Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,3

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fake varer

Bestilte en kaffemaskine som ikke virket. Meget meget mærkeligt. Kulina support svare mig ikke og kan sikkert ikke hjælpe mig. Hold jer langt fra denne hjemmeside. Det er et kæmpe scam.

14 de abril de 2026

Alt i top

Jeg var noget skeptisk, da jeg bestilte, pga de få og lidt blandede anmeldelser, men alt gik som håbet. God pris, levering fra Tjekkiet kom tre dage efter bestillingen, og glas var forsvarligt emballeret og klarede transporten.

27 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

stupid robot

Via GLS tracking kan jeg se, at pakken har stået i depot i 10 dage. Jeg prøver at få fat i jer, men der er ikke noget telefonnummer, og jeres mailadresse bliver kun besvaret af en robot, der gentager det samme igen og igen, at min ordre er på vej. Ja, den kan være på vej i 10 år.

13 de diciembre de 2025

Super modtagelse af Mason Cash skål

Super modtagelse af Mason Cash skål, i en serie som kun kunne købes hos Kulina. Var lidt spændt på forsendelsen af en tung røreskål i stentøj, da den skulle hele vejen fra Tjekkiet til Danmark, men det var en unødvendig bekymring. Forsendelsen var den mest professionelle jeg har oplevet. Skålen var pakket i flere lag papkasser og med masser af papir omkring i inderste lag, så den var fin og intakt da jeg modtog den. Handler gerne med Kulina igen.

3 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse fra start til slut

Bestilte nogle flotte hvidvinsglas i sidste uge, og de ankom allerede i dag. De var pakket rigtig godt ind og kom frem i perfekt stand. Leveringen var hurtig, og som en ekstra bonus fik jeg endda en gratis salt med i pakken. Super god service – kan varmt anbefales.

4 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var lidt nervøs for at bestille fra…

Var lidt nervøs for at bestille fra Kulina da der ikke var særlig mange bedømmelser online.. men det har været helt perfekt. Købte nogle super dejlige trykkoger til langt under normal pris. Pakken kom rimeligt hurtigt, var godt inpaket og havde en lille extra hilsen i kassen med en lille gratis krydderi prøve. En god oplevelse, og let at tracke. TUSIND TAK :)

20 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en kniv for nogle få dage siden

Bestilte en kniv for et par dage siden. Prisen var rigtig god, og det så ud som om kvaliteten var OK, jeg ville teste med en billigere version af en Japansk kniv YANAGIBA, inden jeg begyndte at bruge mange penge på en. Kniven blev leveret på 4 dage, og der var endda et gratis viskestykke med i pakken UB. Jeg kan ikke finde noget at være utilfreds med.

15 de noviembre de 2024

Jeg var meget skeptisk - men OK

Jeg var meget skeptisk, da Kulina trak pengene før jeg fik besked om at varerne var på vej. på track and trace hos GLS stod de til at være i Prag.
Bestilte 2/1-24 og fik varerne 10/1-24
Alt er som det skal være.

10 de enero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.