Kiertäkää tämä KAUKAA!
Tein pienen testitalletuksen kyseiselle kasinolle ja ongelmat alkoivat jo ennen edes pelaamista, kun rahat eivät edes saapuneet pelitilleni. Siinä mielessä en voi kommentoida pelikokemukusta kyseisellä kasinolla.
MUTTA ensimmäisen kerran joudun oikeasti hämmästelemään täysin luokatonta ja epäammattimaista asiakaspalvelun laatua, kun tiedustelin chatin kautta missä mahdollisesti rahat ovat.
Kysymyksiini vastattiin hyvin ivalliseen sävyyn ja syyttelevään sävyyn, joita maustettiin sarkastisilla emojeilla. Keskustelu loppuikin hyvin lyhyeen, kun tämä kyseinen "asiakaspalvelija" päättikin sanoa heipat ja sulkea chatin. Tämän jälkeen yritin avata uutta keskustelua, mutta kas kummaa pääsyni estettiin täysin aloittamasta uutta sellaista. Sattumaako? Ei minusta..
Taustana: Olen vuosien varrella pelannut useilla kymmenillä eri kasinoilla jopa sadoilla ja vastaavaa kokemusta ei ole tullut missäkään vastaan keskusteltaessani asiakaspalvelijan kanssa.
Minun mielestäni asiakaskokemus on kaikki kaikessa etenkin näin kilpailulla alalla ja kyseisen kasinon kanssa asiointi oli valehtelematta riman alitus kaikista. Eli jos olet aikaisessa pelata tällä kasinolla NIIN toivon miettimään kahdesti ennen talletuksen tekemistä.
Jos näinkin pieneen asiaan reagointi on tällä tasolla, millaisia sudenkuoppia tulee vastaan, jos satutkin voittamaan kivan summan tästä lafkasta.. Näetkö koskaan rahoja itselläsi, vai alistutko kasinon tekosyiden edessä saamatta koskaan voittoa itsellesi??
Itse selvisin siinä mielessä vähällä ja pienellä tappiolla. Mutta toistan vielä, toivon miettimään kahdesti, jos olet aikaiseissa tallettaa Laplandille.
Usko pois on olemassa paljon huomattavasti asiakasystävällisempiä vaihtoehtoja.
3 de junio de 2025
Opinión espontánea