Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf we hebben hier 2 grote en 3 kleine kozijnen besteld. Deze zijn keurig geplaatst door Nederlandse monteurs. Communicatie verliep top. 1 dag plaatsen en de volgende dag netjes afgesteld en s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uiteindelijk zeer netjes opgelost Na de plaatsing waren er enkele herstelpunten. Het contact daarover verliep aanvankelijk moeizaam door een misverstand met een verkeerd telefoonnummer. Kuzon... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wij de Monsters van Smit willen de firma Kuzon met deze review bedanken voor de keurige installatie van onze zonnepanelen, meterkast en laadpaal. Hard werkend personeel die een hoge standaar... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De gemaakte planning was veel te krap,werd dus ook niet gehaald,ik snap dat er eerst geladen moet worden maar toen eenmaal alles hier was werd er rond tien uur in de morgen begonnen en om half vier,op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de ventanas de PVC
  2. también en la categoría
  3. Empresa de energía solar

Escrito por la empresa

Kuzon B.V. biedt energiebesparing met stijl! Onze zonnepanelen en kunststof kozijnen zorgen voor een verhoogde energie-efficiëntie en verfraaien uw woning. Maak de switch naar groene energie en verhoog uw woningwaarde.

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,4

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Top bedrijf

Vanaf de offerte tot de daadwerkelijke werkzaamheden zeer fijn bedrijf met kundige werknemers.
Alles volgens wensen uitgevoerd en geleverd.
Een echte aanrader.

9 de diciembre de 2024

Kozijnen van Kuzon B.V.

Kuzon heeft bij ons alles compleet kunstof vervangen. Contact was vanaf het begin erg fijn. Veel uitgelegd en werd echt de tijd voor ons genomen om onze wensen te bespreken. Het was voor mijzelf heel spannend maar de zeer goede vakmannen hebben het keurig en snel voor elkaar. Plaatsing en afwerking dik in orde. Goede kwaliteit.

15 de noviembre de 2024

Geachte heer Bal,

Hartstikke bedankt voor de mooie review, dit waarderen wij enorm!

Kuzon B.V. (eigenaar)

Alles was top

Wij hebben wat kozijnen bij hun afgenomen en vanaf het eerste contact is alles soepel verlopen. Ze zijn goed bereikbaar en we zijn altijd netjes te woord gestaan.
Helaas was er een ruit beschadigd maar dit is ook snel opgepakt en opgelost.
Bij de montage was het wel duidelijk dat het om vakmannen ging die met plezier te werk gaan.

Wij zijn dik tevreden

9 de octubre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zonnepanelen geplaatst door Kuzon-3 namens Samangroep

De monteurs Bradley en Justin (Kuzon-3) hebben namens de Saman-groep bij ons in juni-24 de zonnepanelen op het dak aan de voorzijde van ons huis geplaatst. De werkzaamheden zijn op de afgesproken dag en tijdvak, veilig-keurig en vlot geïnstalleerd.

4 de junio de 2024

Top service,betrouwbaar en kwaliteit

Onlangs de eerste verdieping laten voorzien van de kunststof kozijnen.
Na de eerste contact zijn wij goed geïnformeerd. Bij de inmeting goed geadviseerd.
De ramen zijn op de afgesproken dagen geplaatst door vakkundige, vriendelijke medewerkers.
Hierbij is netjes gewerkt en alles mooi afgewerkt.
Wij hebben het gehele traject als zeer prettig en betrouwbaar ervaren.
Kuzon bedankt!

29 de febrero de 2024

Beste Alexander,

Hartstikke bedankt voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs mijn hele woning laten voorzien…

Onlangs mijn hele woning laten voorzien van kunststof kozijnen. Zeer tevreden over het eindresultaat! Communicatie was ook uitstekend!

11 de abril de 2024

Beste Kev,

Bedankt voor de Review! Fijn om te horen dat u tevreden bent.

Wij wensen u nog veel woonplezier toe.

Voordeur plaatsen

Het voortraject, de informatie verstrekking, de uitvoering en niettemin vergeten de prijs, van hoog niveau. Bedankt voor onze mooievoordeur.

12 de marzo de 2024

Beste Ronald,

Hartstikke bedankt voor de mooie woorden! Wij wensen u nog veel woonplezier toe.

Kuzon B.V.

8 consejos para escribir buenas reseñas.