Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter mit forhold var slut, måtte jeg lede efter et hjem. Det var en stor opgave på dette markede, med kort varsel. men efter have have oprettet mig hos kvikbolig fandt jeg en ny bolig på forb... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter min skilsmisse befandt jeg mig pludselig på gaden, og måtte lede efter en bolig. Det er selvfølgelig en stor opgave på det markede med kort varsel. Men efter at jeg havde registreret mig h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hey, I have had an very unfortumate experience with Kvikbolig.dk - but with a quick resolve from their costumer service they with excellence remedy the situation with a perfect resolution. I g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de alquiler de apartamentos

Escrito por la empresa

🏚 Find din drømmebolig hos os

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter mit forhold var slut

Efter mit forhold var slut, måtte jeg lede efter et hjem.

Det var en stor opgave på dette markede, med kort varsel.

men efter have have oprettet mig hos kvikbolig fandt jeg en ny bolig på forbløffende kort tid.

Fik også assistance af supporten da jeg ville være sikker på deres abonnement og de forklarede det på en tydelig og letforståelig måde.

9 de abril de 2026

Brug ikke denne portal

Så dårlig, fandt en bolig og betalte for fire dage, blev henvist til hjemmeside, som fortalte at det var en ungdomsbolig(jeg er 60 år)opsiger abonnementet, men de sender ikke bekræftelses mail og jeg skal betale for en måned til 350.- bondefangeri af værste skuffe.
Meget svært at opsige abonnement

15 de abril de 2026

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse.

Vi kan ikke se, at vi har modtaget nogen henvendelser fra dig på e-mail, og vil derfor meget gerne bede dig om at kontakte os direkte på hej@kvikbolig.dk
, så vi kan undersøge din sag nærmere og hjælpe dig.

Det er vigtigt for os at sikre, at opsigelser fungerer korrekt, og hvis der har været problemer, vil vi selvfølgelig gerne finde en løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få afklaret situationen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter min skilsmisse befandt jeg mig…

Men efter at jeg havde registreret mig her fandt jeg en bolig efter kort tid.

Kan kun varmt anbefale dem.

11 de abril de 2026

Hej Storm

Tak for din anmeldelse – og fordi du deler din historie.

Det lyder som en svær situation, du har stået i, og vi er rigtig glade for at høre, at du hurtigt fandt en bolig gennem vores platform. Det betyder meget for os at kunne hjælpe i netop sådanne situationer.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet og håber, at du er godt på plads i dit nye hjem.

Vildledende abonnemt forretningsmodel...

Synes det er unødvendigt at betale 359 kr hver 4 uge. for at i henviser mig til en anden hjemmeside hvor jeg så kan kontakte udlejeren.... en vakse ægte vildledende abonnement forretnignsmodel som udelukkende stjæler ens penge. Af den grund opsiger jeg mit abonnement samt sletter min konto

9 de abril de 2026

Hej Gustav,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Vi vil gerne præcisere, at vores service består i at samle boligmuligheder og give adgang til kontaktoplysninger eller henvisninger til udlejere. Dette fremgår af beskrivelsen af tjenesten ved oprettelse på vores hjemmeside.

Vi kan samtidig bekræfte, at dit abonnement er blevet opsagt af dig selv den 9 April, 2026 kl 20:05, og at du derfor ikke vil blive opkrævet de 359 kr. efterfølgende.

Vi forstår, at modellen ikke passer til alle, og det er naturligvis helt i orden at vælge at opsige sit abonnement, hvis man ikke oplever værdi i servicen.

Vi tager dog din feedback til os, da vi løbende arbejder på at gøre både indhold og kommunikation endnu tydeligere.

Skulle du have spørgsmål eller ønske, at vi gennemgår din sag, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@kvikbolig.dk.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke tydeligt abonnement - 9 kr. blev til 2.152 kr.

Jeg tilmeldte mig Kvikbolig for at få adgang til deres side til 9 kr., men blev efterfølgende automatisk tilmeldt et abonnement på 358 kr. om måneden.

Efter min opfattelse fremgik det ikke tydeligt ved oprettelsen, at der var tale om et løbende abonnement med automatisk fornyelse.

Jeg opdagede først efter flere måneder, at der var blevet trukket i alt 2.152 kr. fra min konto. Jeg har ikke benyttet deres service i perioden.

Jeg kontaktede kundeservice, som kun har refunderet den seneste betaling og afviser at tilbagebetale de øvrige beløb.

Jeg kan se, at flere andre har haft lignende oplevelser, hvilket gør det ekstra problematisk.

Min oplevelse er derfor, at det ikke er tilstrækkeligt tydeligt, at man indgår i et abonnement, og at det efterfølgende er svært at få en rimelig løsning.

Jeg vil anbefale andre at være meget opmærksomme, inden de tilmelder sig.

7 de abril de 2026

Hej Emilie,

Vi vil gerne præcisere, at det ved oprettelse fremgår, at prøveperioden til 9 kr. automatisk overgår til et løbende abonnement, medmindre det opsiges inden periodens udløb. Denne information vises i forbindelse med tilmelding samt i den efterfølgende bekræftelsesmail.

Vi kan samtidig se, at abonnementet har været aktivt over en længere periode uden opsigelse. Når et abonnement ikke opsiges, fortsætter det automatisk i henhold til de accepterede vilkår.

Når det er sagt, har vi – som en imødekommende løsning – allerede refunderet den seneste betaling. Yderligere refunderinger foretages som udgangspunkt ikke, når abonnementet har været aktivt og tilgængeligt i perioden.

Vi tager dog din feedback omkring tydelighed meget seriøst og arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, så det står endnu klarere for alle brugere.

Hvis du ønsker, at vi gennemgår din sag igen, er du velkommen til at kontakte os på hej@kvikbolig.dk
, så ser vi gerne på den én gang til.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi er så glad for at vi fandt…

Vi er så glad for at vi fandt kvikbolig.dk!

Fin og enkel hjemmeside, som hjalp os med at finde en faktastisk lejlighed.

Ville ønske de havde plan tegninger også

2 de abril de 2026

Hej Marta

Vi er rigtig glade for at høre, at I fandt en fantastisk lejlighed gennem Kvikbolig, og at I oplevede hjemmesiden som enkel og brugervenlig.

Tak også for jeres input omkring plantegninger – det er en rigtig god idé, som vi tager med i vores videre udvikling af platformen.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

SCAM HOLD JER VÆK

Jeg sad og ledte efter bolig og ville se en af de boliger på denne side. For at søge skulle jeg betale. Det var jrg dum nok til at gøre og fandt så ud af at de boliger der er er enten boligselskabet Sjælland (som ikke var ledig) eller Facebook opslag. Jeg forsøgte så at lukke mit medlemskab da 350 kroner for 4 uger er helt sindsygt. Jeg forsøgte at ringe til dem men kan man komme til at snakke med et menneske? Nope det kan man bare ikke. Hvis de tager 1 øre mere fra mig end de 9 kroner jeg var dum nok til at betale i dag ringer jeg til politiet og anmelder dem for bedrageri

1 de abril de 2026

Hej Heidi

Vi vil gerne præcisere, at abonnementets pris og vilkår fremgår tydeligt ved tilmelding, herunder at prøveperioden overgår til et betalt abonnement, medmindre det opsiges inden udløb.

Vores service giver adgang til kontaktinformationer, som i nogle tilfælde kan være eksterne opslag – f.eks. fra boligselskaber eller platforme afhængigt af hvor udlejeren har valgt at annoncere og blive kontaktet.

Det er altid muligt at opsige sit abonnement, og hvis du oplever problemer med dette, hjælper vi meget gerne. Vi tilbyder support via e-mail, hvor vi bestræber os på at svare hurtigt og få løst sagen.

Vi vil meget gerne gennemgå din sag og sikre, at alt er håndteret korrekt. Du er velkommen til at kontakte os direkte på hej@kvikbolig.dk, så vi kan hjælpe dig videre og finde en løsning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med Kvikbolig!

Fantastisk oplevelse med Kvikbolig!

Fandt en perfekt lejlighed på Amager. Nogle annoncer manglede information om depositum, men det blev løst.

23 de marzo de 2026

Hej Theo,

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt en perfekt lejlighed på Amager – det er altid dejligt at høre.

Tak også for din feedback omkring manglende information om depositum. Det er noget, vi løbende arbejder på at forbedre, så oplevelsen bliver endnu mere gennemsigtig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Stor ros til Kvikbolig for en fair behandling og god dialog.

Stor ros til Kvikbolig for en fair behandling og god dialog. Jeg har fået mine penge tilbage og er meget tilfreds med deres imødekommenhed. Det er god stil! Næste gang jeg kigger efter ny bolig vil jeg oprette mig på deres platform.

21 de marzo de 2026

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi kan se, at abonnementet blev oprettet den 14. marts 2026, hvor vilkår og betingelser for både prøveperiode og efterfølgende betaling fremgår ved tilmelding. Samtidig nævner du i din opfølgende henvendelse, at du allerede havde fået bolig flere måneder forinden, hvilket desværre betyder, at abonnementet blev oprettet efter behovet ikke længere var aktuelt.

Når det er sagt, vil vi meget gerne sikre, at din sag er blevet vurderet korrekt. Hvis du ønsker at få beslutningen gennemgået igen, er du velkommen til at kontakte Kristine hos Kvikbolig direkte på hej@kvikbolig.dk
så hun kan foretage en ny vurdering af din sag.

Vi vil altid gerne finde en løsning, hvor det er muligt.

Lars

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse med boligportalen!

Fantastisk oplevelse med boligportalen!

Fandt en lejlighed, der passede perfekt til mig.

Søgefunktionen kunne være lidt mere præcis, men jeg er virkelig tilfreds!

16 de marzo de 2026

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt en lejlighed, der passede perfekt til dig – det er præcis det, vi gerne vil hjælpe med.

Tak også for din feedback omkring søgefunktionen. Den tager vi med videre i arbejdet med at gøre oplevelsen endnu bedre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lars

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik forslag fra et område vi ikke…

Vi fik forslag fra et område vi ikke havde tænkt på og det blev der vi kommer til at bo. Sjovt.

5 de marzo de 2026

Hej Kalle

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre – nogle gange dukker de bedste muligheder op, hvor man mindst forventer det 😊

Vi er glade for, at I fandt et sted, der passer jer, og ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fake… du betaler 9 kr og kommer på en…

Fake… du betaler 9 kr og kommer på en Facebook side og stadig der, er der ingen måde at komme i kontakt med boligejeren..:

2 de marzo de 2026

Hej Rohan

Vi vil gerne præcisere, at vi i nogle tilfælde linker direkte til en boligannonce på Facebook, hvis det er dér, udlejeren har valgt at annoncere og ønsker at blive kontaktet.

Adgangen via abonnementet giver mulighed for at se og tilgå disse kontaktoplysninger eller links. Vi kan dog ikke garantere, at alle udlejere svarer, da dialogen herefter foregår direkte mellem lejer og udlejer.

Hvis du har oplevet konkrete problemer med en annonce eller en kontaktmulighed, vil vi meget gerne undersøge det nærmere. Du er velkommen til at skrive til os på hej@kvikbolig.dk, så ser vi på sagen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg kan kan godt lide hvor nemt det er…

Jeg kan kan godt lide hvor nemt det er at søge. Der er et par stavefejl på siden men intet alvorligt.

25 de febrero de 2026

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du synes, det er nemt at søge på siden. Tak også for din feedback omkring stavefejl – det sætter vi pris på og får rettet op på.

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Flere af de boliger som der reklameres med for at få kunder er gamle annoncer på Facebook mv.
kan ikke anbefale.

19 de febrero de 2026

Hej Mari,

Vi vil gerne præcisere, at vi ikke “reklamerer med gamle Facebook-annoncer” for at tiltrække kunder. Boligerne på platformen oprettes af udlejere eller indsamles fra offentligt tilgængelige kilder, og vi bestræber os løbende på at sikre, at indholdet er opdateret.

Hvis du er stødt på en konkret annonce, der virker forældet eller misvisende, vil vi meget gerne undersøge det nærmere. Så vi beder dig om at sende os et link eller nærmere oplysninger på hej@kvikbolig.dk, så vi kan tage hånd om det.

Vi tager alle henvendelser seriøst og arbejder kontinuerligt på at forbedre kvaliteten af platformen.

Venlig hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min kone og jeg ledte efter en…

Min kone og jeg ledte efter en lejlighed med et morderne udssende og en god beliggenhed.

Kvikbolig gjorde det nemt for os at søge og få overblik over boligeren. Vi er nu rigtig glade for vores nye hjem!

10 de febrero de 2026

Hej Ethan

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du fandt det let og simpelt at søge bolig i det område, du var interesseret i. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at skabe.

Dejligt også at høre, at Max hurtigt kunne hjælpe dig med dine spørgsmål omkring abonnementet – vi giver selvfølgelig rosen videre til ham.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let og simpel måde af finde boliger i…

Let og simpel måde af finde boliger i det område som jeg var interesseret i.

Havde også bekymringer om mit abonnement, men Max hos kundeservice var hurtige til at assistere mig.

Tak for hjælpen Max.

10 de febrero de 2026

Flyttede fra Norge til Danmark

Flyttede fra Norge til Danmark, problemfri onbording og engelsk fungerede fint.

8 de febrero de 2026

Hej Emilia R.

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at din flytning fra Norge til Danmark oplevedes problemfri hos os, og at onboarding-processen samt kommunikationen på engelsk fungerede godt.

Vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hjem!

Sikker indbetaling via tjenesten

Sikker indbetaling via tjenesten, ingen grund til at bekymre sig om svindel.

Kan kun varmt anbefale.

4 de febrero de 2026

Hej Agnes,

Tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede indbetalingen som sikker og tryg, og at du følte dig godt beskyttet mod svindel. Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.