Mine venner og jeg var lige hurtigt inde for at kigge os omkring. Allerede i det øjeblik, vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af et smil. Ejeren og hendes mand var begge utroligt flinke og vi... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig hyggeligt sted med en dejlig atmosfære. Kaffen, kagen og sandwichene er virkelig lækre, og alt føles frisk og veltillavet. Personalet er helt fantastisk og får én til at føle sig virkelig velko... Ver más
La empresa ha respondido
Super butik og super online shop, her for man altid en go betjenning og så til markeds beste priser. Jeg kunne i hvertfald ikke finde mine bestilte vare billiger andre steder. Men jeg tænker at jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk oplevelse med KudosGames. Hurtig levering, lille personlig besked og fuld gennemsigtighed. Jeg skulle forudbestille og bestille noget, og alt kørte lige efter bogen. En enkelt vare blev for... Ver más
La empresa ha respondido
KudosGames er en dansk virksomhed, der sælger brætspil, kortspil, rollespil og spiltilbehør både online og fysisk. Virksomheden har fokus på god kundeservice, hurtig levering og at skabe sociale spiloplevelser gennem både webshop og brætspilscafé. Hos KudosGames brænder vi for spil, der samler mennesker. I Middelfart har vi åbent en brætspilscafé, hvor fællesskab, hygge og gode spiloplevelser er i centrum. I caféen tilbyder vi et udvalg af lette caféretter, snacks og drikkevarer, der passer godt til en hyggelig brætspilsoplevelse. Menuen er sammensat, så gæster kan spise og drikke uden at forlade spilbordet, med fokus på nem, velsmagende mad samt varme og kolde drikke.
Jernbanegade 39, 5500, Middelfart, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig betjening, godt udvalg og gode priser, så ikke noget at brokke sig over.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Framragende service! Bestilte tre små spil søndag aften og de var allerede fremme ved afhentningsstedet tirsdag. Det er meget hurtigt i december, hvor mange køber pakker til levering.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Lynhurtig levering, kompakt indpakning (for miljøets skyld) og en meget venlig hilsen i pakken. Jeg anbefaler Kudos Games til alle spilentusiaster.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Har ledt rigtig mange steder efter et bestemt brætspil på dansk og fandt det hos Kudos. Bestilte søndag og kunne allerede hente det om onsdagen ved pakkeshoppen. Fint emballeret og vedlagt personlig besked. Kan klart anbefale kudos Games.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
perfekte sted til at køb spil. Lynhurtigt forsendelse og dejligt sikkert pakket ned. Køber sikkert der igen..:-D

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
lynhurtigt forsendelse og forsvarligt pakket ind. køber helt sikkert der igen ..:-D

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
hurtig levering, spillets æske er en anden version end det billede der er på hjemmesiden men det er det samme spil.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Jeg oplevede stor hjælpsomhed fra kudos i forbindelse med ordre, både i før og efter var der god service. Vil helt sikkert handle her igen... :-)

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
God service og lynhurtig forsendelse. Blev sendt indenfor gange få timer efter bestilt!

Super god service!
Overskuelig hjemmeside, let at bestille på og rigtig hurtig levering.
God info på mail, fra start til slut og så lige en lille personlig hilsen i pakken👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Havde det været muligt med 6 stjerner havde de fået den 6 i dag.
Der manglede en del til et spil jeg havde bestilt, producenten ville ikke sende den. Så Kudos Games ejer valgte at sende hendes egen (da hun selv havde spillet) det er kundeservice over norm.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Kanon pris og eminent service 🤩 Det er ikke sidste gang at jeg bestiller brætspil herfra 🙌🏻

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Torsdags kl 17:54 bestilte jeg et spil fra kudos Games.
Kl 19:28 modtog jeg en mail at pakken var gjort klar til afsendelse og kl 11:32 dagen efter var pakken leveret til dao således jeg kunne have den i hænde lørdag formiddag.
Utrolig hurtig service og spillet var pakket sikkert ind.
Ud over spillet modtog jeg et personligt håndskrevet kort med mit navn, hvor jeg blev ønsket god fornøjelse med “Icecool” (titlen på det brætspil jeg havde bestilt). Titlen står skrevet midt i en linje på kortet så man kan se kortet ikke bare er masseproduceret men blevet skrevet efter min bestilling. 1000 tak for det. 😊❤️
Det var kun dette specifikke spil jeg søgte efter så jeg har ikke engang set hvor stort et udvalg butikken har men med denne service er det helt sikkert ikke sidste gang jeg søger efter brætspil her.
Tak for handlen.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Stort udvalg, konkurrencedygtige priser, hurtig levering.
Der var en lille fejl på fakturaen, som blev rettet prompte. Kommer helt sikkert til at handle hos Kudos Games igen, næste gang jeg skal have et brætspilsfix.