Mine venner og jeg var lige hurtigt inde for at kigge os omkring. Allerede i det øjeblik, vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af et smil. Ejeren og hendes mand var begge utroligt flinke og vi... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig hyggeligt sted med en dejlig atmosfære. Kaffen, kagen og sandwichene er virkelig lækre, og alt føles frisk og veltillavet. Personalet er helt fantastisk og får én til at føle sig virkelig velko... Ver más
La empresa ha respondido
Super butik og super online shop, her for man altid en go betjenning og så til markeds beste priser. Jeg kunne i hvertfald ikke finde mine bestilte vare billiger andre steder. Men jeg tænker at jeg... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk oplevelse med KudosGames. Hurtig levering, lille personlig besked og fuld gennemsigtighed. Jeg skulle forudbestille og bestille noget, og alt kørte lige efter bogen. En enkelt vare blev for... Ver más
La empresa ha respondido
KudosGames er en dansk virksomhed, der sælger brætspil, kortspil, rollespil og spiltilbehør både online og fysisk. Virksomheden har fokus på god kundeservice, hurtig levering og at skabe sociale spiloplevelser gennem både webshop og brætspilscafé. Hos KudosGames brænder vi for spil, der samler mennesker. I Middelfart har vi åbent en brætspilscafé, hvor fællesskab, hygge og gode spiloplevelser er i centrum. I caféen tilbyder vi et udvalg af lette caféretter, snacks og drikkevarer, der passer godt til en hyggelig brætspilsoplevelse. Menuen er sammensat, så gæster kan spise og drikke uden at forlade spilbordet, med fokus på nem, velsmagende mad samt varme og kolde drikke.
Jernbanegade 39, 5500, Middelfart, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fast delivery without any issues. Clear website with useful details about the boardgame.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Jeg købte et Kickstarter-spil igennem KudosGames. Spillet ankom umiddelbart efter hjemkomst ved KudosGames, og alt var, som det skulle være.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Very fast delivery. I am very happy with the games I have bought.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Dejlig og nem hjemmeside, med et fint udvalg.
Hurtig levering.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Hurtig afsendelse af spil og hyggeligt med håndskreven besked. Varen var desuden en del billigere end andre steder 😁😁

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Der var ingen problemer med leveringen, pakken kom meget hurtigt og uden problemer. Også var det rigtig hyggeligt med en personlig håndskrevet hilsen i pakken. Mange tak, jeg vil med garanti bestille fra kudosgames igen en anden gang :)

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Min kone bestilte et Mantis Falls fra Kudosgames, som blev leveret dagen efter med en personlig hilsen i kassen.
Nogle dage efter besluttede jeg mig selv for at bestille samme spil igen, som gave til en ven. Jeg bestilte til levering ved nærmeste pakkeshop. Denne gang skrev Gitte fra Kudosgames en SMS til mig efter en times tid og spurgte om hun måtte komme forbi med spillet med det samme, da de alligevel havde et ærinde i nærheden af min addresse. Det må man kalde hammer-god service.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Det gik tjept! Gode priser og hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Hurtig levering og service og et fedt udvalg af spil. Og en dejlig personlig note gjorde hele oplevelsen bedre!
Første gang jeg har handlet her, bestemt ikke sidste! Super oplevelse.

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Personlig og effektiv service. Det bliver absolut ikke sidste gang jeg handler hos KudosGames. Tak!

Respuesta de KudosGames.dk / KudosGames.cafe
Hurtig levering og pengene blev først trukket da varen var afsendt.

Hurtig og venlig levering! Kan kun anbefale (: