KwadrO Ramen en Deuren - Berchem Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Uitbreidingstraat 46, 2600 Berchem, BE

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik begrijp niet hoe het mogelijk is om vijf rolluiken in dezelfde gevel te installeren met twee verschillende lameldiktes: vier rolluiken met lamellen van 3,7 mm en één rolluik met lamellen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De medewerkers van Kwadro hebben me van A tot Z bijgestaan in het maken van de juiste raamkeuze voor mijn eerste appartement. Als jonge starter loop je verloren in alle mogelijkheden en tegenstrijd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn zeer tevreden van Kwadro. Vanaf ons eerste contact met Tamara De Cleyn is alles zeer vlot en professioneel verlopen. Ze gaf ons professioneel advies, jaagt je niet op onnodige kosten en volgt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de ventanas
  2. Tienda de puertas
  3. Proveedor de puertas
  4. Proveedor de ventanas de PVC

Información proporcionada por diversas fuentes externas

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

195 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lange samenwerking

Onze renovatie is in een periode van 10 jaar verlopen. Kwadro heeft drie plaatsingen bij ons uitgevoerd in ramen en deuren. Alles is steeds goed verlopen van opmetingen tot plaatsen. Wij hebben aluminium profielen gekozen deze zijn nog steeds in perfecte werking en kleurvast. De verkoper gaf ons goed advies en dacht met ons mee. Met als resultaat dat we tevreden zijn om voor Kwadro gekozen te hebben.

24 de mayo de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Catherine! Fijn om te lezen dat ook na al die jaren de ramen nog tiptop zijn. Hartelijke groet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dikke pluim voor Team 6.

Dikke pluim voor Team 6..
Rustig samenwerkend,oog voor detail en alles proper achter gelaten.. DANK hiervoor aan KwadrO

22 de mayo de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Bieke voor het vertrouwen in onze diensten! Hartelijke groeten

Kwadro voordeur

Vanaf het eerste moment zijn we goed bijgestaan voor de keuze van onze voordeur door verkoopster Vanessa.
Plaatsing is ook gebeurd volledig volgens schema.

Afwerking was top en we gaan hier vele jaren van kunnen genieten.

28 de abril de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Sam! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met de nieuwe voordeur. Hartelijke groeten KwadrO Berchem

prijs/kwaliteit top

Het proces van offerte tot plaatsing liep zeer vlot en probleemloos.
Zeer kwalitatieve ramen en professionele plaatsing.
Mijn volgende ramen bestel ik hier ook.

20 de febrero de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dank je wel Michael voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in KwadrO Berchem! Hartelijke groeten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Luk van Kwadro in Berchem is de man!

Bij het zoeken naar een nieuwe voordeur hadden we al bij verschillende leveranciers langs gegaan. Ofwel kregen we een goed voorstel maar waren ze te duur. Ofwel kregen een vaag voorstel waarbij we zelf nog veel moesten uitzoeken qua materiaal en afwerking. Toen we bij Luk van Kwardo terecht kwamen hebben we meteen een goed voorstel gekregen zowel qua ontwerp, als qua prijs. Dus we hebben meteen getekend en vanaf dan is alles supervlot en overzichtelijk verlopen.

7 de marzo de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Dag Louis, fijn dat Luc jullie zo goed heeft geholpen. Dank je wel voor het vertrouwen!

Knap werk!

Zeer tevreden! Goed advies in de verkoop en vooral mooi werk van de monteurs! zeer tevreden met het resultaat!

1 de febrero de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Hi Jan, daar doen we het voor, dank je wel voor het vertrouwen!

Nieuwe ramen en deur laten plaatsen door Kwadr0 Ramen en deuren uit Berchem

Nieuwe ramen en deur laten plaatsen , super content van het geleverde werk , alles verlopen volgens afspraken en tijdstip .
Plaatsers hebben knap werk afgeleverd , vriendelijkheid en proper achterlaten van de gedane werken mag zeker ook nog gezegd worden .
Een aanrader als je op zoek bent naar nieuwe ramen en deuren .

21 de noviembre de 2022

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Berchem

Hoi Frank, blij te lezen dat je zo tevreden bent van onze diensten!

8 consejos para escribir buenas reseñas.