Bestilte 2 lækre håndbagage kufferter onsdag aften. Fredag kan jeg allerede hente i pakkeshoppen. Varen var præcis som forventet. 10 stjerner herfra 🤩
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte 1 kuffert d. 11/02-26 Modtog den d. 13/02-26 Sendte den retur i original indpakken med retursedlen senere samme dag, altså d. 13/02-26. Kan se i Bring appen at den er leveret hos dem d. 1... Ver más
Jeg købte kufferten: Mellem Vintage Black fra Printisso Portofino. Kufferten var på billedet af et mere mandigt udsende med en matglans uden glitter. Den modtagende kuffert er med glitter. Kan i... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Her på Kuffertonline.dk finder du alt, hvad du kan få brug for til din bagage på rejsen. Her finder du prisvenlige kufferter og rejsetilbehør til den rigtige pris med lynhurtig levering. Levering er gratis på ordrer over 299 kr - returnering er også gratis, og vi yder altid personlig kundeservice.
Información de contacto
Birger Jarlsgatan 57, 11356, Stockholm, Suecia
- info@kuffertonline.dk
- kuffertonline.dk
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Positiv overraskelse
Det var med en vis skepsis, at jeg bestilte en Samsonite trolley hos Kuffertonline.dk. Nystartet udenlandsk selskab med kun en håndfuld anmeldelser her på Trustpilot. Men prisen var fin, så jeg tog chancen. 1,5 døgn efter bestilling var min pakke klar til afhentning hos den lokale Postnord-butik. I modsætning til mange andre anmeldelser her på Trustpilot er denne anmeldelse skrevet af en uafhængig part :o). 5 stjerner herfra.

Super tilfreds
Super tilfreds. Blev leveret dagen efter bestillingen var lavet og helt som det skulle være 👍

Super fint.
Jeg Copy/past'er lige fra Andreas, jeg havde mine tvivl, men det hele gik fint, super hurtigt leveret, Support svarede inden for kort tid (Skrev Fredag aften, fik svar Mandag ved middagstid) så det som det skal være. :)
Den ene kasse var gået op i tapen i bunden, men kan man ikke klantre virksomheden for, det nok 50/50 fragtfirmaet samt kvaliteten på tapen, men det ser nu ikke ud til der var sket nogen skade på varen.
Andreas skrev:
"Helt fin side
God pris og god service
(Jeg var lidt varsom med at bestille i starten, da siden ikke havde nogen anmeldelser, men alt gik helt fint)"

Respuesta de Kuffertonline.dk
Stort udvalg og god service.
Varen var efterfølgende nedsat i forbindelse med Black Week og på forespørgsel fik jeg straks refunderet prisforskellen.

Helt fin side
Helt fin side
God pris og god service

Respuesta de Kuffertonline.dk
Hurtig levering og gode priser
Hurtig levering og gode priser! :)

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.