Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

At man skal give 1 rød stjerne før virksomheden gider og få ordnet ens ordre og endda stadig uden at kontakte en når man har prøvet via mail og telefon, så kan jeg ikke anbefale denne virksomhed.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin og personlig service ved spørgsmål til ordren. Bestilte et større antal skilte, og de kom hurtigt, selvom alt skulle laves fra bunden. De små handelsdrivende kan noget, som de store ikke he... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de regalos
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Tienda de baratijas

Escrito por la empresa

Elegante produkter laver af træ.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Det var fordi

Det var fordi, at I havde sendt min bestilling af 3 nøgleringe, så jeg fik dem inden jul, da de skulle bruges til Julegaver, men da jeg fik nøgleringene, var sommerfugl nøglering med forkert navn på, øv så skrev vi til jer om det og lagde et billede ved, så i kunne se navnet var forkert. I sendte lyn hurtigt en ny med rigtig navn. 👏 Det var god service.

17 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan ikke anbefales

Varen kom forsent, selvom orden er bestilt i god tid. Varen var rigtig fint og godt lavet men det kan ikke ændre på den dårlige service

Ja jeg fik penge retur fra virksomheden, men jeg har stadig ikke fået en besked omkring det. Ingen respons fra virksomheden.

17 de diciembre de 2025

Virkelig flot!

Virkelig flot!

Har modtaget det flotteste skilt til vores hoveddør. Jeg er meget glad og tilfreds.
Har bestilt et mere til en gave.
Og et par julegaver bliver også bestilt der.
Helt perfekt sted at handle.
Tak for god service.

9 de diciembre de 2025

Stærk oplevelse med kunstli

Stærk oplevelse med kunstli
Kom til at lave en fejl i ordren, men fik svar meget hurtigt med det var blevet rettet - Er også yderst tilfreds med selve produktet, der levede op til forventningerne.

16 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klarede en reklamation på bedste vis.

Trods udfordringer med leveringen, lykkedes det firmaet at få klaret leveringen hurtigt efter henvendelse fra mig. Tilmed modtog jeg en personlig forklaring. (Det havde nu ikke været nødvendigt) Varen er flot og anvendelig, det var ikke lykkedes mig at finde en, der havde de specifikationer andetsteds. Så jeg er glad.

19 de agosto de 2025

God oplevelse

Bestilte et skilt til mit havebord som en lille sød gimmick. Ventede på at kunne se hvornår det kom og ringede til kundeservice - meget venlig mand - efter et par dage kom mit skilt, ovenikøbet et ekstra da producenten syntes en større dimension ville være flottere
Kanon god service og mega flot skilt
Kan varmt anbefales

1 de julio de 2025

Super oplevelse

En misforståelse gjorde at vi fik leveret en forkert vare - en mail til Daniel og vupti fik vi det korrekte.
Kan helt klart anbefale at handle her!!

27 de febrero de 2025

Bordskilte Design A

Bestilte 2 bordskilte (Design A med personlig tekst).
Skiltene levede til fulde op til forventningen.
Virkelig flotte og unikke!

21 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.