Ik heb werkelijk nog nooit zo'n…
Ik heb werkelijk nog nooit zo'n onprofessionele organisatie meegemaakt!!!!
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Ik heb werkelijk nog nooit zo'n onprofessionele organisatie meegemaakt!!!!
Ze hebben bij mij de nieuwe pvc visgraat vloer gelegd en we zijn er super blij mee vanuit de winkel ijzersterk geholpen met hele goeie advies over de vloer en tot aan het uiteindelijk uitvoeren van de vloer we zijn er echt heel blij mee.
Bij mij de afgelopen vrijdag een hele mooie pvc visgraat vloer gelegd.
Communicatie was top met Erik en de vloeren leggers en alles naar wens kon gelukkig wat eerder terecht ivm de verbouwing die sneller liep dan verwacht.
Top echte aanrader.
Vreselijk slecht bedrijf! Onbeschofte eigenaar die elke klacht direct naar het CBW wil sturen en daarmee zijn verantwoordelijkheid wil ontlopen. Is niet mee te praten, heel veel gladde en beledigende praatjes, gaat alleen maar in de verdediging, luistert niet en lost niets op. Gevolg pvc vloer na 5 jaar afgeschreven. Bespaar je een hoop ellende. Google reviews (negatief) worden verwijderd door dit bedrijf.

Respuesta de Laminaatxxl.nl
Via internet hadden we de vloer gevonden en staal aangevraagd die zelfs gratis en goede grote is om te kunnen beoordelen of de vloer mooi is.
Bestelling in fysieke(Schelluinen)winkel gedaan.
Kregen goed advies over onderhoud en het
verdere verloop over de bestelling.
Wat wij ook prettig vonden was rest betaling nadat de vloer gelegd is.
Problemen gehad over de bestelling qua levering, maar dit is na nauw telefonisch contact en goed overleg prima afgehandeld.
Vloer is vakkundig en secuur gelegd.
Na 2 maanden hadden we door de warmte dat de vloer omhoog kwam.
Hier melding van gemaakt en dit is binnen een paar dagen opgelost.
Wij zijn erg blij met de vloer en met de service.
Super mooie PVC vloer gelegd door Laminaat XXL. Perfecte service, duidelijke communicatie, lieve medewerkers en goede vloerleggers! Helemaal tevreden !
Hulde voor Laminaat XXL door hun bereidheid klanten te helpen. Begin mei was ik op zoek naar laminaat. Ik had simpelweg te weinig en dringend een pak gevlekt beton nog. Na 10 verkopers te hebben gesproken was alleen laminaat xxl bereid om dinsdag direct te bestellen en om dezelfde dag te kunnen leveren. Dank Eric Mostert van Laminaat XXL!!
De vloer is echt prachtig gelegd. Goed geëgaliseerd !! Alleen een meneer van laminaat XXL was erg onprofessioneel. Wij hadden met het bedrijf afgesproken dat ze donderdag zouden insmeren en vrijdag egaliseren. Hadden wij donderdag een dag vrij gevraagd en kwamen ze niet opdagen. Die meneer beloofde dat ze vrijdag alles in een keer zouden doen (wat niet kan). Nou vrijdag kwamen ze en de mannen die ze hadden ingehuurd hadden geen idee. Zij wilde de eerste laag doen en toen gingen ze weg. Wij de meneer bellen en hij liet ons niet uitpraten, werd boos en hing op . Hij kon het niet professioneel oplossen. Dus goede vloer maar de service was niet klantvriendelijk.
Voor ons nieuwe huis 2 verdiepingen pvc uitgezocht bij laminaat xxl
- goed geholpen en duidelijk advies in de winkel.
- super netjes geëgaliseerd en vakkundig gelegd
- alle mensen die bij ons geweest zijn waren netjes en vriendelijk.
Wij zijn erg blij met het resultaat!
Al hun reviews van trustpilot zijn verdwenen, waarom?
Service is erg slecht. Ik betaal voor het inmeten, is het alsnog verkeerd en dan verwachten ze dat ik de extra's betaal. Planning is verkeerd gegaan, waardoor leggers naar een totaal andere stad waren gestuurd. En ten slotte, de eigenaar reageerd brutaal wanneer je met een klacht komt, die weegt het liever onder de tafel.
Enige lichtpunt is dat de leggers vriendelijk zijn.
Ik zou zeggen, kijk verder.
Prettige winkel! Laminaatxxl heeft netjes geholpen. Het advies was erg goed en duidelijk. Bij concurrenten kreeg ik veel onduidelijke/geen antwoorden, hier was alles duidelijk! Keurig personeel.
Mooie matte pvc vloer gelegd. Duidelijke communicatie en goed meegedacht. Factuur conform afgesproken offerte. Legger kwam nog een keertje terug om een paar hoekjes opnieuw te doen. Blij mee!
De producten die ze leveren en de prijs inclusief leggen is goed (daarom ook akkoord gegaan), de communicatie na verkoop ging echter moeizaam maar het allerergste is het leggen. Er lag overal troep en kapotte emmers lijm in de tuin, de wasbak van de gloednieuwe badkamer lag vol lijm (bordje 's.v.p. niet gebruiken' totaal genegeerd), plinten is haastwerk geweest en we hebben een jaar na dato nog steeds lijmresten. Meerdere keren achteraan gebeld maar de winkel verwijst naar de legger terwijl ik een all-in afspraak heb met de winkel en het wat mij betreft dus een onderling probleem is waarbij Laminaatxxl ons gewoon moet helpen. Ik zou ze niet aanbevelen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.