Heerlijke producten en snelle levering/service. O'right overtreft echt al mijn verwachtingen. Ben omwille van mijn allergieën lang op zoek geweest naar een shampoo die geen jeuk veroorzaakt en ben da... Ver más
La empresa ha respondido
Super goede service! Vanaf het begin fijn mailcontact – snel, duidelijk en vriendelijk. Wat het extra bijzonder maakte, was het contact met Peter. Hij hield me netjes op de hoogte toen het product tij... Ver más
La empresa ha respondido
Producten van pretty curly girl besteld, maar er was iets misgelopen bij de levering. Diezelfde avond nog telefoon gekregen dat ze het zo spoedig mogelijk gingen rechtzetten. 2 dagen later kwam het... Ver más
La empresa ha respondido
Niet alles verliep naar wens maar er werd vriendelijk en vol begrip op mijn berichten gereageerd. Zelfs met extra spulletjes voor het ongemak als tegemoetkoming. Al met al evengoede ervaring.
La empresa ha respondido
Ervaar de pracht van de natuur in je haar! Labazaarduhaar.com is de webshop voor duurzame en natuurlijke haarproducten in België en Nederland. We zijn officieel verdeler werelds groenste shampoo en cosmetica fabrikant O'right en daarnaast de professionele haarverzorgingsproducten van Aloxxi en Medavita en de beste materialen zoals haarborstels en de Gama IQ haardroger om je haar te stylen. Professionele haircare online voor stralende en gezonde haren. We verzenden binnen 24u, gratis vanaf 45€.
Stationsstraat 77, 3941, Eksel, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Geen opmerking . Alles was zoals men als klant wilt behandeld worden , met respect , vanuit het hart . Bedankt !

Respuesta de Labazaarduhaar.com
vlotte levering en de extra attentie werd ten zeerste gesmaakt

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Zeer groot aanbod en super snelle service en VOORAL mega lieve mensen van @team La Bazaar du haar die telkens een kleine attentie voorzien, dank voor de paaseitjes ❤️❤️

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Super gemakkelijk om te bestellen, vaak leuke aanbiedingen en vooral heel snel geleverd 👍

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Alles verliep vlot en gemakkelijk, zowel bestelling, betaling en vlugge levering, dus tevreden!

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Vlotte bestelling en levering. Helemaal goed.
Dankjewel!
het product was nergens anders te verkrijgen in Frankrijk. Gelukkig wel hier. Postpakket snel aangekomen. Dank U !

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Super lieve en correcte mensen, zeer snelle service👍
Top!

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Heel tevreden van mijn bestelling! Er zaten zelfs extraatjes bij omdat de levering langer duurde. Zo tevreden, ik bestel zeker nog bij jullie! Dikke merci!

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Makkelijk bestelproces en werd netjes op tijd geleverd.

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Peter was very friendly and helful
Great support

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Vanuit duidelijke info op de site, kan je als klant de nodige selectie maken in een merk dat niet regulier te verkrijgen is. De bestelling wordt goed verpakt geleverd.

Respuesta de Labazaarduhaar.com
Tevreden over het vriendelijke contact en prima levering
Snelle en correcte levering van topprodukten