Har bara positiva saker att säga, snabb leverans, trevligt bemötamde, snabba på att svara på mail och produkterna jag köpt håller den kvalitet som beskrivs i annonserna eller högre🙏. Rekommenderar al... Ver más
Köpte en driver, kom fint paketerat och den var i bättre skick än vad jag väntat mig. Beställde över julen så det var några röda dagar där då transportfirman antagligen inte körde, bortsett från det... Ver más
Vill verkligen ge 5 stjärnor! Vilken service! Snabb leverans! Och om klubban är bedömd 8/10 så undrar jag vad 10/10 är.. bortsett från inplastning så är den ny. Inget tullande eller kryddande på skic... Ver más
- Tienda de artículos de golf
- también en la categoría
- Servicio de comercio electrónico
- Tienda de deportes
- Tienda de objetos de segunda mano
Escrito por la empresa
KretsGolf erbjuder golfutrustning på den svenska marknaden, majoriteten av våra produkter har redan använts av någon annan och söker nu ny ägare. Vi vill bidra till att göra sporten tillgängligare genom att erbjuda golfutrustning som är väsentligt billigare än nypris. KretsGolf erbjuder klubbor från de största varumärkena som Titleist, TaylorMade, Callaway, Mizuno, Scotty Cameron med flera. Vår målsättning är att alla från nybörjare till rutinerade spelare ska kunna hitta sina nästa klubbor hos oss.
Riddaregatan 18, 39350, Kalmar, Suecia
- info@kretsgolf.se
- kretsgolf.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Tillbehör från temu
Bra begagnat och nya klubbor. Dock vissa tillbehör så som headcovers för 400kr kommer direkt från temu eller alibaba för en bråkdel av priset! Skäms!

Respuesta de KretsGolf
Fick väldigt bra personlig service när…
Fick väldigt bra personlig service när jag skulle handla för de krediter jag fick när jag lämnade in mina gamla golfklubbor. Hela affären gick väldigt smidigt och jag är mycket nöjd med klubborna och bollarna som jag köpte.
Bra hemsida
Bra hemsida. När klubban kom så va det så som det va på bilderna och infon. Väldigt snabb leverans.
Snabb respons och snabb leverans
Snabb leverans och en bra golfklubba!
Köpte ett set Mizuno MX-300 4–P med TT…
Köpte ett set Mizuno MX-300 4–P med TT Dynalite Gold XP R300 och är supernöjd hittills. Har inte hunnit prova klubborna på banan än, men allt runt köpet har fungerat klockrent.
Snabb leverans, bra packat och tydlig kommunikation. Hela affären gick smidigt och utan krångel. Ser verkligen fram emot att testa klubborna och första intrycket är mycket positivt
Snabb leverans och nöjd med klubban!
Svarar snabbt och snabb leverans
Bra produkt och bra snabb leverans