

Escrito por la empresa

Kraken Copenhagen is a new brand with focus on design and quality. We sell our own brand Kraken Copenhagen, where we only manufacture quality products made of wonderful, genuine leather.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

113 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mina arbetskollegor blev avundsjuka.

Mina arbetskollegor blev avundsjuka.

27 de noviembre de 2024

Hej Magnus

Stort tack för din recension och för att du delade din upplevelse med oss! Vi är så glada att höra att dina arbetskollegor blev avundsjuka – det låter som ett fantastiskt betyg! 😊

Vi strävar alltid efter att ge en femstjärnig upplevelse, så om det är något vi kan göra bättre eller något du saknade, får du gärna dela det med oss. Din feedback är otroligt värdefull för oss så att vi kan bli ännu bättre.

Tack igen för att du valde oss – vi uppskattar dig som kund!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre vare og god service

Jeg fik hjælp til ombytning af en forkert bestilt urrem

28 de noviembre de 2024

Kære Marita

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med ombytningen, og at du er tilfreds med vores service. Hvis du har brug for hjælp igen, er du altid velkommen!
Vi ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår!

Min ordre blev "væk" hos PostNord

Min ordre blev "væk" hos PostNord, men med en henvendelse til Kraken Copenhagen. som tog sig af det, så havde jeg min pakke næste dag i postkassen.

Hej

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er kede af, at din ordre gik tabt hos PostNord, men det glæder os virkelig, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med at få pakken frem. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi er glade for, at du endte med at få din pakke dagen efter.

Hvis du har brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak for at vælge Kraken Copenhagen!

De bedste hilsner

Fungerer bare 😊

28 de noviembre de 2024

Kære Hans

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at det fungerer godt for dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 😊

Med Venlig Hilsen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

pad cover i læder er superlækker…

pad cover i læder er superlækker kvalitet.
Men trykket er ikke så pænt lavet – det er udtværet og sidder ikke centrereret på coveret.

Kære Hanne

Tak for din ærlige feedback. Vi er glade for, at du synes om kvaliteten af læderet på iPad-coveret. Vi lægger stor vægt på vores gravering, og det er ærgerligt at høre, at trykket ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din kommentar alvorligt og vil sørge for at undersøge, hvordan vi kan forbedre dette fremover.

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering

Kære Dorthe

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for, at du er tilfreds med både den hurtige levering og dit produkt. Det betyder meget for os!
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Great product (from earlier experience) horribly slow delivery

Love the product. Only "fault" is that charging an Apple pen is not possible. Shipping with PostNord is a catastrophe. It's taken a week now and delivery date is still "Unknown" as per the App. Transporting the small package some 300 km across the country appears to be quite a challenge. Please change forwarder!

27 de noviembre de 2024

Dear Steen
Thank you for your feedback. We are glad to hear that you are satisfied with the product.
We would like to emphasize that we have made all the necessary information about the product and shipping very clear on our website. Our product description clearly specifies that our pencil holder is only intended for holding pencils and not for charging an Apple pen. This information is also highlighted when selecting the product on the website.
Regarding shipping, we would also like to remind you that if you choose the free shipping option with PostNord, it is clearly stated on the website that delivery can take up to 7 business days, and there may be delays in some cases. If you prefer faster delivery, we also offer GLS as an alternative method, which delivers within 1-2 business days.
We hope this clarifies the situation, and we thank you for your understanding.

Kære Steen
Tak for din feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med produktet.
Vi vil gerne understrege, at vi har gjort alle nødvendige oplysninger om produktet og fragt meget tydelige på vores hjemmeside. Vores produktbeskrivelse specificerer klart, at vores pencil holder kun er beregnet til at holde blyanter og ikke til opladning af en Apple pen. Denne information er også fremhævet, når man vælger produktet på hjemmesiden.
Angående fragt, vil vi også gerne minde om, at hvis man vælger den gratis forsendelse med PostNord, er det tydeligt oplyst på hjemmesiden, at leveringen kan tage op til 7 hverdage, og der kan være forsinkelser i nogle tilfælde. Hvis man ønsker hurtigere levering, tilbyder vi også GLS som en alternativ metode, som leverer inden for 1-2 hverdage.
Vi håber, at dette kan afklare situationen, og vi takker for din forståelse.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig passform på mobilfodralet.

Dålig passform på mobilfodralet.
Är precis som att det är lite för litet vilket resulterar i att knapparna på utsidan av min iPhone inte linjerar med dom perforerade knapparna på fodralet.
När jag tar upp problemet med kundtjänst så vill dom att jag ska stå för returkostnaderna själv.
Läderarbetet ser helt okej ut, därför väljer jag att ändå lämna två stjärnor.
Men problemet med att inte kunna använda telefonens yttre knappar gör det extremt enerverande att använda detta fodral.

20 de noviembre de 2024

Hej Johan

Tack för din recension. Vi beklagar att du inte är nöjd med ditt köp och vill gärna bemöta situationen.

Efter att ha använt telefonfodralet i en månad kontaktade du oss angående passformen, eftersom du upplevde att det inte passade korrekt och att knapparna därför inte fungerade optimalt. Vi erbjöd oss att undersöka problemet närmare och förklarade att om det visade sig vara ett produktionsfel, skulle vi naturligtvis skicka ett nytt fodral utan extra kostnader.

Som framgår av vår returpolicy är det dock kunden som ansvarar för returfrakten, om inte felet beror på oss. Vi förstår att detta kan kännas frustrerande, men vår policy är tydligt angiven på hemsidan och gäller för alla våra produkter.

Vi gjorde vårt bästa för att hitta en lösning som var rättvis för båda parter, och vi är ledsna över att vi inte kunde uppfylla dina förväntningar fullt ut.

Vi finns fortfarande här om du vill utnyttja vårt erbjudande och låta oss undersöka problemet. Vi beklagar att du haft en negativ upplevelse och arbetar ständigt med att förbättra vår kundservice.

Med vänliga hälsningar

Kære Johan

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit køb, og vi vil gerne adressere situationen.

Efter at have brugt telefoncoveret i en måned valgte du at kontakte os angående pasformen, da du oplevede, at det ikke passede korrekt, og derfor fungerede knapperne heller ikke optimalt. Vi tilbød at undersøge problemet nærmere og forklarede, at hvis det viste sig at være en produktionsfejl, ville vi naturligvis sende dig et nyt cover uden ekstra omkostninger.

Som det fremgår af vores returpolitik, er det dog kunden selv, der er ansvarlig for forsendelsesomkostninger ved returnering, medmindre fejlen skyldes os.
Vi forstår, at dette kan være frustrerende, men vores politik er tydeligt angivet på hjemmesiden og gælder for alle vores produkter.

Vi gjorde vores bedste for at finde en løsning, der var fair for begge parter, og vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne imødekomme dine forventninger fuldt ud.

Vi står stadig til rådighed, hvis du ønsker at gøre brug af vores tilbud og få problemet undersøgt. Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse, og vi arbejder altid på at forbedre vores kundeservice.

Very good service

All good , all in time. Good Customers’ support and proper communication.

6 de noviembre de 2024

Dear S.V.

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had a positive experience with our support and communication. It means a lot to us that everything met your expectations. If there's anything we can assist you with in the future, don't hesitate to reach out!

Kind regards

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super tilfreds og god kvalitet

5 de noviembre de 2024

Kære Kunde

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er super tilfreds og synes, at kvaliteten er god. Det betyder meget for os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og super kundeservice

Hurtig levering og super kundeservice! Fik en forkert ordre mandag, gjorde dem opmærksom på det med det samme. De beklagede dybt og sendte den rigtige og havde den allerede igår. Fejl kan ske, vi alle mennesker og de var søde og hurtige til at få det ordnet. Jeg er super tilfreds🙏🏽

1 de noviembre de 2024

Kære Cecilie

Tusind tak for din forståelse og venlige ord! 🙏🏽 Vi bestræber os altid på at levere den bedste service, og vi er glade for, at vi hurtigt kunne løse fejlen til din tilfredshed. Din tålmodighed og forståelse betyder meget for os. Hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med fremover, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tak, fordi du er en del af vores kundekreds – din feedback betyder rigtig meget for os! 😊

De bedste hilsner

Snygga accessoirer

Allt funkade - bra produkter!

Hei!
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at alt fungerte som det skulle, og at du er fornøyd med produktene våre. 😊 Ta gjerne kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med fremover.

Med vänliga hälsningar

Super tilfreds med det

30 de octubre de 2024

Kære Johnnie

Det lyder rigtig godt, at du er super tilfreds! Tusind tak for din positive anmeldelse – det betyder meget for os. 😊 Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Med Venlig Hilsen

Super fin kundeservice

De havde i første omgang sendt en forkert vare. Ombytning uden vrøvl, og fremsendelse ny vare med returlabel for den forkerte, dvs. inden den forkerte var kommet retur. God service med tillid til kunderne.

Kære Steen

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores ombytningsservice, og at du er tilfreds med den hurtige håndtering af din ordre. Vi bestræber os på at sikre, at vores kunder får den bedste service, og det er dejligt at vide, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Tak for din tillid, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Jag är supernöjd!

Jag är supernöjd med fin service, snabb leverans och framförallt ett fantastiskt mycket prisvärt plånboksfodral i fint äkta skinn till min nya iPhone. Dessutom utan kostnad en personlig detalj som mitt namn ingraverat på framsidan. Kan verkligen rekommendera att handla hos Kraken!

Kära Lotta

Stort tack för din fina feedback! Vi är otroligt glada över att höra att du är nöjd med både service, leverans och kvaliteten på ditt nya plånboksfodral. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna och får produkter de verkligen uppskattar.

Det är även roligt att höra att du uppskattar den personliga gravyren – vi tycker också att de små detaljerna gör stor skillnad!

Tack för att du valde Kraken, och för att du tog dig tid att rekommendera oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden.

Super god kvalitet

Super god kvalitet

26 de octubre de 2024

Kære Hans

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever den høje standard, vi altid stræber efter. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Rigtig god søndag!

The Customer Service is a 10/10

The Customer Service for me is a 10/10. They were extremely professional and very helpful.

25 de octubre de 2024

Dear Oumama

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you had a positive experience with our customer service. Our team strives to provide the best service possible, and your feedback means a lot to us.
If you need any further assistance or have questions in the future, please don’t hesitate to reach out.

We look forward to serving you again!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabba svar på email trevlig personal…

Snabba svar på email trevlig personal och fina produkter 😁

21 de octubre de 2024

Hej Robert

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och våra produkter.

Med vänlig hälsning

Fantastic products...

I have never ever seen so fantastic products as you folks produce so keep going on strong, thanks.

5 de octubre de 2024

Dear Suzana

Thank you so much for your wonderful feedback! We're thrilled to hear that you're so satisfied with our products. We always strive to deliver high quality, and we truly appreciate your recognition. We look forward to continuing to bring you amazing products.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produkten är mycket fin och uppskattas

Produkten är mycket fin och uppskattas. En sak dock är att den bara har 3 fack för kort och inte 4 som deklarerats.

5 de octubre de 2024

Kära Ingemar

Tack för din recension och för att du framhäver att du är nöjd med produkten! Vi uppskattar din feedback mycket, då det hjälper oss att förbättra oss.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.