Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het was heel netjes en snel bezorgd Ook kreeg ik er nog snoepjes bij en een persoonlijk bericht En ze hebben mijn chassis nummer nagekeken en vertelt dat dit onderdeel niet op mijn auto past zond... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sierlijst besteld, na enkele dag nog geen traceercode, dus gemaild, bleek backorder te staan en nu pas na 2 weken binnen. Communicatie hierin mag wel wat beter, verder zijn de producten en prijsverho... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling duurde wat langer dan normaal door de feest dagen maar hij is netjes binnen gekomen en ze hebben zelfs wat extra’s er bij in gedaan voor het lange wachten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op aanraden van een vriend heb ik de rooie bobine’s besteld voor Audi a4 1.8 t . Duidelijke site snel in huis . Enige waar ik tegen aan liep is dat,ik twee rooie plastic kabelcovers wilde bes... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de accesorios para automóviles
  2. Tienda de accesorios para automóviles
  3. Tienda de repuestos para automóviles de carrera
  4. Tuneado de autos

Escrito por la empresa

LAM Parts is dé specialist in hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij leveren kwaliteit, snelheid én service – elke dag opnieuw. Of je nu op zoek bent naar performance-upgrades, onderhoudsproducten of specifieke OEM-onderdelen, bij ons vind je uitsluitend zorgvuldig geselecteerde artikelen van topmerken. Wat LAM Parts uniek maakt, is onze klantgerichte aanpak. We geloven in eerlijk advies, heldere communicatie en snelle levering. Onze experts staan altijd klaar om je persoonlijk te helpen, zodat je zeker weet dat je het juiste product ontvangt – passend bij jouw voertuig én jouw wensen. We begrijpen dat service niet eindigt bij de levering. Daarom zijn wij ook na aankoop bereikbaar voor vragen, ondersteuning of advies. En ben je ergens niet tevreden over? Neem dan direct contact met ons op via customerservice@lam-parts.com – we zoeken samen naar een oplossing, snel en zonder gedoe. LAM Parts bouwt aan langdurige klantrelaties op basis van vertrouwen, expertise en transparantie. Ontdek het zelf en ervaar waarom klanten ons waarderen met uitstekende reviews.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling duurde wat langer dan…

8 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trage verzending.

Trage verzending.
Moest heel lang wachten op m’n onderdelen.
Beetje jammer.

11 de diciembre de 2025

Respuesta de LAM Parts

Bedankt voor de review, jammer dat je dit zo hebt ervaren.

Het pakket is binnen 7 werkdagen bezorgd. Dit valt binnen de vermelde levertijd van 4–8 werkdagen, mede gezien de kerstperiode.

Wij adviseren altijd rekening te houden met de aangegeven levertijden bij het plaatsen van een bestelling. Uiteraard kun je ook vooraf contact opnemen met ons team om de verwachte levertijd te verifiëren.

Bobine pen 20vt

Het was heel netjes en snel bezorgd
Ook kreeg ik er nog snoepjes bij en een persoonlijk bericht
En ze hebben mijn chassis nummer nagekeken en vertelt dat dit onderdeel niet op mijn auto past zonder adapter en heb deze bijbesteld natuurlijk zeer tevreden

18 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op aanraden van een vriend heb ik de…

Duidelijke site snel in huis .
Enige waar ik tegen aan liep is dat,ik twee rooie plastic kabelcovers wilde bestellen .
Maar dat ging niet omdat ik er al 1 had in mijn winkelwagen.🤔
Opzich zou ik zelf willen kiezen hoe veel ik er wil .
Maar zou er zo weer bestellen
Mooie spullen tegen nette prijs en goed verpakt
En een heel aardig briefje erbij.
Ouderwetse service !
Top dus

30 de mayo de 2025

Professionel

Zeer professioneel bedrijf met aardige personeel. Top team!

5 de abril de 2025

Respuesta de LAM Parts

Hartelijk dank voor de beoordeling.

Bedankt voor je complimenten over ons team en onze service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering - ook in België (incl. kleine attentie). Artikel in de goede staat zoals afgebeeld op de foto’s.

17 de marzo de 2025

Respuesta de LAM Parts

Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de levering snel was en het artikel naar verwachting. Veel plezier ermee!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, snel geholpen en heel snel geleverd. Zeker een aanrader!

9 de enero de 2025

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service. We staan graag weer voor u klaar!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.