Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt et spisebord, med 4 tillægsplader, som vi er meget glade for. Der er en finish som er noget ud over det sædvanlige. Det blev leveret af 2 venlige mænd fra firmaet, som bar bordet helt i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har set på mange forskellige møbler, før vi i efteråret var forbi Ringsted et par gange og tog den endelige beslutning om bestilling af nye møbler til spisestuen. Spisebord, stole og 2 skænke, den e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte spisebord og tv-bænk hos Kvalitetsmøbler. God og venlig betjening i Ringsted hos Henrik. Møblerne blev leveret til tiden af 2 gode folk. Desværre krævede det dagslys, at se en høvlefejl i bord... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte et dejlig stort spisebord med 2 tillægsplade 10 stole og en dejlig skænk fredag d.10-01-2014. I dag mandag d. 13-01-2014 kom 2 flinke medarbejdere, med sagerne. jeg må nok sige, jeg har... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror ikke jeg handler der igen

Bestilte et vetrineskab og fik at vide da der ikke var elevator kostede det 800 mod normalt 600 at få skabet op.

Jeg sagde ok og ventede på de kom med det en mandag. De to der så dukkede op påstod det ikke kunne bæres op og jeg sagde så at hvis de var sikre så måtte de jo køre igen. Næste dag blev jeg ringet op fra forretningen hvor de påstod jeg havde sagt de skulle køre igen. Jeg forklarede hvordan det var og de spurgte om de måtte komme igen samme dag.

Jeg sagde ok og en time efter de var kørt fra Bogense kom der en mail fra chefen. Nu ville han have 1000 kr for levering. Jeg så først mailen da de var på vej ud igen efter at have brugt sammenlagt 10 min her. Og det ville de have ekstra for.

Det kan godt være firmaet eftergav de 200 kr af de 1000 men det var da kun fordi jeg sagde direkte at det ville jeg ikke betale. Ellers havde de fastholdt det.

Så det er helt sikkert ikke et firma jeg anbefaler til andre eller bruger fremover.

9 de mayo de 2016

Bedst til prisen

Vi købte et Sidney bord med 6 tillægsplader, og købet er endnu ikke fortrudt.
Tvivler også på at dagen kommer hvor vi gør.

Vi købte bordet om lørdagen, det blev leveret, samlet og olieret OM MANDAGEN....
Om kvaliteten er der, jo det syntes vi den er.
Om det holder i længden, måske, men vi tror på det gør, så det vil tiden vise.

Om vi kommer til at handle der igen, det kan jeg love jer for at vi gør.

9 de abril de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Import fra Østeropa - ikke "kvalitetsmøbler"

Jeg har ledt meget omkring efter egetræsmøbler. Jeg endte med IKKE at handle hos Kvalitetsmøbler. Et yderst upassende navn, når man handler med 2.rangsmøbler importeret fra østeuropa.
Hele den smøre med at hans egetræ er "førsteklasse" er simpelthen for dum. Tror folk virkelig at danske møbelproducenter bruger ringere egetræ end han fabrik i Lithauen.

Det er importmøbler, det meste er i parketlimet egetræ. Hvis du virkelig vil have kvalitetsmøbler til priser som disse skal du handle med Livin fra V.jylland i stedet. De producerer i Danmark og sælger direkte og i hele landet.

7 de abril de 2016

Fantastisk service

Vi skulle ud for at finde et nyt spisebordssæt. Da Kvalitetsmøbler ikke har en afdeling i nærheden af Helsingør, tilbød de at komme med fem forskellige stole så vi kunne prøveside dem. De kom dagen efter med stolene og vi fik prøvet dem. Valget faldt dog ikke på de stole, men det havde på ingen måde noget at gøre med den beundringsværdige service eller kvaliteten af stolene. Kvalitetsmøbler kom også og hentede stolene igen, uden nogen form for problemer. Det serviceniveau er der mange firmaer der kan tage ved lære af. De varmeste anbefalinger herfra.

11 de marzo de 2016

Fantastisk service

Vi har købt et bord og 10 stole hos Flemming/kvalitetsmøbler. Vi fik rigtig god information om produkterne da vi var i butikken og leveringen var super hurtig (leveret ca. 1 uge efter bestillingsdatoen). De to der var med bordet, var ligeledes søde og dygtige til at informere om pleje af bordet. Fantastisk at det hele bliver samlet og olieret og at de tager al emballage med. Dagen efter leveringen fortrød vi valget af stole - ikke pga. stolene, men fordi vi har for meget træ i huset. Vi kontaktede Flemming for at høre om vores mulighed for returnering. Der var ingen sure miner, de 10 stole bliver endda afhentet hos os. Jeg vil absolut anbefale kvalitetsmøbler til andre, bedre service skal man lede længe efter.

28 de agosto de 2015
Valorada con 1 estrellas sobre 5

FLOT BORD MEN DÅRLIG SERVICE!

vi bestilte et London udtræks bord fra kvalitetsmøbler.dk i Bogense da alt ved firmaet var virkelig tiltrækkende, vi aftalte levering den 1-7-2015 og fik besked om at det ville blive leveret mellem 12 og 15, jeg tog før fri fra arbejdet samme gjorde min kæreste, vi var ikke flyttet endnu så vi havde en halv times kørsel ned til vores nye hjem hvor vi havde bestilt levering til, vi ankommer på vores nye bopæl kl.14.00 og på daværende tidspunkt har vi ikke hørt noget fra Kvalitetsmøbler.dk, da klokken bliver 15.00 vælger jeg at ringe til Flemming Hansen ejer af Kvalitetsmøbler.dk og får da info omkring at dem der skal levere bordet er startet omvendt på leverings listen så vi bliver de sidste der bliver leveret til og at det bliver ca.17.30 i stedet for mellem 12 og 15, dette betyder så at jeg må køre min kæreste og vores 2 børn hjem igen da børnene jo skal ha mad og i seng i ordentlig tid da de skal i børnehave dagen efter, jeg sætter familien af og køre derefter tilbage til det nye hus og modtager de to montører fra Kvalitetsmøbler.dk det skal siges at de to montøre er virkelig flinke og kundeserviceminded, de begynder at samle bordet, men et hurtigt kig på benene kort inde i forløbet kan jeg konstatere at benene ikke passer og bordet kan derfor ikke samles og informere montør om dette, han kan godt selv se det og fortæller at det har de aldrig været ude for før, jeg bliver informeret om at de kan komme med et nyt ben/mede ugen efter, det takker jeg jo selvfølgelig ja til, men nu har jeg jo så brugt flere TIMER! forgæves på at vente på et bord der ikke kan samles overhovedet, jeg informere om at nu er det ved at være lidt et irritationsmoment, onsdag den 8-7-2015 kommer montørene så igen denne gang får de samlet bordet og ja det er virkelig et flot bord, jeg ringer til Flemming Hansen og fortæller at nu er bordet samlet og at det ser godt, herefter spørger jeg så Ejer af Kvalitetsmøbler.dk Flemming Hansen om han så i lyset at den noget dårlige oplevelse sidste onsdag giver en eller to tillægsplader med i handlen, se her er det så det går virkelig galt, jeg er selv tidligere salgskonsulent, og måden at tiltale en kunde som jeg nu må lægge ører til er dybt respektløst, direkte arrogant og selvhøjtidligt, Flemming Hansen informere om at det kan der slet ikke blive tale om og det er en Princip sag(Fair nok) men derefter får jeg så afvide at han til en anden kunde havde sagt i en lignede sag at hvis det var på den måde kunne kunden bare rive fakturaen over og så ville de hente bordet igen, jeg er mildest talt rystet, havde jeg tiltalt en kunde på den måde i min tid som salgskonsulent så var jeg sku blevet FYRET!, jeg vender sagen med min bedre halvdel og vi bliver enige om at levere bordet tilbage da vi ikke vil finde os i sådan en behandling.

Så fakta om dette firma flotte møbler ja, men Flemming Hansen's respektløse måde at tiltale kunder på gør at jeg aldrig vil handle hos ham igen

10 de julio de 2015

Super priser og service

Vi var på udkig efter en skænk, jeg mailede lidt frem og tilbage med indehaveren Flemming, som var hurtig til at svare, med priser på modificering og billeder af møblerne. Efter vi havde bestilt kom skænken efter kort tid, of blev sat op og rettet til i hjemmet. Man betaler først efter at møblerne er sat op. Kan kun anbefales.

14 de abril de 2015

Sikke en service!

Vi ønskede os et 3 m massivt træbord i bryllupsgave, og det ville min far forære os. Han kørte til Kvalitetsmøbler i Bogense for at se bordet inden han afgav bestilling, og her fik han en virkelig god betjening af en fagmand, som vidste rigtig meget om træets oprindelige og træ i almindelig. Min far er tømrer, så der skal en del til at imponere ham, men det blev han nu alligevel hos Kvalitetsmøbler. Bordet var en lagervare og blev leveret ugen efter af to mænd, som godt nok kom et par timer senere end ventet (kl. 19 i stedet for kl. 17), men undskyldte forsinkelsen mange gange og havde også givet min far besked om forsinkelsen. Bordet var transporteret på meget forsvarlig vis og blev samlet færdig i vores stue, imens vi fik fortalt hvordan vi passede og plejede det bedst muligt. De gav det også en endelig gang olie så vi kunne se, hvordan det skulle gøres. De tog alt tom emballage med sig, da de kørte. Bordet var i øvrigt lige som forventet, virkelig flot og meget robust. Vi kan på det varmeste anbefale Kvalitetsmøbler.

9 de septiembre de 2014

Udsøgt service....

Efter at vi længe havde kigget langt efter kvalitetesmoebler.dks skønne stol "Trine", kørte vi til Bogense og blev bekræftet i at dem måtte vi eje. Vi fik 8 stole og et bord leveret. Af årsager som INTET havde med møblernes kvalitet at gøre, var vi nødt til at benytte os af firmaets returret.
Gennem hele forløbet har vi fået en meget fin behandling og reel og ærlig information. Der var absolut ingen sure miner ved tilbageleveringen, hverken hos Flemming eller hos chaufførerne som hentede møblerne igen. Desuden blev pengene betalt retur samme dag - endda også leveringsomkostningerne.
Alt i alt har vi mødt et firma med et serviceniveau jeg ikke har oplevet før, og vi kan kun anbefale kvalitetsmoebler.dk

1 de julio de 2014

Fantastisk service!

Vi bestilte et 350 x 100 cm bord, der blev leveret få dage senere. Vi havde dog taget munden lidt for fuld, og fandt ud af at et 300 cm bord ville passe bedre til vores stue. Ingen problem, bordet kunne byttes til et mindre.
Omtrent samtidig med levering af det nye bord, var vi løbet ind i problemer med vores festudlejning, hvor vi skulle leje borde og stole til en forestående konfirmationsfest vi skulle holde hjemme.
Derfor spurgte vi Flemming, om vi evt. kunne få lov til at låne 350 cm bordet indtil efter konfirmationen. Igen ingen problem. De kom endda med 12 ekstra stole, som vi også fik lov til at låne. Faktisk lånte vi yderligere et bord, som de havde ekstra med i bilen.
Bordene blev fint dækket, og vi havde en dejlig fest, hvor alle var imponeret over at vi sådan havde kunne få lov til at låne både borde og stole.

5 de junio de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

bord med fejl jamen så får I bare et nyt

Vi tog turen til Bogense da vi gerne ville have et bord med en plade med mange nuancer. her diskuterede vi så min kone og jeg hvad længde vi kunne have i spisekøkkenet. Flemming sagde vi kunne f¨å sendt et på 3 meter ned for at se hvordan det harmonerede med størrelsen. Dette var desværre for stort så tilbage til Bogense med bordet og vi tog med så vi kunne vælge en ny bordplade på 2.5 meter. Der var lagt tre bordplader klar med mange årer og farver lige som vi ønskede. To dage efter blev bordet leveret supert. efter tre måneder viste der sig en mindre revne i bordpladen og uden nogen former for beklagelser eller problemer blev bordet inspiceret og afhentet og vi fik igen muligheden for at vælge blandt flere bordplader, der straks blev leveret og opstillet. Så det kan man da kalde ualmindelig god service.

8 de abril de 2014

Fantastisk god service

jeg må nok sige, jeg har aldrig oplevet noget lignende,
den omhu, møblerne blev behandlet med, som kongeligt porcelæn, lige fra de blev pakket ud, til de stod færdige, de fik som Flemming siger "selvfølgelig en gang olie inden vi forlader kunden"
Vi anbefaler kvalitetsmoebler.dk på det kraftigste.
Vil man have kvalitet, god behandling, god rådgivning, god service, god pris, er der kun et sted man kan handle......kvalitetsmoebler.dk
Hilsen John

13 de enero de 2014

Perfekt service og levering

Jeg bestilte Paris spisebord med camilla stole samt Paris sofabord i specialudgave i hvidolieret eg. Alt blev overholdt og det er MEGET smukkere i virkeligheden end hvad billederne viser på hjemmesiden. Der gik mindre end en halv uge fra jeg bestilte på mail til det blev leveret. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Flemming.

1 de noviembre de 2013

Fantastisk service!

Jeg købte et sofabord hos Kvalitetsmoebler.dk for lidt over et år siden.
En dum forglemmelse i forrige uge resulterede i at jeg fik to cirkelformede coladåse mærker på bordet. Jeg var rigtig ked af det og søgte på nettet efter råd til hvordan man kan fjerne sådan noget. Alle rådene var meget omstændige!
Så jeg skriver til Flemming fra Kvalitetsmoebler og spørger ham om jeg kan få mærkerne væk uden at skulle slibe bordet. Han skriver tilbage dagen efter og beder om min adresse: "Så kommer vi og ordner det hele til ug+ ganske gratis selvfølgelig."
De kom iflg aftale i går og ordnede mit bord. Det tog dem ikke særlig lang tid. Bordet fik en ekstra gang olie og jeg fik en slat olie som jeg kan behandle med selv, skulle det blive aktuelt en dag.
Nu sidder jeg med et smukt-som-nyt sofabord!

Jeg kan derfor kun give mine varmeste anbefalinger til Kvalitetsmoebler.dk. Ud over at man får smukke møbler, i bedste kvalitet, så får man altså også en overordentlig god service med i købet.
Jeg har i hvert fald aldrig hørt om at andre møbelhuse tager ud og fikser deres kunder møbler mere end et år efter købsdagen!

13 de agosto de 2013

Fantastisk kvalitet og troværdighed

Lige en oplevelse af firmaet Kvalitetsmøbler.dk som jeg føler bør deles med andre.
Vi har valgt at handle med Flemming efter at have kigget på hans hjemmeside. I første omgang bestilte vi et spisebord, nogle stole og en gulvvitrine. Møblerne blev hurtigt leveret, og det var en fantastisk oplevelse at se hvordab tingene blev udpakket og opstillet med en omhu, som var det en kostbar diamant.
Bordet blev oliebehandlet på stedet, og kunne allerede dagen efter tages i brug. Flemming havde for god ordens skyld taget lidt ekstra stole med, så vi selv kunne udvælge de 6 stole vi havde bestilt, således at vi fik dem der passede bedst sammen i træstrukturen. Det var nu ikke noget problem, og det endte såmænd med at vi købte et par ekstra, ikke mindst set i lyset af den gode oplevelse det var at handle med ham. Dette betød så efterfølgende, at vi fik mod på at bestille et par skænke og et TV-bord kort tid efter, da vi syntes at vores møbler skulle passe sammen med den flotte spisestue vi fik etableret. Og igen fik vi en fantastisk behandling og hurtig levering og opstilling af disse. Denne gang var det et par af Flemmings medarbejdere der var forbi og opstille, men ånden og den behagelige oplevelse gennemsyrer hele firmaet, og de to mand knoklede løs og fik tingene på plads i en fart. Det skal i den forbindelse nævnes at den ene skænk vejer godt og vel 110 kg, så der var sved på panden.
For at fuldende stuen har vi valgt at Flemming må sadle op og køre helt til Karup endnu engang med et sofabord og et lille hjørnebord, og på den måde har vi efterhånden fået sammensat hovedparten af kollektionen fra Kvalitetsmøbler til stor tilfredshed for os selv, og mange af de der kommer her i huset er dybt betaget af kvaliteten af møblerne, hvilket formentlig betyder at de også vælger produkter derfra fremover.
Tusind tak for fantastisk behandling og møbler der desværre betyder, at det varer rigtig længe inden de skal udskiftes, og vi kan handle med dig igen.

30 de mayo de 2013

Utroligt!

Det her er et firma der ved hvad de vil!
KANON SERVICE!
Største anbefaling herfra!

1 de marzo de 2013

Fantastisk oplevelse

Det bliver simpelthen ikke bedre. Vi har købt spisebord, skænk og tv-bord hos kvalitetsmøbler.dk og alt har bare været i orden. De kom 2 mand på vores adresse i Asnæs og satte det hele op og vi kunne vælge imellem forskellige stole, så vi fik dem vi synes var pænest. De hjalp også med at få TV-møblet ovenpå, selvom det var lidt af en udfordring. Vi føler vi har fået virkelig meget for pengene, og vi elsker vores nye møbler. Alle anbefalinger til kvalitetsmøbler.dk der holder hvad de lover.

25 de febrero de 2013

fantastisk service

Jeg blev meget forelsket i spisestolen Daisy, men jeg var usikker på at købe sådan noget på nettet, uden at prøvesidde dem først. Vi havde en rigtig god dialog på nettet. Der blev svaret på spørgsmål med det samme og jeg fik god information. Ejeren kom, efter aftale, ud med to forskellige slags stole og vi fik lov at prøve at sidde i dem. De to personer der kom var meget venlige og reelle og prøvede ikke at "overtale" os til noget. Stolene passede ikke til os og vi endte med at købe stole et andet sted.
På trods af at vi ikke købte stolene, vil jeg gerne rose firmaet for en super behandling. Jeg kan stærkt anbefale dette firma.

15 de enero de 2013

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.