Bestilte morgenbrød til levering inden kl. 10, med tydelig note om at pakken skulle stilles ved dørkanten, hvis ingen åbnede. Vi ventede indenfor fra kl. 10, men der kom ingen. Kl. 11 tjekkede vi u... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg fik leveret lækre fastelavnsboller. Det var let at bestille, varen levede op til forventningerne og de blev leveret til aftalt tid. Helt sikkert en service jeg vil benytte mig af en anden gang jeg... Ver más
La empresa ha respondido
I august 2024 bestilte jeg en kage til min chef som havde fødselsdag - med udbringning til hans private adr. Jeg fik den bedste service fra Kringlexpressen i Herning - langt ud over det sædvanlige. De... Ver más
La empresa ha respondido
Vi brugte Kringlexpressen.dk til at sende en række speciallavede lasertryk kager til en kunder med forskellige lokationer. Det gik supergodt, og kunden var helt vild med det – og ret imponeret. Det ka... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bettrday er en digital platform, der er udviklet specielt til bagerfaget og som samarbejder med bagerier i hele Danmark, hvor virksomheder og private kan bestille frisklavet bageriprodukter og få dem leveret direkte til døren.
Información de contacto
Priorsvej 31, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- hello@bettrday.com
- kringlexpressen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Trøffel elefant
Bestilte et trøffel elefant hos Bageriet Sløjfen. Var så lækker og frisk. Ikke sidste gang.. 😋

Respuesta de Bettrday - Bageren online
Ingen levering!!
Jeg prøvede at få lov til at bestille morgenbrød til min datters fødselsdag d. 13 september men ingen bagere i mit område leverer om søndagen. Tak for ingenting !!

Respuesta de Bettrday - Bageren online
Vil helt sikkert bruge dem igen.
Bestilte kl. 21.45 og fik lev. rundstykker og kage ved fordøren dagen efter kl. 8.30.
Fin hjemmeside
Fin hjemmeside, levering fungerede upåklageligt og til tiden og dejlige produkter, skal helt sikkert benyttes en anden gang.
Det fungerer bare som det skal/forventes
Hvis udsolgt vælger I bare noget andet…
Hvis udsolgt vælger I bare noget andet og skriver på notaen varer leveret
Jeg kunne godt have tænkt mig st kunne…
Jeg kunne godt have tænkt mig st kunne skrive en hilsen til modtageren af en kage. Da det var en hilsen ligesom en buket blomster. Ellers var alt fint!
Levering til tiden og skøn…
Levering til tiden og skøn brunsvigerkagemand.
Hel perfekt dejlig brød det gør jeg igen
Super service og lækre kager 🤗
Super service og lækre kager 🤗
Kommer helt klart til at bruge kringlexpressen igen 🤗👍
Perfekt.. :)
Rigtig godt morgenbrød og kage som var bestilt til min mands 40 års fødselsdag... Vil helt sikkert bruge dem igen.. Man får meget får pengene og en rigtig venlig chauffør.. :)
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❤️
Lækkert morgenbrød fra Jakobsens Bageri
Lækkert morgenbrød fra Jakobsens Bageri i Nyråd, leveret lige til døren og på den aftalte tid.
Kan klart anbefales.
En god service
Nemt og hurtigt og lækkert
Kager bestilt og de var klar til afhentnings tidspunktet. MAnge lækre kager med gode smage.
skønt at købe brød og kager på nettet…
skønt at købe brød og kager på nettet og få det leveret klart 5 stjerner
God service
Det er altid nemt og godt at få morgenbrød fra kringleexpressen
La experiencia Trustpilot