Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god service og venlig betjening. Der var sket en fejl med min bestilling der blev rettet med det samme. Efterfølgende fik jeg en mail om at varen var sat ned. Kontaktede Klædeskabet hvor e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bliver simpelthen lige nød til at skrive et 5-stjernet review. Jeg bestilte min ordre i går ved frokost tid og modtog den her til formiddag. Alt er i den fineste orden og jeg syntes virkelig der er gj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og sikker levering. Alle produkter var flot pakket, så der ikke kom ridser osv. Derudover høj kvalitet af krystaller og wellness produkter, nyder meget deres rosmarin håndsprit i øjeblikket. K... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fine krystaller, lidt flere stykker end jeg havde troet. Troede jeg bestilte 4 større sten da der var 4 stk på billedet. Men er tilfreds da det var mig selv der ikke havde undersøgt antal/størrelse in... Ver más

Información sobre la empresa

1. Spa de día
  2. Practicante de medicina alternativa
  3. Tienda de salud y belleza
  4. Joyería

Escrito por la empresa

Krystalsten | Din butik til krystaller & velvære | Find flotte krystaller og sten, god japansk røgelse, tarotkort, englekort, økologiske personlig pleje og andet til din holistiske sundhed, velvære og helt almindelige pynt

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestilt en vare den 15 februar 2026…

Har bestilt en vare den 15 februar 2026
Den 19 februar er den registeret hos GLS men stadig ikke ankommet.
Skrevet 2 mail som de ikke svarer på.
I dag den 24 februar er den stadig ikke kommet til GLS.
Jeg kan ikke anbefale at handle ved dette firma.

15 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Kina kvalitet

14 de diciembre de 2025

Hej Elena

Jeg ville ønske at du have skrevet til os, for du kan såmænd bare få refunderet din vare hvis ikke tilfreds.

Du har købt en "Aarhus Aroma Diffuser" til 199 kr. som ved en Google søgning viser, at andre også sælger denne model fra vores engelske leverandør.

Om aroma diffuserener er billig bras, som jeg formoder "kina kvalitet" betyder, er en smagssag. Personligt mener jeg at diffuseren til prisen er ganske fin. Jeg vil dog gerne give dig ret i, at varen ligesom stort set alt andet i denne verden, ganske rigtig nok er produceret i Kina.

Super service!

Hurtig levering - og da der var en lille skade på produktet, så var de lynhurtige til at sende en ny og fik endda ekstra med.
Så en STOR anbefaling herfra!

1 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var syg så nåede ikke at hente. Venter på mine 812kr fra min første bestilling midt i okt.

Jeg var syg så nåede ikke at få hentet min pakke inden den blev sendt tilbage.
Pengene 812kr hævede I.
Jeg genbestilte og fik pakken og I hævede 812kr.
Jeg venter at I sender 812 kr til mig. Ja takk

21 de octubre de 2025

Hej Aase

Umiddelbart finder jeg din 1-stjernet anmeldelse helt forkert.

Din første pakke ankommer i pakkeboksen den 3/10 og ligger stadig i pakkeboksen, da du laver bestilling nr 2 og efter du afhentede bestilling nr 2?!

Hvorfor afhentede du egentlig ikke bare første pakke?

Bestilling nr2 blev lavet den 13/10 i efterårsferien hvor du jo fik besked om at vi var ferielukket, så alle pakker ville først blive afsendt mandag den 20/10.

FØRSTE BESTILLING - GLS TRACK & TRACE:
24/10/2025 18:40:00 XXXX Danmark
Retur til afsender
03/10/2025 09:31:00 XXXX Danmark
Din pakke er blevet leveret til den PakkeShop, du kan se herover (evt. indtast dit postnr. for detaljer). Når du modtager sms/mail fra GLS, er din pakke klar til dig.

ANDEN BESTILLING - GLS TRACK & TRACE:
21/10/2025 15:37:00 XXXX Danmark
Din pakke er udleveret i PakkeShoppen.
21/10/2025 11:09:00 XXXX Danmark

ALLE refunderede pakker bliver tilbagebetalt, når vi modtager pakken fra GLS - Men vi modtager ikke pakker en søndag, så logisk nok modtager jeg først din ikke-afhentede pakke imorgen, da den sendes retur til os en fredag.

Hvis vi laver fejl er dårlige anmeldelser på sin plads(når der går rod i vores auto afsendelser af fakturaer f.eks), men denne anmeldelse må jeg ærligt indrømme, er helt på månen altså, for hvad skal vi næsten gøre...

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har bedt om en faktura over mail

Jeg har bedt om en faktura over mail, har ikke fået den endnu håber 1 stjerne kan hjælpe på at få en faktura.

30 de septiembre de 2025

Hej Kristian

Jeg undskylder mange gange for vores fejl. Vores auto afsendelse var gået i fisk, og troede faktisk at du havde modtager min manuel oprettet faktura.

Undskyld igen mange gange, og håber du har modtager den sidste afsendte.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.