Lampenmaster.nl Opiniones 811

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vervoerder paste meerdere malen de bezorgingstijd aan, waardoor we lang thuis moesten blijven om de lampen te kunnen ontvangen. De lampen zijn prachtig. We zijn er heel blij. De verpakking was oo... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

U heeft mij een gebruikte Trafo plus toebehoren gestuurd. Inmiddels heb ik derhalve u gevraagd een nieuwe Trafo op te sturen. Enerzijds is hij beschadigd maar het werkt helemaal niet. Mijn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was boven verwachting snel binnen, ik dacht dat de ledlamp er niet bij zat. Kreeg een hele lieve mevrouw aan de telefoon die alles zou regelen, We hebben het lampje alsnog gevonden en haar gebe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Acerca de Lampenmaster.nl

Escrito por la empresa

De grootste collectie van designlampen

Gratis levering bij een aankoop boven de €99,-

50 dagen retourrecht

Vakkundige mensen achter de schermen

Bij Lampenmaster.nl hebben wij een aantal meest exclusieve lampen van designers en producten van topklasse geselecteerd.
Zie onze ruime collectie van belangrijkste producenten en blijf geïnspireerd.

3,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Prachtige lampen.

De lampen zijn prachtig. We zijn er heel blij. De verpakking was ook prima. Geen beschadigingen.

7 de abril de 2026

Alles gaat mis

Alles gaat mis. Tot 2x toe lamp gebroken aangekomen. Ondanks mijn advies voor beter inpakken en hoe dat te doen bij de tweede keer. Lamp voor 2e keer gebroken. Dan drama om de lamp opgehaald te krijgen. Lamp is aangekomen in magazijn maar geen geld terug. Men zegt nu doodleuk dat ik geen geld terug krijg omdat ik de lamp niet terug gestuurd heb. Wat een ongelooflijke bende is het bij dit bedrijf. Mijn advies is dan ook... niets kopen. Of je moet zin hebben in maandenlang touwtrekken. Ik ben nu zover dat ik de rechtsbijstand op deze kwestie ga zetten.

16 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie en zeer degelijke spullen

Bestelling geplaatst, een deel was niet op voorraad.. zouden langer moeten wachten. Hebben een mail gestuurd om hetgene wat op voorraad was eerder te krijgen, we wilden zelfs meer verzendkosten betalen. Kregen bericht terug dat ze een deel levering zouden maken en we geen extra verzendkosten hoefden te betalen. Alles was goed verpakt en netjes geleverd.

2 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

U heeft mij een gebruikte Trafo plus…

U heeft mij een gebruikte Trafo plus toebehoren gestuurd.
Inmiddels heb ik derhalve u gevraagd een nieuwe Trafo op te sturen.
Enerzijds is hij beschadigd maar het werkt helemaal niet.
Mijn monteur is er ontzettend lang mee bezig geweest.
Bij het uitpakken zag hij direct dat het al gebruikt was.
Het is dus een niet werkend tweedehands geheel.

Dick Zuidema

31 de marzo de 2026

Goed product!

Heldere communicatie over product en levering. Blij dat ik een onderdeel van mijn lamp kon bestellen tegen een prima prijs.

27 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Twee maanden moeten wachten op een lamp…

Twee maanden moeten wachten op een lamp terwijl er op de website een levertijd aangegeven wordt van 3 tot 5 werkdagen.
De lamp past niet op de nederlandse plafond dozen. (Te klein)
Om het pas te maken heb ik zelf nog een stalen ronde plaat moeten maken met gaten erin er moeten spuiten.

16 de marzo de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.