Kæmpe udvalg af sten og krystaller, et rent paradis for samlere! Kvaliteten er i top og til rimelige priser. Hurtig levering og pakket forsvarligt med genbrugs papir. 👌🏻😄 Krystalhulen er bestemt en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk krystal univers og smyk butik. Levende og magisk oplevelse hver gang. Thomas som er butik ejer er fantastisk energisk, sprudlenede, hjælpsom og lige ud af posen. Elsker hans ligefremhed,... Ver más
Kvalitet er virkelig nøgleordet når man skal beskrive krystalhulen! Det er både krystallerne samt servicen som bare er i top, og man kan virkelig mærke at moralen er med, både pris og service mæ... Ver más
Helt klart Danmarks bedste krystal butik! Fair priser, gode tilbud, altid kæææmpe udvalg og krystaller i god kvalitet! Jeg har besøgt butikken en enkelt gang, men køber mest over deres Instagram l... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danmarks Største Krystalparadis KRYSTALHULEN Krystaller og Sten sælges via Hjemmeside, Fysisk butik i Aalborg og Instagram LIVEsalg Største Krystalbutik i Danmark med nyheder hver eneste uge. Alverdens krystaller og sten fra hele verden, uanset om du søger som samler eller for krystallernes energier så har krystalhulen noget lige for dig. Vi arbejder som en intuitiv butik hvor vi ikke altid lader bøgerne fortælle os hvad er rigtigt. Vi mærker selv efter og lader dig mærke selv. I krystalhulen er der plads til ALLE og tonen er venlig og sprudlende nærværende.
Información de contacto
Hadsundvej 72, 9000 Aalborg, 9000, Aalborg, Dinamarca
- info@krystalhulen.dk
- krystalhulen.dk
Thomas og hans krystaller er bare…
Thomas og hans krystaller er bare skønne! Han giver SÅ god kundeservice og giver sig god tid til hver enkelt kunde 🙏... Hans live salg som foregår hver tirsdag og torsdag kl 20.00 på instagram er bare så hyggelige 🙏 kan varmt anbefale at købe fra Thomas som ejer butikken.
Fantastiske shoppeoplevelser hos Krystalhulen
Jeg har handlet utallige af gange hos Krystalhulen efterhånden og det er en biks jeg vil anbefale til alle og enhver. Der er meget god service og ejeren af Krystalhulen går ind for sit fag med hele sit hjerte, dette er tydeligt at mærke på hans lives som han kører flere gange ugentligt over Instagram. Stor anbefaling herfra!
Går du op i krystaller så det krystalhulen du skal vælge❤️
Krystalhulen er den eneste butik jeg har købt krystaller fra via nettet, da jeg normalt skal se og mærke krystaller før jeg køber. Men her er det ikke bare et samlebånd, det er med sjæl! Jeg elsker den lille butik så meget at jeg er kørt fra lille Svendborg til Aalborg, fordi den bare skulle opleves. Thomas yder verdens bedste service, og udover det så er det til priser som alle kan være med på. Han tager ikke overpriser, og lader ikke folk stå med en tom følelse af at blive snydt, fordi han netop gør det med hele sin sjæl. Ens små babyer kommer hurtigt hjem, og det blir pakket så godt ind. Så kæmpe anbefaling herfra❤️
Den største anbefaling
Jeg kan så absolut kun anbefale den skønne butik Krystalhulen.
Her finder man de skønneste krystaller i bedste kvalitet til den bedste pris.
Derudover er det bare verdens bedste service.
Fantastisk lækker butik!
Jeg handler næsten ALLE mine sten og krystaller hos Thomas.
Krystalhulen har det største og mest fantastiske udvalg af smukke sten og krystaller og til priser, der er til at være med på. Derudover er servicen i top.
Vender stærkt tilbage - som altid!
Altid fantastisk service og…
Altid fantastisk service og underholdende live salg via Instagram. Hjemmesiden er ikke den mest opdateret, men ved han arbejder på den. MEN når det så er sagt så opvejer LIVE SALGET fuldstændig for det! Og priserne virker meget rimelige i forhold til andre sider jeg har set. Alt i alt, super spændende forretning og god service og jeg vil klart handle her IGEN.
hurtig levering
Kvalitet, service og moralen i top!
Kvalitet er virkelig nøgleordet når man skal beskrive krystalhulen!
Det er både krystallerne samt servicen som bare er i top, og man kan virkelig mærke at moralen er med, både pris og service mæssigt!
Derfor vil jeg varmt anbefale at handle hos krystalhulen, både på hjemmesiden og på deres Instagram profil @krystalhulendk
Altid fantastisk service og…
Altid fantastisk service og underholdende live salg via Instagram. Jeg er helt ny i krystal verden og er blevet modtaget så varmt og venligt af Thomas (ejeren) og den tilhørende Facebook gruppe. Hjemmesiden er ikke den mest opdateret, men live salgs opvejer fuldstændig for det! Og priserne virker meget rimelige i forhold til andre sider jeg har set. Alt i alt, super spændende forretning og god service og jeg vil klart handle her igen.
Fantastiske produkter og hurtigt…
Fantastiske produkter og hurtigt levering. Helt sikkert et besøg værd.
Den fineste service
Den fineste service.
Jeg har efterhånden handlet mange gange hos krystalhulen, jeg er så vild med udvalgte af lækre krystaller, Thomas går langt for at sikre at man får det aller bedste med i sin pakke.
Priserne i krystalhulen er nogle af de mest rimelige jeg har set på markedet.
Men det vigtigste er at der ikke sælges ud fra et budskab om at krystaller kan fikse dig, men udfra at krystaller kan støtte dig i en udvikling og at du selv skal mærke hvilke der vil hjem til dig.
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos Thomas/krystalhulen igen.
Bedste og billigste krystalhandler
Bedste og billigste krystalhandler. Krystalhulen har et stort udvalg af sten og krystaller i god kvalitet til en god pris.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.