Great experience! Staff were very helpful and kind. I could find everything I need and got extra support on the equipment use and maintenance.
La empresa ha respondido
Jag måste tyvärr ändra mitt betyg här. Trivts väldigt bra med den här butiken och handlat en hel del här. Men när jag köpte en bil där drivlinan krånglade redan under första körningen hörde jag såk... Ver más
La empresa ha respondido
Ypperlig service,finns inte produkter på lager så ordnas det snabbt,ska tilläggas att allt finns,åtminstone det jag behöver och övrigt bra utbud. Trevligt personal som tar sig tid och lyssnar på k... Ver más
La empresa ha respondido
Vi är en komplett leverantör inom RC-hobby, RC-sport och kullager. Sedan 1985 har vi hjälpt entusiaster, tävlingsförare, nybörjare och företag att hitta rätt produkter – från kullager, reservdelar och tillbehör till kompletta RC-modeller. Hos oss hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment inom radiostyrda bilar, båtar, flyg och drönare, tillsammans med ett stort utbud av kullager för RC och många andra användningsområden. Vår styrka ligger i djup produktkunskap, snabba leveranser och personlig service. Med över 40 års erfarenhet hjälper vi dig att hitta rätt lösning, oavsett om du söker ett specifikt kullager, vill optimera din RC-modell eller behöver reservdelar och tillbehör.
Gräddvägen 7B, 90620, Umeå, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Sveriges i särklass bästa service!
Otroligt snabba leveranser.
Aldrig några problem och mycket snabba svar vid kontakt.
Hatten av för detta företag.
Sällan man skriver positiva omdömen egentligen, men dessa sticker ut i mängden, riktigt snabb leverans och aldrig något krångel.. 5 av 5
Beställt många gånger, aldrig haft något problem förutom att kanske leveransen tagit lite längre en vanligt. Rekommenderar starkt!
Alltid snabb leverans och jag tycker de har rättvisa priser. Önskar de kunde utöka sitt utbud av delar till SCX24, tex återförsälja från fler tillverkare, injora, LGRP, etc.
Har beställt via deras nätbutik ett flertal gånger.
Mycket bra sortiment, och bra priser.
Snabb frakt är också ett plus.
Rekommenderas!
Suveräna , har sakerna i brevlådan dagen efter beställning , bra priser också.
Har nu handlet der en hel del. Aldrig haft problemer og de har lyttet til forslag om at reducere fragtprisen til DK. Nu kan jeg også modtage varer dagen efter det er bestilt. Kan kun anbefale dem.
Sonens drev i servon hade gått sönder. Fick utomordentligt bra hjälp, den här gången av Christer.
Jag var på väg att köpa nya drev men han kände direkt av att jag inte är särskilt teknisk och rekommenderade då istället att byta hela servon, dessutom blev det billigare än att bara byta drev. Dessutom stod han tålmodigt och väntade när jag lärde mig att byta servon. Det är en utomordentlig kundservice det! 👍👍. Världsklass Kullagergrossisten!!
Snabbt,lätt & smidigt.
Ett kanonföretag att handla hos.
Mycket snabb support.
Har handlat här i många år & det kommer jag att fortsätta med.
Kan starkt rekommendera detta företag för alla som gillar RC
Snabbt och billigt!
Hade grejerna med posten dagen efter!
Billigt var det också!
Handlade på deras hemsida men bestämde mig för att hämta i butik eftersom jag ändå hade vägarna förbi. Hemsidan må inte se ut att vara den mest moderna men beställningen var väldigt straight forward och lätt att förstå. Priserna är rimliga jämfört med andra liknande butiker. Trevlig personal i den lilla välfyllda butiken. Lär definitivt handla här igen
Otroligt snabb leverans och trevlig kundtjänst! Köper min RC delar bara där.
Väldigt bra sortiment, snabba leveranser, utmärkt service och trevligt bemötande.
Har handlat massor hos Kullagergrosisten och kommer fortsätta med det. 😊
Super nöjd , servicen och kontakten är helt OTROLIGT BRA jag kan verkligen rekommendera till 100% jag kommer i fortsättningen handla av kullagret.com 👍👍👍👍👍
Mvh.Stefan
Har handlat där flera gånger nu. I förrgår två små lager som ramlar ned i brevlådan 1,5 dag senare trots att det nästan borde kostat mer för jobbet än vad jag betalade. Mycket bra o snabb service!
Beställda kullager torsdag och fick dem med posten i Danmark redan fredag.
Kan bara rekommendera!!