Modtog i dag en brændekurv (bestilt for 2 dage siden) • Hurtig levering • super lækkert produkt • virkelig god pris, da den var på tilbud lige nu. • Den passer bare så godt ind i mit hjem 🤩
La empresa ha respondido
Hanken på en meget stor kurv, anvendt dagligt i mange år, var slidt op. Efter et kort ophold hos Skinbjerg Design / Kurvemageren var problemet løst med en ny, meget flot og solid hank, som nok holder... Ver más
La empresa ha respondido
VARNING! Jag köpte 3 bambugardiner, varav en helt gått sönder. Jag har mailat företaget 5 gånger och bett att få en återbetalning eller en ny gardin - inget svar! Jag har även ringt (numret fungerar... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kunne ikke sove, så jeg kikkede lidt omkring på forskellige hjemmesider. Jeg fandt kurvemagerens hjemmeside og faldt for en flettet papirkurv med fast bund og et kludetæppe i en dejlig varm farve.... Ver más
Kurvemageren / Skinbjerg Design spores helt tilbage til 1947, hvor butikken åbnede i Lyngby. Virksomheden blev grundlagt at kurvemager Knud Skinbjerg, som dengang gav butikken navnet Kurveindustrien Pilen. Vi findes på: www.kurvemageren.dk www.skinbjergdesign.dk www.skinbjergdesign.se www.skinbjergdesign.de www.skinbjergdesign.com
Krobækvej 8 , 2670, Greve, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service
Hurtig tilbagemelding.god og brugbar kontakt
Dejlig stol, meget fint pakket til forsendelse.
Kan kun anbefale Kurvemageren, der er mange dejlige ting som man bestemt ikke kan undvære.
Karin S

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
God kvalitet, man kan trygt handle her, produkterne jeg har købt, levede fuldt ud op til forventningen!

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Lækre spånkurve, dejligt med to håndtag, der kan lægges ned, god kvalitet, hurtig levering.

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Snabbt levererat och produkten var lätt att montera upp. Bra kvalitet.

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Det var en perfekt handel med kurvemager flot og hurtig

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Købte for nyligt 6stk. bambusgardiner. Det er virkeligt god kvalitet, men desværre har min hustru et stort problem med sine øjne. Gardinerne er meget lyse og det passede ikke så godt til hendes øjne. Så derfor ringe jeg til firmaet og spurgte om man kunne male dem. Det fik jeg så at vide at det kunne man godt, det gjorde jeg så, og resultatet er blevet virkeligt godt.

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Det er et særdeles godt produkt , vi har modtaget fra jer.

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Har fått fel storlek på korgarna jag beställt. Har skickat 4 mail för att fråga hur vi löser det. Jag har även försökt ringa dom, numret fungerar inte. Inte ett seriöst företag!

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
To flotte hundekurve i flet. Rigtig fin kvalitet. Meget hurtig levering. Fuldt ud super tilfreds

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Er fuld tilfreds med det hele fra jeg bestilte på nettet og den hurtige levering.

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Effektivt. hurtig forsendelse. Bambusrullegardinerne var nemme at sætte op og ser smukke ud.

Respuesta de Skinbjerg Design / Kurvemageren
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.