Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lægerne ved Assistensen er din lokale lægeklinik på Nørrebro i København N. Du finder os i nye kliniklokaler på Struenseegade 15A, 4. th., 2200 København N. Hos os skal det være nemt at få tid og trygt at komme til lægen. Du møder faste læger og sygeplejersker, som lærer dig at kende. Vores læger er speciallæger i almen medicin, og sammen med klinikkens sygeplejersker hjælper de dig med spørgsmål om dit helbred. Vi lægger vægt på en hverdag med nærvær, hvor du føler dig velkommen og kan tale om det, der fylder for dig. Vi har åbent for konsultation alle hverdage fra kl. 8 til 16. Når det er muligt, tilbyder vi også videosamtale, så kontakten med lægen lettere kan passe ind i din hverdag. På vores hjemmeside finder du selvbetjening, hjælp til receptfornyelse og patientvejledninger om sygdomme og behandling. Du kan også læse mere om personalet og finde praktiske oplysninger inden dit besøg. Leder du efter en læge på Nørrebro, kan du på hjemmesiden se, om vi har åbent for nye patienter, og læse, hvordan du skifter til os. Du er også velkommen til at ringe på 73 70 81 10. Har du besøgt Lægerne ved Assistensen? Vi vil gerne høre om din oplevelse. Din anmeldelse hjælper andre med at lære klinikken at kende og giver os værdifuld feedback om, hvad der fungerer godt, og hvad vi kan gøre bedre. Tak, fordi du tager dig tid til at dele din erfaring.
Información de contacto
Struenseegade 15A, 4. th., 2200, København, Dinamarca
- laegernevedassistensen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La experiencia Trustpilot