Respuesta de Lalarma
Hos Lalarma Copenhagen skaber vi innovative gadgets, der kombinerer farverige designs med brugervenlig teknologi. Vores produkter er designet til at inspirere børns fantasi, fremme læring og give forældre ro i sindet. Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet, der bringer glæde og teknologi ind i familielivet.
Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Lalarma
Pænt design, men dårlig kvalitet. Jeg købte et karaokesæt til min datter på 4 år, som elsker at synge. Men for det første bliver lyden i højtaleren hurtigt skinger, og for det andet virker knapperne på mikrofon og højtaler ikke efter hensigten. Det er kun sjældent at jeg selv kan justere volumen eller skifte mellem effekter, og min datter kan i hvert fald ikke med sine små hænder. Det virker mest af alt som om det er produceret billigt i Kina og så pakket ind i pænt design. Desværre.

Alt var godt fra Lalarma side 👍🏻
Eneste minus var for lidt info fra fragtmand

Respuesta de Lalarma
Ordre blev annulleret gr fejl i produktet
Ærligt og betryggende for os kunder
Derfor skal de have 5 stjerner
Har nu fået det produkt jeg købte uden fejl

Respuesta de Lalarma
Very good SAV . I fully recommend. Thanks for your help. And very good products for kids.

Respuesta de Lalarma
Jeg havde nogle specielle ønsker og som de opfyldte mega god service

Respuesta de Lalarma
Fik det jeg havde bestilt, dagen efter.
Hurtig levering 😊

Respuesta de Lalarma
De havde en bog som jeg har ledt længe efter, som er udgået fra markedet. Der stod det var “2. sortering”, men det var ikke til at se. Og prisen var også supergod. Jeg kendte ikke siden før, og der var ikke vildt mange anmeldelser herinde. Men jeg kan kun give stor anbefaling herfra!

Respuesta de Lalarma
Fin bestilling hos Lalarma og hurtig levering.

Respuesta de Lalarma
Hurtig levering.. Fantastisk god kvalitet og nem brugerflade, vi købte karaoke og høretelefoner.
Overordnet rigtig god oplevelse ☺️

Respuesta de Lalarma
Købte en lygte og en karaokehøjtaler til to (børn). Fungerer væsentligt bedre end de gængse Kina-modeller på markedet.

Respuesta de Lalarma
Más información sobre otros tipos de reseñas.