KwadrO Ramen en Deuren - Herentals Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Poederleeseweg 192, 2200 Herentals, BE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Verkoper met kennis van zaken De plaatsers waren zeer propere en professionele mannen. Resultaat mag er zijn Wij zijn er zeer tevreden van Kevin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over Kwadro. Professioneel en correct geholpen door Franky Dierckx van kantoor Herentals. Ik werd via mail goed op de hoogte gehouden over de geplande werken. De afspraken werden telkens... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op aanraden van vrienden ben ik terecht gekomen bij kwadro. Ik had direct een goed gevoel bij het bezoek van Franky bij de eerste opmeting thuis en in de toonzaal te Herentals, ik heb dan ook nie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de ventanas
  2. Tienda de puertas
  3. Proveedor de puertas
  4. Proveedor de ventanas de PVC

Información proporcionada por diversas fuentes externas

KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.

• Poederleeseweg 192, 2200, Herentals, Bélgica

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

222 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer aangename ervaring

Zeer aangename verkoper(philippe) goede uitleg, geen druk.
Communicatie ging heel vlot.
Vakmensen zijn heel bekwaam, vriendelijk, mooie afwerking, proper.
Niets op aan te merken.
Aanrader.

12 de abril de 2024

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Tom voor deze zeer mooie 5-sterren beoordeling! Met hartelijke groet, KwadrO Herentals

Aangename en vlotte service

16 de julio de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Lina, voor de mooie review en het vertrouwen in onze diensten. Met hartelijke groet, KwadrO Herentals

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Steeds correct behandeld geweest en…

Steeds correct behandeld geweest en behulpzaam waar het kan.
Enorm tevreden over hun klant vriendelijkheid

3 de enero de 2024

Dank je wel Jurgen, daar doen we het voor! Hartelijke KwadrO groet

Aangename contacten…

Na een mailtje snel een respons gekregen om een bezoek te plannen. Duidelijke informatie gekregen en er werd naar onze wensen geluisterd! Ook de opmetingen zijn vlot en duidelijk verlopen. We kijken er naar uit om binnen een paar weken te kunnen genieten van de nieuwe ramen met elektrische rolluiken en onze nieuwe voordeur!

23 de diciembre de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Hoi Ann, dank je wel alvast voor de mooie review. Wij zorgen binnenkort voor een vlotte plaatsing ;-) Hartelijke groet, KwadrO Herentals

Snelle service

Na een mailtje is er snel kennis gemaakt met Steve Finkenflugel. Leuke eerste bespreking, goede voorstellen nam ook voldoende tijd daarvoor. Volgende afspraak ook correct al de veranderingen die we hadden zonder problemen toegepast. Hopelijk verloopt de plaatsing en afwerking ook zo vlot. Alle vertrouwen in Kwadro Herentals.

18 de diciembre de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Top Magda, fijn om te lezen. Dank je wel voor het vertrouwen. Wij gaan zorgen voor een vlekkeloze plaatsing ;-) Hartelijke KwadrO groet

algemeen zeer tevreden

Er werd rekening gehouden met ons budget en voorkeuren en gemaakte afspraken werden goed nagekomen. Plaatsing verliep erg proper!

16 de diciembre de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Super Emily, fijn om te lezen dat alles vlot is verlopen. Hartelijke KwadrO groet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed rekening gehouden met mijn wensen…

Goed rekening gehouden met mijn wensen en het budget waarmee ik kon werken. Samen tot een mooi compromis gekomen en nu uitkijken naar mijn nieuwe ramen

30 de noviembre de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Kirsten, wij gaan alvast zorgen voor een vlotte plaatsing ;-) Hartelijke groet, KwadrO Herentals

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben contact gehad met Steve…

Wij hebben contact gehad met Steve Finkenflügel voor de plaatsing van onze ramen, ondertussen zijn deze geplaatst en bezet. Wij zijn enorm tevreden over het resultaat. Bedankt om dit in goede banen te leiden Steve! Wij hebben alvast nog een huiselijker gevoel gekregen hierdoor.

17 de noviembre de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Fijn om te lezen Cheyenne, dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten. Hartelijke KwadrO groet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

plaatsing van 2 schuiframen op de…

plaatsing van 2 schuiframen op de afgesproken tijd heel professioneel gedaan.Nu 5 maanden na plaatsing heel tevreden.200%

21 de octubre de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Carl voor de mooie review en het vertrouwen in onze diensten. Wij zijn ook 200% tevreden :) Hartelijke KwadrO groet

top!

zie tevreden over onze nieuwe ramen en deuren, altijd zeer correct verlopen volgens de afspraken.
wij zijn zeer tevreden!

1 de septiembre de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Filip! Fijn om te lezen dat alles naar wens en vlot is verlopen. Hartelijke KwadrO groeten

Enorm tevreden…

Vanaf het begin werden we goed bijgestaan bij de keuze van de materialen en werd er duidelijk en correct gecommuniceerd over de bestelling en de plaatsing. De werkzaamheden waren snel, professioneel en alles werd duidelijk uitgelegd en ook netjes opgeruimd. Alle verdere renovaties met het oog op ramen en deuren zal via hun verlopen ook. Top service

11 de agosto de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dag Tom, wij staan alvast klaar om ook de volgende ramen te vervangen :) Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen, Hartelijke groet KwadrO Herentals

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tevreden van de service en het uiteindelijk resultaat

Goede begeleiding (in de showroom te Herentals) bij de keuze van de ramen (PVC of Alu - is uiteindelijk Alu geworden). Idem mbt planning en opvolging na uitvoering van de werken, afgesproken termijnen mbt plaatsing werden nageleefd, nazorg (vliegenraam kwam later en vervangen van een glas nav scheur onmiddellijk na plaatsing) werd correct uitgevoerd.

12 de agosto de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel voor deze mooie review en feedback! Veel plezier met de nieuwe ramen :) Hartelijke KwadrO groet

Kwaliteitsvol en klantgericht!

Wij moesten de ramen vernieuwen in 2 appartementen. Er werd voor gezorgd dat deze op hetzelfde moment uitgevoerd konden worden en bovendien op relatief korte termijn (getekend in december en afgewerkt in juni). De plaatsers en managers zijn bijzonder vriendelijk, behulpzaam en toegankelijk. Heel tevreden!

6 de julio de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Hey Anna, fijn om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Hartelijke KwadrO groet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kwadro heeft ons positief verrast

Kwadro heeft ons positief verrast. Ze tonen dat ook een grote speler klantvriendelijk en perfect volgens afspraak kan werken.

26 de abril de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Fijn om te lezen Walter, dank je wel voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in onze diensten! Hartelijke KwadrO groet

Zeer tevreden

Zeer tevreden. We hadden gebeld om een prijsofferte te maken voor nieuwe ramen op de bovenverdieping. Ze zijn zeer snel lang gekomen. Wij raden kwadro zeker aan wij hadden een aantal jaar geleden al de deuren en ramen op de benedenverdieping laten vernieuwen en alles was zeer mooi afgewerkt.

20 de abril de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Jimmy, dank je wel voor de mooie review en het vertrouwen in KwadrO Herentals. Hartelijke groeten

Top kwaliteit

Top kwaliteit, super na service en zeer klantvriendelijk

23 de febrero de 2023

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Super Lina, fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Dank je wel voor het vertrouwen!

Correct, helder en professioneel

Het is niet de eerste keer dat we met Kwadro samen werken en ook deze keer maakten correcte, heldere afspraken en een professionele, goed afgewerkte installatie er een uiterst aangename ervaring van. Sterk aanbevolen!

4 de octubre de 2022

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dank je wel Steve! Ook de volgende keer denken we weer graag mee :)

Professionele firma

De opvolging, doorgeven van data, elk contact werd perfect opgevolgd en doorgegeven. Het was heerlijk om met zo een professionele firma te werken.

13 de marzo de 2022

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dag Annie, dank je wel voor het vertrouwen en de mooie review!

Correct & flexibel

Correct advies, flexibel, levering en plaatsing binnen de afgesproken termijn en een juiste oplevering.

29 de septiembre de 2022

Respuesta de KwadrO Ramen en Deuren - Herentals

Dag Ruben, dank je wel voor de 5 sterren!

8 consejos para escribir buenas reseñas.