Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super hurtig levering var lidt bekymret da pakken var våd i det ene hjørne men den var pakket godt ind inden i kassen så den havde ikke taget skade kan klart anbefales

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Manglede noget beroligende, hvis man bliver rastløs og vil røre ved noget. Fandt disse ringe billigst og bedst af alt man kunne vælge farve! Ringene er ellers super gode. Også var det mega positiv at... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt blandet sortiment, spændende hjemmeside, hvor man får hvad man ser og hurtig levering. Nem søgefunktion og gode fyldige beskrivelser på hvert produkt. Har brugt siden flere gange, og er ganske g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en rigtig god måde, at i sætter numre på når der er forskellige krystaller at vælge imellem og at I viser hver enkelt fra flere sider, så man virkelig kan vælge hvilken man resonerer mest med!... Ver más

Información sobre la empresa

1. Belleza y bienestar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Krystalæsken finder du et fornuftigt udvalg af sten og krystaller, hvor du blandt andet kan finde et hav af unikke krystaller. særligt med tanke på kvalitet og udseende, så der altid er tale om smukke og helt unikke sten og krystaller. Det kan være, at du selv er samler, eller måske blot drømmer om en unik udsmykning til dit hjem. Hvad end du leder efter, kan det nok findes blandt vores store udvalg på siden her.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ligner ikke ægte perler

Ligner ikke ægte perler. Dårlig kvalitet. Samme perler som Temu.

18 de marzo de 2026
Logotipo de Krystalaesken

Respuesta de Krystalaesken

Vi kan ikke genkende den vurdering.
Vores sortiment er kurateret med fokus på kvalitet, ægthed og æstetik, og vi står fuldt inde for de produkter, vi tilbyder. Sammenligninger med masseproducerede varer fra lavprisplatforme er derfor ikke relevante.

Det bedste

Det bedste, hyggeligste sted i verden! Fantastisk service, søde og kærlige ejere. Jeg har været kunde i 4 år, fast kunde! Jeg elsker deres udbud.

28 de febrero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.