Komt iemand nog in contact met…
Komt iemand nog in contact met Lanottenights? Website is niet te bereiken
Bij Lanotte draait alles om een goede nachtrust. Want als je goed slaapt, begint de dag een stuk beter. Daarom maken wij dekbedden en kussens die niet alleen heerlijk liggen, maar je ook echt het gevoel geven dat je in een luxe hotelbed kruipt. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen met de beste natuurlijke materialen. Of je nu houdt van een luchtig donsdekbed dat als een wolk om je heen ligt, of juist zoekt naar de stevige warmte van een wollen kussen – bij Lanotte hebben we het perfecte slaapcomfort voor jou. We kiezen niet alleen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid. Bij Lanotte geloven we dat je goed kunt slapen zonder het milieu extra te belasten. Daarom maken we bewuste keuzes in materialen en productiemethoden. Onze producten dragen toonaangevende certificeringen zoals OEKO-TEX en Downpass, die bevestigen dat we kiezen voor veilige en verantwoorde productie, vrij van schadelijke stoffen. Bij ons slaap je niet alleen lekker, maar ook met een gerust hart. En onze service stopt niet bij het maken van goede dekbedden en kussens. We helpen je graag met persoonlijk slaapadvies, want we weten dat iedereen andere slaapgewoonten heeft. Ons team staat voor je klaar om samen met jou te kijken welk dekbed of kussen het beste bij jou past. Want bij Lanotte willen we dat jij elke nacht maximaal kunt genieten van je slaap, zodat je elke ochtend uitgerust en vol energie aan je dag kunt beginnen. Bij Lanotte is slapen niet zomaar slapen; het is jouw dagelijkse oplaadmoment. Met onze producten kies je voor luxe, comfort en duurzaamheid. Wij zorgen voor een slaapervaring die verder gaat dan een goede nacht – bij ons is slapen écht genieten, elke keer weer.
Holanda
No ha contestado las opiniones negativas
Komt iemand nog in contact met Lanottenights? Website is niet te bereiken
Ik wil graag een product retourneren, dit gaat d.m.v. een e-mail. Tot op heden heb ik niet het juiste e-mailadres gevonden. Op de website staat “e-mail A” en hun bot geeft aan “e-mail B” ik krijg bij beide e-mails mijn mail terug en dat mijn bericht niet bezorgd is.
Ik ben inmiddels al bijna een week verder en heb maar een maand te tijd om te retourneren. Niet bepaald een fijne klantervaring als dit haast onmogelijk wordt gemaakt.
Nette afhandeling en een super dekbed heerlijk elke nacht naar dromenland
De bestelling van mijn dekbed was duidelijk aangegeven
Vrijdag 3 januari mijn bestelling gedaan, gelijk betaald, werd goed op de hoogte gehouden
6 januari meldde de bezorgdienst dat mijn bestelling tussen 14.22 - 15.22 bezorgd zou worden - hij was er al om 14.15
Ik moet eerlijk bekennen dat ik het dekbed nog niet uitgeprobeerd heb, was de 7e nl. Jarig, maar morgen ga ik hem uitproberen
Hij ziet er goed uit
Dank voor de goede en snelle service 🍀🙋
Door wat interne miscommunicatie ging het toevallig bij mij mis met retouren en terugbetaling. Uiteindelijk hebben ze professioneel opgepakt, mijn retouren verwerkt en mijn aankoopbedrag netjes terug gestort.

Respuesta de Lanotte
Een snelle levering van een perfect product.

Respuesta de Lanotte
Gisteren besteld vandaag in huis, doen wat ze beloven, ook snelle reactie op mail,

Respuesta de Lanotte
Ik had 2 donzen dekbedden besteld maar 1 binnen gekregen, mail gestuurd en binnen een kwartier respons mail van Carel dat hij er achteraan zou gaan en zonder verder heen en weer gemaild en of gebel weekje later alsnog het 2e dekbed verzonden welke as maandag bezorgd gaat worden.
Dank hiervoor

Respuesta de Lanotte
Heerlijk zacht en licht dekbed, precies wat ik zocht! Daarnaast was de levering snel. Erg tevreden!

Respuesta de Lanotte
Más información sobre otros tipos de reseñas.