Petarda! Super pomocny sprzedający! Przyjechaliśmy do Warszawy, mając mało czasu na odbiór zamówienia. Sprzedający specjalnie dla nas pojechał do magazynu, a następnie podwiózł nam zamówienie. Zaopi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bardzo polecam, rewelacyjna jakosc obslugi klienta (odpowiedz na sms po 22.. nie spodziewalem sie). Dziewczyna zadowolona, usmiech z twarzy jej nie znika a znaczy ja tez jestem bardzo zadowolony😀
Original products. I have ordered twice and my daughters love their Labubu’s. Service is excellent. Best customer service, always friendly and so helpful. I think I will be buying again. I highly re... Ver más
Labubu dotarło szybko , wybrałem konkretny kolor i wszystko się zgadza , produkt oryginalny. Przed zakupem skorzystałem również z pomocy na czacie na instagramie. Polecam
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Sprzedajemy oryginalne figurki kolekcjonerskie Labubu. Nasz sklep to miejsce dla fanów blindboxów, limitowanych serii i unikalnych projektów. Gwarantujemy autentyczność produktów, szybką wysyłkę i przyjazną obsługę klienta. Dołącz do naszej społeczności kolekcjonerów i odkryj magię Labubu!
Información de contacto
Gałczyńskiego 22, 11-040, Dobre Miasto, Polonia
- info@labubusklep.pl
- labubusklep.pl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Cudna jakość
Labubu w 100% oryginalny
Labubu w 100% oryginalny.
Super kontakt ze sprzedającym! Szybka wysyłka
Gdybym miała jeszcze raz zamówić produkt to tylko i wyłącznie z tego sklepu.
Polecam🙂
Wszystko super
Wszystko super, wysyłka na czas i oryginalne produkty 👌
ZAKUP ZREALIZOWANY SZYBKO BEZ PROBLEMOWO
Realizacja miała być w 24h
Realizacja miała być w 24h. Pieniądze przelane zero kontaktu i informacji co z zamówieniem. Dla mnie to ściema. Uwaga na oszustów

Respuesta de Labubusklep
Serdecznie polecam:)
Serdecznie polecam:) Profesjonalna obsługa, łatwy i sprawny kontakt w razie wątpliwości, błyskawiczna wysyłka i produkt najwyższej jakości. Dziękuję i pozdrawiam:)
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt oryginalny, dobrze zapakowany.
Rewelacja !!! Polecam
Rewelacja ! Kupiłem kilka pluszaków . Wszystko oryginalne Zgodnie z opisem . Kontakt to czysta przyjemność ♥️ przesyłka szybka i dobrze zabezpieczona . Dziękuję ! polecam i napewno jeszcze wrócę 🫣
Zakup Labubu w tym sklepie to była czysta przyjemność
Zakup Labubu w tym sklepie to była czysta przyjemność! Proces przebiegł super sprawnie, a Pan Piotr okazał się niezwykle miły, profesjonalny i pomocny. Krok po kroku przeprowadził mnie przez cały proces zakupu, odpowiadał na wszystkie pytania z ogromną cierpliwością i zaangażowaniem.
Co więcej, zgodził się na odbiór w późnych godzinach oraz z bardzo krótkim wyprzedzeniem, za co jestem ogromnie wdzięczna. Tak elastyczne i klientocentryczne podejście zasługuje na szczególne wyróżnienie.
Jestem pod ogromnym wrażeniem poziomu obsługi klienta – takiej troski o klienta nie spotyka się na co dzień. Z całego serca polecam ten sklep – z pewnością wrócę po kolejne zakupy!
Labubu 100% oryginalne.Ekspresowa…
Labubu 100% oryginalne.Ekspresowa wysyłka. Przyszły dobrze zapakowane w nienaruszonych opakowaniach! Są piękne! Bardzo polecam!
Original product!
Przed zakupem skorzystałem również z pomocy na czacie na instagramie.
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa, pomoc zwiazana z płatnością. Szybko i dobrze
Rewelacja
Rewelacja! Mimo, że zamówiłam konkretną Labubu (Baba) to przyszła oryginalnie zapakowana, nikt jej wcześniej nie otwierał. Jestem bardzo zadowolona i polecam!!
Z czystym sumieniem polecam sklep…
Z czystym sumieniem polecam sklep labubu.pl!
Zamówiłam figurkę Labubu i jestem zachwycona – przesyłka przyszła bardzo szybko, starannie zapakowana, a sama figurka to 100% oryginał od Pop Mart – z kodem QR, perfekcyjnym wykonaniem i oryginalnym pudełkiem. Jako kolekcjonerka od razu zauważyłam, że to nie żadna podróbka, tylko autentyczny produkt.
Obsługa sklepu również na medal – szybki kontakt mailowy, uprzejme podejście do klienta i poczucie, że naprawdę im zależy. Na pewno wrócę po kolejne figurki!
Jak zwykle szybko
Jak zwykle paczka przyszła szybko i w idealnym stanie. Labubu autentyczne.
jak kupuje LABUBU to tylko w…
jak kupuje LABUBU to tylko w LABUBUSKLEP.PL sa najlepsi najbardziej uprzejmi i zdecydowanie wszystkim polecam
Dziękuję serdecznie
Dziękuję za realizację. Kontakt z Panem świetny.
Córka zachwycona-Dzień Dziecka udany:)
Pozdrawiam Magda
Super sklep
Super sklep. Długo szukałam oryginalnej Labubu. I tylko tutaj ją znalazłam. Zamówiłam i odebrałam tego samego dnia. Polecam!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.