Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange fine og forskjellige krystaller…

Mange fine og forskjellige krystaller og andre ting i nettbutikken. Har live sendinger vær uke, som er veldig hyggelig å være med på- der krystaller er rimeligere for de som er live kunder. Veldig hyggelig dame som eier butikken og pakkene som blir sendt, får du melding om i posten appen. Anbefales!

1 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Awesome butikk og koselige livesendinger!💜

Utrolig bra utvalg av krystaller og div til veldig gode priser🥰 live sendingene er koslige å være på, selv om det går litt fort for meg innimellom 😹 møtt mange fine krystall mennesker igjennom der og har mange nydelige skatter som jeg er super fornøyd med! 11/10💜

25 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Livesendingene på Instagram er et…

Livesendingene på Instagram er et koselig avbrekk i hverdagen. Hun/de byr på seg selv og mange flotte varer av god kvalitet og bredt utvalg. Varene er godt pakket. Lett kommunikasjon. Handler flere ganger.

2 de junio de 2025

Super butikk

Utrolig fornøyd med all handel jeg gjør hos krystallengelen. Produktene er supre å god kvalitet. Kundeservicen er utmerket, sender du melding til dem på Instagram får du super rask svar og hjelp. En merket dette er ett «privat eid» firma da di legger sjela i arbeidet. Pakkene jeg får i posten er godt pakket inn og sikret. NB varsler om at alle live sendingene er super farlige for lommeboka. 😅 Di er også vanskelige å holde seg unna da det er super gode priser og veldig koselig å se på.
Eneste tingen jeg har å si på er at jeg kunne ønske det var en merkelapp på produktene med navn, for oss surrehoder som ikke husker navn på alle krystaller og hva en har kjøpt.

7 de octubre de 2024

Bare gode opplevelser

Jeg har vært fast kunde i noen år nå, og kommer nok til å fortsette med dette i mange år til. God kvalitet på produktene, snille priser, rask levering og hyggelige live sendinger som man kan delta på. Men det viktigste må være de ansatte! Alltid hyggelige, svarer raskt og kan komme med gode anbefalinger og råd om man skulle trenge det. Kan ikke få skrytt nok av denne butikken❤️

2 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjempe super å handle fra

Kjempe super å handle fra. Ho pakker alt kjempe godt inn og får tilogmed en søt liten gave med hver gang du handler på live. Har kjøpt masse herfra og alltid vært fornøyd. Ho er også rask til å svare på henvendelser og spørsmål. Kommer absolutt til å handle her flere ganger. Rask leveringstid også😍

7 de junio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.