Købte Lucande LED-hængelampe Eldra. Desværre hænger den skævt ned fra loftet og det kan ikke rettes pga. af fejlkonstruktion af vægtforholdet. Anbefales ikke før producenten får styr på sin konstrukt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Varene lever fint op til mine forventninger af kvaliteten. Det fremgik på hjemmesiden at leveringen ville tage nogle uger, men de ankom ca.2 dage før estimeret forventning.
Loftslampe diameter 50 cm. Hang lidt skæve uden mulighed for opretning. Løste det ved at sætte en lille magnet på en af stængerne og den er ikke synlig. Måske skulle firmaet vedlægge en lille mag... Ver más
God service og hurtig svar tid, havde en fejl på et produkt blev rettet med det samme og ny del erstatning sendt og informeret om ventetiden. Alt i alt god service og håndtering.. handler gerne der ig... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lampegiganten.dk er din online shop for lamper og belysning. Med vores belysningsideer gør vi ikke kun dit hjem lysere, men også flottere. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af mere end 400 mærker, med lamper og pærer til enhver smag, ethvert behov og ethvert budget. På den måde kan du skabe den perfekte lysstemning til enhver lejlighed og øge dit velvære uanset i hvilket rum du befinder dig. Hos Lampegiganten.dk får du kompetent professionel rådgivning og vejledning, uanset om du er privat- eller erhvervskunde. I vores webshop kan du vælge mellem fleksible betalingsmetoder som f.eks. kreditkort eller PayPal og nyde godt af en fremragende leveringsoplevelse.
Escrito por la empresa
E-mærket godkendt siden 2013
Handl trygt og sikkert hos Lampegiganten.dk
Información de contacto
Rabanusstraße 14-16 , 36037, Fulda, Alemania
- +45 89881890
- info@lampegiganten.dk
- lampegiganten.dk
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Afsendelse forsinket 6+ gange, nu ønsker de bankoverførelse, selv om der er betalt med betalingskort
Bestiller en lampe 25 jan.
Modtager 27 jan en leveringsdato der hedder 23.03
Modtager 6 feb en ny leveringsdato der hedder 30.03
Modtager 12 marts en ny leveringsdato der hedder 04.04
Modtager 07 april en ny leveringsdato der hedder 11.04
Modtager 9 april en ny leveringsdato der hedder 17.04
Modtager 17 april en mail om at de godt kan se beløbet er resevaret på mit betalingskort, men ønsker alligevel, det fulde beløb overført via bankoverførelse, før de bestiller varen hjem til deres lager.
Mage til amatører, eller udspekulerede svindlere skal man lede længe efter.
Lampen levede fuldt op til…
Lampen levede fuldt op til forventningerne! Leveret på få dage.
Super flot lampe
Super flot lampe, hurtig levering og god pris. Lampen kom som de lovede
Nu har jeg 2 år i træk købt den samme…
Nu har jeg 2 år i træk købt den samme lille Solia LED-bordlampe med solcelle og trækafbryder til min altan. Tager den ind hver vinter. Og af en eller anden årsag fungerer den ikke året efter på trods af hvor længe jeg lader den stå udenfor/indenfor. Nok er den billig(har været glad for den) og kan se jeg nu igen overvejer at bestille her sammesteds fra samme produkt(samme hjemmeside igen), men det kan jo ikke passe den kun kan holde til en sæson. Har også prøvet at skille den lidt ad for at se i konstruktionen...træls at skulle bestille samme produkt hvert år, så finder nu en anden hjemmeside og lidt dyrere produkt nu - forhåbentligt mere holdbart også. Måske en hjemmeside indenrigs i stedet, hvor man også bedre kan reklamere og komme i kontakt med de som sender. Der står .dk meeeen....der er intet tlf nr el dansk kundeservice.
Købte Lucande LED-hængelampe Eldra
Anbefales ikke før producenten får styr på sin konstruktion.
Virkelig elendig service fra…
Virkelig elendig service fra lampegiganten.
Købte lampe fra virksomheden. Efter ca. 1 uge gik stømforsyning i stykker.
Kontaktede virksomheden for udbedring af fejl, men eftersom jeg har boret et lille hul i monteringsbeslaget, (for at få lampeledning ind til lampe), så vil de ikke dække på garanti.
Jeg forstår at de er i deres fulde ret, men synes det er elendig service, når det lille hul til lampeledning ikke har noget som helst med strømforsyning at gøre. Har forsøgt at få lampegiganten til at svare på, hvordan de mener man skal få ledning ind til klemmerne på lampen. De er ikke kommet med svar på dette. Monteringsbeslag er så tyndt, at man ikke kan montere den henover lampested.
Smukke lamper som gør glæde når de…
Smukke lamper som gør glæde når de mørke dage indfinder sig
jeg bestilte i januar og har stadig ingen lampe
Jeg bestilte en lampe i januar. Da jeg modtog den var en del knækket, og det var tydeligt at den havde været knækket da de sendte den, da pakken ikke var trykket. Datoen for levering af en ny lampe er blevet rykket flere gange, senest til 10. april. Her d. 14. april har jeg ikke hørt fra lampegiganten og har stadig ikke min lampe.
Hurtige og leverer til tiden
Der er rigtig go kommunikation og…
Der er rigtig go kommunikation og retur/erstatning fungerer.
Må tilstå at det var min egen fejl, da jeg syntes den lille hætte sad meget fast- beklager.....
Varene lever fint op til mine…
Har købt en fin lampe
Har købt en fin lampe. Alt virker og der var hurtig levering
Effektiv og god service
God service og hurtig svar tid
God service og hurtig svar tid, havde en fejl på et produkt blev rettet med det samme og ny del erstatning sendt og informeret om ventetiden. Alt i alt god service og håndtering.. handler gerne der igen
Alt var fint betjening og afsendelse
Kvalitetsvare og god service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.