LaarzenWinkel.com Opiniones 578

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fijn dat er aangegeven wordt bij de laarzen wat de kuitomtrek is. Jammer dat er geen informatie is over de enkelomtrek. Ik heb redelijk brede/stevige enkels, dus sommige laarzen passen wel om de kuit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na 1 telefoontje, dat ik mijn steunzool in een geroutineerde paar laarzen had laten zitten, die zonder pardon zonder kosten naar mij terug gestuurd werd, ongelooflijk wat een fantastische service!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ze verkopen hoogwaardige schoenen/laarzen en hebben voldoende keus. En zeker als je speciale afmetingen nodig hebt. Ik zal hier zek... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De bestelling en het leveren gaat prima, alleen had ik laarzen in maat 40 besteld en er zat maat 39 in de doos. Dat kan gebeuren alleen het retour beleid vind ik te lang duren. Met bellen naar de kla... Ver más

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Sobre LaarzenWinkel.com

Escrito por la empresa

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Laarzenwinkel heeft een groot assortiment laarzen van het merk JJ Footwear. Deze brede schacht laarzen zijn variëren niet alleen in schoenmaat, maar ook in kuitmaat.

Ga naar Laarzenwinkel

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestellen & retourneren gaat super makkelijk

Bestellen ging makkelijk. Helaas waren de laarzen qua schacht te groot (raar aangezien ik thuis een paar heb met dezelfde wijdte?). Maar goed na retour zending op de dag van aankomst ook meteen het bedrag gecrediteerd gekregen. Super snel.

9 de octubre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mooi aanbod, onhandige logistiek

Het maakt mij niet uit dat levering na een week is, maar dan is het handig om dat ook op de site zo te vermelden. Niet 1-3 werkdagen. Verwachtingsmanagement...
Verder vind ik het vreemd dat er geen mogelijkheid is laarzen die je niet kunt passen te ruilen. Je moet nieuwe kopen en oude terugsturen. Nu had ik degenen die niet pasten met korting gekocht en die kon ik niet krijgen op passende maat. Raar.
Verder reageert de klantenservice wel heel snel.

1 de octubre de 2024
Logotipo de LaarzenWinkel.com

Respuesta de LaarzenWinkel.com

Beste Femke,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat uw bestelling vertraging had opgelopen.

Indien wij na het plaatsen van uw bestelling te horen krijgen van de leverancier dat het product vertraagd is, proberen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte te stellen via de e-mail. Verder klopt het inderdaad dat het bij ons niet mogelijk is om een artikel te ruilen, excuses daarvoor. Het product mag u altijd kosteloos retour sturen voor een terugbetaling en u kunt dan zelf een nieuwe bestelling plaatsen op onze website.

Wanneer u nog vragen of onduidelijkheden heeft, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Etrias

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering!
Enige nadeel is dat je niet kan ruilen. Je moet eerst de laarzen terug sturen, wachten tot je je geld terug krijgt en dan andere laarzen bestellen. Dat is jammer. Maar de kwaliteit van de laarzen is super!

Chapeau . Ga zo door

De site is goed overzichtelijk.
Fijn dat er zoveel informatie omtrent de laarzen staan zodat je gelijk de passende laars daarvoor kan vinden. In mijn geval omtrent de kuitmaten.
Heb nu een prachtige laars keurig netjes en snel geleverd gekregen en ga waarschijnlijk hierdoor binnenkort ook de andere kleur bestellen , maar eerst met deze de loopervaring opdoen.
Voor laatzen heb ik nu een fijne winkel gevonden.
Fijn dat jullie zo achter jullie zaak staan om de klant zoveel mogelijk te kunnen begeleiden met de juiste aankoop. Ga zo door.

Prachtige laarzen

Prachtige laarzen, mijn kuiten passen er in. Ze zitten wel iets strak om mijn enkels, maar misschien is dat alleen bij mij hoor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke informatie op de site

Duidelijke informatie op de site, met goede complete maatvoering. Meestal kun je alleen op maat filteren, maar bij jullie op breedte voet en op breedte kuit. Top!

26 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mooie laarzen, maar niet voor brede voeten.

Ik heb al meerdere keren laarzen besteld en moeten terug sturen. De leest is echt geen K, wat betekent dat ik ze dus niet aan kan. Als ik dan mail om te vragen wat wel geschikt zou zijn, wordt mij verzekerd dat ze er wel zijn. Steeds teleurstelling is niet fijn. De schoenmaker heb ik laten meten, die heeft echt geconstateerd dat het hooguit H leest is.

20 de septiembre de 2024
Logotipo de LaarzenWinkel.com

Respuesta de LaarzenWinkel.com

Beste I.K.,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de laarzen niet naar wens zijn.

Helaas zijn wij afhankelijk van de informatie die de leveranciers ons geven over de producten. Dit product valt voor de leverancier onder de maat K. Het komt vaker voor dat schoenen groter of kleiner uitvallen, dit zal hier dan ook het geval zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Etrias klantenservice

Valorada con 4 estrellas sobre 5

snel geleverd en de hele procedure super betrouwbaar

Mijn bestelling was inderdaad de volgende dag al in huis. Helaas bleken mijn bestelde laarzen, bij het passen, niet stevig genoeg om mijn achilleshielen/enkels te zitten dus ik heb ze retour gestuurd. De richtlijnen van het retourzenden waren heel duidelijk en de volgende dag heeft het bedrijf mijn retourzending al binnen gekregen en heb ik mijn geld alweer teruggeboekt op mijn rekening gekregen. Als het zo fijn geregeld is, durf ik rustig een nieuwe bestelling te doen.

30 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Prijsverschil van 48 euro in 5 dagen

26 juli heb ik bij jullie een paar mooie JJ laarzen besteld maat 42 kuit XL (111,95). Snel geleverd echter te klein. Gelijk retour en maat groter dus maat 43 en kuit XXL besteld(111,95). Opnieuw snel binnen echter was de kuit veel te groot. Nu wil ik dus maat 43 kuit Xl bestellen zijn de laarzen ineens 48 euro duurder(!) terwijl de rest nog wel 111,95 is en maat 38 wel 111.95 is. Gebeld met de klantenservice krijg je een verhaal dat de ander maten wel op voorraad zijn in het magazijn en deze maat "gehaald"moet worden. Vreemd verhaal met 48 euro verschil.

31 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snel geleverd besteld volgende dag…

Zeer snel geleverd besteld volgende dag geleverd in België.
Ik had per ongeluk een foutje gemaakt in de postcode en toch juist geleverd nadat ik de fout had opgemerkt e-mail gestuurd en ze hadden al een oplossing voor het geval dat het teruggezonden werdt.

29 de mayo de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.