Lägenhetsbyte.se Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med hur Lägenhetsbyte.se hanterade mitt ärende. Jag hade förlängt mitt konto och trodde egentligen inte att jag hade rätt till återbetalning, eftersom ångerrätten normalt bara gäll... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dåligt system, dålig app. Bränner bara ens pengar. 2-partsbyten funkar inte ens. 3-partsbyten händer typ aldrig. Folk som är oseriösa är svåra att hitta vilka som förstör i ens kö. Man matchas bara me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Omfattande eftersom det är mycket och viktigt information som ska hanteras i ett byte för att det i slutänden ska fungera smärtfritt. All information var ändå enkel att hantera och hela processen har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var lätt att veta vilka lägenheter jag var intresserad av när det fanns bilder och beskrivningar.Och vi kunde lätt komma i kontakt med varandra, vid ömsesidigt intresse. Det var väldigt smidigt a... Ver más

1. Servicios de la vivienda
  2. Agencia de alquiler de apartamentos

Escrito por la empresa

Sveriges största bostadsbytarsajt hjälper dig att komma i kontakt med tiotusentals annonser från hela landet där folk som du vill byta bostad.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Vi hittade drömlägenheten

Vi hittade drömlägenheten

2 de marzo de 2026

Hej Staffan!

Tack för din feedback, fantastiskt att höra att ni hittade er drömlägenhet via oss, grattis! 🎉️

Toppen

Toppen! Hej , fick återkoppling och snabb hjälp i mitt ärende .

2 de marzo de 2026

Respuesta de Lägenhetsbyte.se

Tack för att du delar din upplevelse med oss, det gläder oss att höra att du känner dig nöjd!

Enkelt och smidigt!

Bra app för att hitta byten och framför allt så bra att använda deras bytesansökan, så att alla underlag kommer med.

27 de febrero de 2026

Hej Pernilla!

Tack för din fina feedback, och grattis till bytet!

Överlag nöjd med Lägenhetsbyte

Överlag nöjd med Lägenhetsbyte, har bytt en gång här och precis påbörjat en andra bytesprocess, så det går mycket väl att hitta byten. Kräver jobb, visningar och lite dedikation. Sidan kan vara lite rörlig emellanåt, men funkar för det mesta riktigt bra för sitt syfte.

Problematiken som måste ordnas till är dels att många använder är inaktiva, inte svarar eller inte har bilder. Det är inte hemsidans fel, men en insats måste göras får att få bort de som sitter och är nyfikna på hur folk bor.

👍

24 de febrero de 2026

Hej David!

Tack för din utförliga feedback och vad roligt att höra att du lyckats genomföra ett byte och nu är i gång med ännu ett byte. Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det är enkelt att få en översikt och…

Det är enkelt att få en översikt och sortera ut olika alternativ. Att lägga upp bilder var lättare än jag trott.

24 de febrero de 2026

Respuesta de Lägenhetsbyte.se

Tack för att du tog dig tiden att återkomma med din feedback, det uppskattar vi!

Superbra service!

23 de febrero de 2026

Hej Erik!

Tack för att du tog dig tiden att återkomma med din fina feedback!

I stort mycket bra

I stort mycket bra, men hemsidan kan vara lite rörig. Svårt att hitta meddelanden.

19 de febrero de 2026

Hej Dennis!

Tack för din feedback, den tar vi med oss i vårt fortsatta arbete!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Svårt att navigera kring annonser och…

Svårt att navigera kring annonser och vem som söker vad på mobilsidan. Har betalat premium för tre månader men ändå är min profil begränsad när jag loggar in och uppmanas att betala.

17 de febrero de 2026

Hej Christina!

Tack för din feedback!
Kontakta gärna vår kundtjänst så kikar vi gärna på ditt konto för att se vad som har skett med ditt premium.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lägenhetsbyte hjälpte oss med bytet på…

Lägenhetsbyte hjälpte oss med bytet på ett mycket bra sätt 👌

12 de febrero de 2026

Hej Pia!

Tack för din fina feedback, fantastiskt att du känner dig nöjd med tjänsten och supporten!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi hittade ett direktbyte inom ett år

Vi hittade ett direktbyte inom ett år, vilket var vårt mål.

Tjänsten är egentligen lite för dyr, vilket gör att man verkligen behöver vara aktiv för att det ska vara värt pengarna.

Hemsidan har blivit bättre under året, men är svår att använda för att kommunicera med sina matchningar.

10 de febrero de 2026

Hej Melinda!

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter, och vad roligt att höra att ni nu har hittat ett byte, grattis! 🥳

Det var ett bra utbud.

Det var ett bra utbud.
det var lätt att komma i kontakt m personal om man undrade något.

6 de febrero de 2026

Hej Michaela!

Tack för din feedback, härligt att du känner dig nöjd med både tjänst och service!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lång process.

När man väl hittar ett byte, så går det smidigt. Det tog många år att hitta ett byte.

4 de febrero de 2026

Hej Nils!

Tack för din feedback.
Det stämmer att det ibland kan ta lite längre tid, men vad härligt att höra att du nu har hittat ett byte!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Stor potential men alldeles för många oseriösa parter

Betyget är baserat på den stora antalet oseriösa medlemar som "fiskar". Ni borde bygga in en funktion likt det som bostadsförmedlingen har. Efter att man tackat nej 2 eller 3 gånger till en byteskedja så borde man bli blockerad från att visa intresse till andra lägenheter i 2 måndaer. Detta kommer göra så att användarna blir mer seriösa och selektiva med sina intressen. Jag har varit medlem sen hösten 2022 och haft många "full intresse" kedjor där en part alltid drar ut på tiden eller försöker hitta bättre alternativ för att sedan tacka nej. Efter ca 1 år ser man samma bytesparter leta bostäder...Ni måste ta itu med dom oseriösa medlemarna!

6 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Lägenhetsbyte.se

Tack för att du tar dig tid att dela dina synpunkter.

Ett bostadsbyte i sig är ofta en längre process. Det är naturligt att man under ett byte kommer i kontakt med många olika lägenheter, varav flera inte motsvarar ens behov eller önskemål. Därför måste det vara möjligt att tacka nej till fler än två eller tre alternativ utan att bli blockerad.

Vidare har parterna enligt lag alltid rätt att dra sig ur ett byte, oavsett skede i processen, ända fram till att nya kontrakt skrivs på, det är alltså inget vi kan förhindra.

Självklart förstår vi att detta kan kännas besvärande och vi är medvetna om att det förekommer användare som upplevs som oseriösa och jobbar dagligen med att införa funktioner som ska hjälpa till med detta.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt med bytet och väldigt bra…

Smidigt med bytet och väldigt bra kontakt med de .

5 de febrero de 2026

Respuesta de Lägenhetsbyte.se

Tack för fin feedback, och för att du använder vår tjänst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra hantering av ärendet.

Visste inte vad jag gav mig in i när jag beslöt att lägga ut en annons på Lägenhetsbyte.se. Tittade på några olika lägenheter men hittade snart den som jag nu ska flytta in i. Därefter visade det sig att Lägenhetsbyte.se tog hand om hela processen genom att skicka ut ett dokument till oss, lägenhetsbyte, som talade om exakt vilken info som värdarna ville ha. Bara att följa till punkt och pricka av allting. Superbra!

1 de febrero de 2026

Hej Karin!

Stort tack för din fina feedback!
Vad roligt att höra att processen fungerade smidigt och att du hittade en lägenhet som känns rätt för dig. Vi önskar dig stort lycka till i ditt nya boende!

Smidigt

Smidigt! Snabbt och enkelt!

30 de enero de 2026

Hej Annika!

Tack för fin feedback, det uppskattar vi!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kräver stort engagemang och tid

Man kan likna lägenhetsbyte med Tinder. Det blir för mycket och man måste lägga ner mycket tid eftersom det finns så många alternativ. Vissa personer gillar ”allt”, men har inte för avsikt att flytta, och/eller saknar engagemang. Många visningar krävs och ribban läggs som om det handlar om att sälja en bostadsrätt. Om man hänger i och väljer ut kan det gå vägen!

27 de enero de 2026

Hej Eva Mari!

Tack för din feedback och för att du delar din upplevelse med oss!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har hittat min dröm lägenhet i…

Jag har hittat min dröm lägenhet i lägenhetsbyte .

25 de enero de 2026

Hej Nadia!

Fantastiskt kul att höra att du lyckades hitta din drömlägenhet via oss, grattis, och tack för att du valt vår tjänst!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket bra hjälp vid byte

Sidan funkar bra men trots att det kostar så känns det som att folk är oseriösa eller inte är speciellt närvarande ofta. Hjälp vid byte funkade mycket smidigt.

21 de enero de 2026

Hej Marie!

Tack för din feedback, den tar vi till oss!
Härligt att du har lyckats byta, tack för att du valde vår tjänst.

Vivi på Lägenhetsbyte

8 consejos para escribir buenas reseñas.