La empresa ha respondido
Krea ett bra låneinstitute som erbjuder hjälp till mindre och medelstora företag. Man kan ta fram en elektronisk automatisk kalkyl utan credit upplysning att see företagets uppskattade låneytrume. P... Ver más
La empresa ha respondido
Jättebra tjänst – smidigt och effektivt! KREA hjälpte oss att få lån på ett väldigt smidigt sätt. Plattformen är enkel att använda, och vi fick snabbt flera erbjudanden att jämföra. Det sparade både... Ver más
La empresa ha respondido
Hade en första kontakt med Krea maj 24,ville avvakta till efter sommaren.Tog kontakt och fick en omedelbar respons på min förfrågan om att ansöka för ett lån. Krea kom med ett förslag på kreditgi... Ver más
Escrito por la empresa
Valhallavägen 60, 11427, Stockholm, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Mycket missnöjd. Fick inga konkreta svar trots upprepade försök. Känns otydligt hur ansökan delas vidare och hur flera kreditupplysningar kan tas trots att det kommuniceras som en. Bristande transparens och svag uppföljning.

Respuesta de Krea
Snabb och smidig process och hjälp att få lite bättre villkor.

Respuesta de Krea
Jag fick ett beviljat lån från en annan bank, men Kreia gjorde ändå en ny kreditupplysning i onödan. De gav mig först ett skenbart erbjudande, tog en kreditupplysning och sen drog sig ur – trots att allt såg ut att gå i lås. Det var både frustrerande och onödigt. Rekomnderera ej !

Respuesta de Krea
Lånade till mitt företag. Man fick snabb hjälp och det gick snabbt till lånet var utbetalt. De hade kontakt hela tiden och processen för att få lånet gick väldigt snabbt och smidigt. Nils & Hugo var de jag hade kontakt med. Rekommenderas att prova ++++

Respuesta de Krea
Långivaren kontaktade mig via telefon där direkta frågor ställdes om mitt företags affärsplaner som jag svarade på.

Respuesta de Krea
Excellent service with friendly follow up!

Respuesta de Krea
Väldigt snabb och trevlig återkoppling. Oväntat bra.

Respuesta de Krea
Relativt enkel och smidig process jämfört med storbankerna som är alldeles för krångliga.

Respuesta de Krea
Más información sobre otros tipos de reseñas.