Lapperre - Aalter Opiniones 38

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Lostraat 49, 9880 Aalter, Oost-Vlaanderen, BE

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De ontvangst was heel vriendelijk. De uitleg was uitgebreid en helder geformuleerd. Ik kreeg ook nog tips mee om het gebruik van mijn oorapparaten nog aangenamer te maken. Een 5 sterren ervaring!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijk! Noteren de feedback dus bij volgend bezoek moet je niet àlles herhalen. Geven ook zeer goede raad. Deze keer was er een stagiaire en die kreeg ook de kans om te oefenen, de begeleiding... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Klantvriendelijk en neemt tijd voor de klant

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación de audífonos

Escrito por la empresa

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De ontvangst was heel vriendelijk.

De ontvangst was heel vriendelijk.
De uitleg was uitgebreid en helder geformuleerd.
Een 5 sterren ervaring!

25 de febrero de 2026

Bedankt voor je vertrouwen in ons team Andre! 👂💙😊
Mvg
Lapperre

Vriendelijk

Deze keer was er een stagiaire en die kreeg ook de kans om te oefenen, de begeleiding was (volgens mij)
prima.

18 de febrero de 2026

Respuesta de Lapperre - Aalter

Dankjewel, Christine! Leuk om te horen dat alles zo goed verlopen is én dat onze tips je helpen. 😊
Mvg,
Lapperre

Al de tweede paar in 14jaar

Al de tweede paar in 14jaar , steeds de zelfde vriendelijke bedienden

14 de enero de 2026

Respuesta de Lapperre - Aalter

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vooral vriendelijke en klantgerichte…

Vooral vriendelijke en klantgerichte service.
Vlot in de omgang.

12 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Tevreden, goede service.

Goede service, men neemt voldoende tijd om het gehoor te testen om zo het juiste apparaat aan te kunnen bieden, ook goede dienst naverkoop.

25 de octubre de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Blij dat je tevreden bent met onze service en de aandacht die we geven om het juiste apparaat te kiezen. Bedankt voor je feedback Wilfried!

Vriendelijk

Correct, duidelijk te en vriendelijk

4 de octubre de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Fijn dat we zo overkomen. We stellen uw reactie zeer op prijs!
mvg, Lapperre

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer super vriendelijk en behulpzaam

Zeer super vriendelijk en behulpzaam. Niet lang moeten wachten op onze afspraak 👍

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Wat fijn dat onze vriendelijkheid en behulpzaamheid gewaardeerd worden en dat de wachttijd kort was. Bedankt voor je reactie!

Super aanrader.

Hebben goed geluisterd en een test gedaan en mijn apparaat perfect afgesteld. Daarvoor dank vriendelijke ontvangst gehad.

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met het afstellen van je apparaat. We zijn blij met je positieve ervaring!

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal, professionaliteit en luisterbereidheid, correcte service!

12 de agosto de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Wat fijn dat u onze manier van werken zo waardeert! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn probleem werd onmiddelijk…

Mijn probleem werd onmiddelijk opgelost, met een vriendelijke glimlach. Mijn vertrouwen in Lapperre was en blijft steeds 100%.

8 de julio de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Beste Roland, dat is heel fijn om te horen, dank je wel voor het vertrouwen. Fijne dag, Lapperre

Heel vriendelijke ontvangst

Heel vriendelijke ontvangst, heel duidelijke uitleg en klare communicatie. Veel geduld en regelmatig herhalen van de uitleg daar het hier een hoogbejaarde klant betrof. Kortom, super service!

12 de junio de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Wat fijn te horen dat onze service zo positief is ervaren, met name de duidelijke uitleg en het geduld. We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn!

Degelijke zeer behulpzame info

Degelijke zeer behulpzame info. Goede voor en tegen argumentatie wat de klant zelf juist tot nadenken stemt om toch beter andere gewoontes te maken.

11 de junio de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Fijn om te horen dat u de informatie degelijk en behulpzaam vond. We zijn blij dat de argumentatie u heeft aangezet tot nadenken over uw gewoontes. Bedankt voor uw feedback!

Zoek niet verder

Zoals steeds prima service en bewijs van grote vakbekwaamheid in Lapperre Aalter. Niets is hen teveel om de klant tevreden te stellen. Ook in onze vriendenkring niets anders dan positieve beoordelingen. Doe zo verder.

3 de junio de 2025

Respuesta de Lapperre - Aalter

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over onze service en vakbekwaamheid in Aalter. We zijn blij met uw positieve feedback en die van uw vrienden. Bedankt!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.