Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Ros til Baragreb / kungreb

Ros til Baragreb / kungreb:
Kontaktede mig - dog noget senere - og vi fik opklaret sagen. Efterfølgende blev beløbet returneret til mig.
Min tidligere anmeldelse:
Svindel virksomhed … sender ikke varen og svarer ikke på mail.

26 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pas på dette firma,de snyder dig.

Pas på dette firma,de snyder dig.
Jeg bestilte nye greb til mit køkken den 22 juli
og den 30 juli fik jeg en mail om at de var afsendt og
og 884,00 kr. var trukket på min konto. og jeg har mailet og ringet til deres kundeservice utallige gange
men der er ingen der tager telefonen eller svarer på mail.
Så jeg er blevet 884,00 kr fattigere ved at handle med dette svindel firma.
Ib Hansen

10 de agosto de 2024

Laaaaaaang levering og svartid

Åh hvor ville jeg ønske jeg havde læst anmeldelserne her før jeg bestilte mine greb. Levering tog mere end 2 uger og varen levede bestemt ikke op til beskrivelsen. Jeg har bedt om at sende dem retur men har ikke hørt noget. Det er snart tre uger siden.
Jeg vil bestemt ikke anbefale nogen denne side.

29 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mangler svar fra Emma kundeservice...

Mangler svar fra Emma kundeservice...
Har foretaget køb i juni og pga fejl på barahandtag/kungrebs hjemmeside har jeg uheldigvis fået leveret det forkerte handtag.
Jeg har skrevet til dem utallige gange og prøvet at hjælpe dem med at få styr på denne situation men nu siger Emma at mine mails desværre ryger i spam-mail så hun ikke ser dem ;o)
De svarer ikke telefonen.
Jeg har nu 40 forkerte handtag og ønsker kun at få varen jeg har bestilt eller at returnere alle handtag og annullere ordren men INGEN kontakt til Barahandtag/kungreb desværre.
Jeg ser det som sidste mulighed at lave denne anmeldelse for at få dialog med dette firma. Vi må se om de så reagerer...

12 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen varer selvom pengene er trukket

Vi har stadig ikke fået leveret de greb vi bestilte, selvom det er over 14 dage siden at pengene er trukket. Har været i kontakt med deres kundeservice, men de har ikke svaret siden vi bedste om en bekræftelse på, at grebene var sendt. Kan ikke anbefale dette firma.

7 de mayo de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.