Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjertelig salon i Brønshøj Endnu en gang er jeg gået glad og begejstret fra Salon Kurte. Linda leverede en superflot klipning, og Daniel lavede de fineste striber med et perfekt resultat. Man... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine børn og jeg har været kunde i salonen i mere end 20 år og har altid oplevet en professionel, imødekommende og meget personlig betjening. Linda klipper både mig og mine børn med et flot resultat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har desværre haft en frygtelig oplevelse og kan ikke anbefale nogen dette sted. Jeg bad om en bronde balayage - fik gult afbleget hår/ rødt hår. Kom retur dagen efter fordi jeg var mega ke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give Kurt by Berger Frisør og især Linda mine allerbedste anbefalinger. Fantastisk vejledning og et helt igennem professionelt forløb! Jeg er gået fra helt sort hår til lyst, og jeg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Belleza y bienestar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Frisør Kurte by Berger, Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj, Hårpleje og kure, vippe og hair extension, krop og ansigtsbehandling, make-up, wellness

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super kompetent

Jeg har været fast kunde i salonen i mange år hos Linda
Hun er super dygtig og meget kompetent
Jeg er altid tilfreds og går derfra med en god oplevelse .

26 de marzo de 2024

Tak Jane. Altid en fornøjelse at have dig som kunde, tak for det. Linda

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luksus, grin , glimmer og godt håndværk.

Har haft den bedste oplevelse hos Kurte By Berger hos frisør Linda.

Jeg har korthårs page frisure og et meget kraftigt hår med krøller.
Jeg er meget emsig med mit hår , jeg går meget op i skarpe kanter, jeg glatter krøllerne ud og sætter mit hår dagligt og vil gerne have lidt etage i pagen mv. , jeg får det farvet mørkt og derfor sætter jeg stor pris på ikke at have farvekanter og farvede øre og nakke når jeg er færdig, det kræver en god , dygtig og omhyggelig frisør.

Det var simpelthen den bedste oplevelse!! Lækker hårvask og hovedbundsmassage af en af de søde unge piger i salonen der gav sig god tid og forklarede mig rigtig grundigt om den shampoo og balsam hun brugte, uden at være anmassende.
Så fik jeg serveret min kaffe i egen lille stempelkande, masser af gode blade og så kom Linda og hun forstod meget hurtigt det ønskede resultat jeg søgte.

Jeg gik derfra med en følelse af at
være blevet forkælet, set og hørt og det til trods for at der var meget travlt og liv i salonen , med den flotteste klipning og farve uden farvekanter :) og det er nemt at sætte.
Det var ikke bare en tur hos frisøren men en oplevelse på den gode , hyggelige og særegne måde.

Så hvis du er til luksus, grin, godt håndværk og glimmer så er Kurte By Berger lige noget for dig.

Tak for god oplevelse og lækkert hår.
Kh Tania.

22 de marzo de 2024

Respuesta de Kurte by Berger

Hej Tania. Det var nogen rigtige søde ord du skriver om din behandling hos os, det er jeg rigtig glad for. Mvh Linda

Vitterlig byens bedste frisør

Vitterlig byens bedste frisør! Der er altid en god stemning i salonen, og du vil helt sikkert komme til at føle dig som dagens vigtigste kunde.
Jeg bliver forkælet med farve og klip af Nora, som er super dygtig, passioneret og helt igennem et varmt og skønt menneske.
Kæmpe anbefaling

21 de marzo de 2024

Respuesta de Kurte by Berger

Hej Louise. Tak for de søde ord. Det betyder rigtigt meget.

Aldrig oplevet noget lignende

8/3 var jeg hos søde Nora og få nogle få lyse striber i toppen og fronten. Da jeg kom hjem i eget lys var det ret tydeligt at det farvede hår var blevet orange. Øv. Jeg skriver til salonen, og bliver bedt af dem om at komme ind så de kan se på det. Nora tog imod mig og hentede sin chef for sparring.
Jeg fik af vide af chefen, at der bestemt ikke skulle farves mere det da mit hår så ud til at ville knække af hvis der blev farvet mere på det (og hold da op hvor var mit resten af mit hår godt nok også slidt.. tak for den viden??)
Istedet prøver chefen meget ihærdigt at sælge mig deres silverhårkur til omkring 400 kr med hjem. Jeg er uforstående overfor hvorfor de ikke kan rette op på fejlen i salonen. Jeg følte at Nora havde forståelse og empati for at mit hår ikke var som ønsket, men fik klart en følelse af at chefen hellere ville sælge mig et produkt.
Det skal siges at Nora er elev, og jeg har forståelse for at alt ikke lige er helt perfekt, hvortil Nora også fortalte mig i første omgang at jeg endelig måtte ringe hvis der var det mindste, fordi så kunne hun jo også lære af det. Havde Nora haft mulighed for at kunne rette op på mit hår så var jeg klart kommet hos hende igen fordi jeg har fornemmelsen af at hun ellers er super dygtig.

Har nu rendt rundt med orange hår i 2 uger nu og kan faktisk slet ikke forstå at chefen har faglig samvittighed til at lade en kunde gå ud med så orange hår. Til mit held har jeg fundet en anden fantastisk frisør som har rettet op på mit hår uden problemer.

8 de marzo de 2024

Respuesta de Kurte by Berger

Hej Sofie. Jeg er ked af at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Jeg er meget glad for at du tager dig tid til at skrive om din behandling,så vi kan lære og gøre det bedre næste gang, da vi har tilfredsheds garanti.

Skjult perle i Brønshøj-Husum

Inden jeg kom til Kurte by Berger havde jeg været utallige frisører igennem og jeg kunne bare ikke finde en frisør der kunne forstå hvad jeg ønskede. Jeg kom til Kurte by Berger hos Asta for nogle år siden og lige siden har jeg elsket mit hår!! Asta forstår hvad jeg ønsker og samtidigt er hun det rareste menneske, med en lys fremtid foran sig. Hun søger altid at gøre sit bedste og hun er passioneret indenfor sit fag! Min datter er ligeledes blevet en fast kunde hos Asta. Der er altid rart og god stemning hos Kurte by Berger. Kan højt anbefales.

3 de febrero de 2024

Respuesta de Kurte by Berger

tak for den fine anmeldelse

Kan varmt anbefales!

Jeg har flere gange fået farvet og klippet hår af søde Asta. Hver gang er jeg gået glad derfra. Behandlingen er super god og alle ansatte er imødekommende og rare når man træder ind. Kan varmt anbefales !

31 de enero de 2024

Respuesta de Kurte by Berger

tak for det skal nok give den videre til Asta

Fantastisk oplevelse med Nora

Det var en dejlig oplevelse hos Kurte by Berger, skønneste Nora klippede mit hår og det har ikke set så flot ud i mange år. Servicen var fantastisk, Nora var opmærksom og så sød at snakke med. Alt blev simpelthen sørget for. Nora gav mig mit ønskede klip, men formåede samtidig at holde min længde på håret hvilket jeg er så glad for! Kom ud af salonen med 100% tilfredshed, og følte mig så godt behandlet. Vil uden tvivl bestille tid hos Nora igen.

1 de febrero de 2024

Bedste oplevelser hos Nora

Sødeste elev, Nora, har nu tre gange “fået lov” til at tage sig af mit hår. Alle tre gange med stor tilfredshed, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg fortsat vil komme til hende fremadrettet. Man er i trygge hænder, der bliver lyttet og man forventningsafstemmer løbende.
Nora er et dejligt varmt menneske, som man tydeligt kan mærke, brænder for det, hun laver. 5+ stjerner herfra!

1 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god tur igen denne gang

Virkelig god tur igen denne gang! Jeg kommer ind med lidt tvivl om hvad der skal ske af forandring denne gang hvor Nora er super god og hurtigt til og læse mine tanker og vi ender med det smukkeste mørkebrune hår med en masse spil i stadig, kan helt klart anbefale stedet og Nora!
Rar og behagelig oplevelse og super søde og flinke medarbejdere ☺️

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Kurte by Berger

Tak for det, jeg giver Nora besked så bliver hun rigtig glad

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oplever at Kurte by Berger / Linda…

Oplever at Kurte by Berger / Linda altid sætter kunden først og strækker sig langt for altid at levere til fuld tilfredshed.
Varmeste anbefaling herfra.

26 de octubre de 2023

Respuesta de Kurte by Berger

Tak for den fine anmeldelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet de flotteste lyse striber…

Jeg fik lavet de flotteste lyse striber af deres virkelige søde og dygtige elev, Milla.
Jeg fik også en hårkur som hjalp mit trætte hår meget! Jeg skal snart op til dem igen og friskes op. Altid en fornøjelse!

6 de octubre de 2023

Respuesta de Kurte by Berger

Tak for det. Jeg giver Milla besked så bliver hun glad

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var henne hos kurte for ca en måned…

Jeg var henne hos kurte for ca en måned siden hvor jeg skulle, have lavet en balayage, som Linda stod for.
Hun lod lysningen sidde i ti minutter, og blev derefter hurtigt skyllet ud.
Inden jeg overhoved var færdig, havde hun gang i en ny kunde. Dårlig service.
Jeg kom ud af døren med ild orange hår og 1900 fattigere, spild af penge.
Hilsen Carina

31 de agosto de 2023

Respuesta de Kurte by Berger

Hej Carina . Tak fordi du gør vores salon bedere. Vi har tilfredshedsgaranti. så jeg vil gerne have , at du kommer ned på salone så. vi sammen kan få dig til at blive tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Asta lavede de fineste striber og en…

Asta lavede de fineste striber og en klippede en virkelig flot lang page. Hun farvede også mine øjenbryn med en naturligt flot brun farve, uden at ramme huden rundt om, meget naturligt flot. Mega sød frisør og god service.

30 de agosto de 2023

Balayage af Asta

Jeg fik balayage af Asta, og hun er FANTASTISK til sit arbejde, og hun har SÅ meget viden!! Jeg elskede resultatet😍 Desuden er hun den sødeste at snakke med🤩 Klar anbefaling!

22 de septiembre de 2023

Asta er fantastisk

Jeg er blevet farvet og klippet af Asta, og det var en fantastisk oplevelse. Asta er virkelig god teknisk og har utrolig meget viden. Hun er en håndværker uden lige. Desuden er hun også virkelig høflig og super sød at snakke med

29 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Asta er så dygtig og professionel

Har haft mange frisører gennem mit liv, men Asta forstår lige netop, hvad der skal gøres med mit hår hver gang.
Super super dygtig og professionel!
Er blevet fast stamkunde hos Asta. Vil altid benytte kurte by Berger!

19 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.