Er også røget på den limpind
Er også røget på den limpind. Har bestilt og betalt for sandaler, men ikke modtaget noget. Kan heller ikke kontakte dem. Lad være med at købe noget hos dem
Købte et par birkenstock sko og pengene blev trukket men har ikke fået min pakke... og det er nu 2 mdr siden jeg bestilte!
Fup og fidus bestilte et par Birkenstock, men modtog dem aldrig, og pengene blev trukket to dage efter de var bestilt
Der er trukket penge på min konto, men har aldrig fået hverken bekræftelse eller produkt
I har trukket penge fra min konto men jeg fik ikke de birkenstock jeg nu har betalt for…
Betalte for et par kasser pepsi Max, som de reklameret for på Facebook men fik dem aldrig.
Scam site…
Ik brug denne side. Du modtager aldrig produktet og får ikke dine penge igen. Siden findes ikke…