Lapperre - Reet Opiniones 33

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Laarstraat 18, 2840 Reet, Antwerpen, BE

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze heeft mij goed onderzocht en direct een afspraak gemaakt met een oorarts waar ik nog diezelfde namiddag naartoe kon omdat ik een middenoorontsteking had, waardoor mijn gehoor zeer veel verslech... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer correcte en bekwame aanpak van Evi en Karine in Hoorcentrum Reet! Altijd vriendelijk en we worden steeds met de glimlach onthaald.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er werd korte termijn ingegaan op mijn vraag om enkele parameters in mijn hoortoestel aan te passen. De aanpassingen hebben mijn gehoor aanzienlijk verbeterd ivm wegfilteren van achtergrond geluiden ,... Ver más

Klantvriendelijk ,en directe hulp . En op het afgesproken uur . Groetjes

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación de audífonos

Escrito por la empresa

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Klantvriendelijk ,en directe hulp

Klantvriendelijk ,en directe hulp . En op het afgesproken uur .

Groetjes

27 de febrero de 2026

Respuesta de Lapperre - Reet

Bedankt voor je score. Wij vinden het heel fijn om positieve feedback te ontvangen van onze klanten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer correcte en bekwame aanpak van Evi…

Zeer correcte en bekwame aanpak van Evi en Karine in Hoorcentrum Reet!
Altijd vriendelijk en we worden steeds met de glimlach onthaald.

17 de enero de 2026

Respuesta de Lapperre - Reet

Geweldig om te lezen! Hartelijk bedankt voor je fijne feedback Annick!
Mvg

Aanpassing programmatie hoortoestel

Er werd korte termijn ingegaan op mijn vraag om enkele parameters in mijn hoortoestel aan te passen. De aanpassingen hebben mijn gehoor aanzienlijk verbeterd ivm wegfilteren van achtergrond geluiden , dank u

1 de enero de 2026

Respuesta de Lapperre - Reet

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede service,vriendelijk,behulpzaam en…

Goede service,vriendelijk,behulpzaam en kennis van hun beroep.

4 de diciembre de 2025

Respuesta de Lapperre - Reet

Superfijn dat je zo’n goede ervaring had, daar doen we het voor. Bedankt voor je reactie Jane!
Mvg,

Heel vriendelijk onthaal

Heel vriendelijk onthaal. En op ai mijn vragen kreeg ik een klaar en duidelijk antwoord. Zeer tevreden over de dienstverlening. Doe zo voort

10 de octubre de 2025

Respuesta de Lapperre - Reet

Bedankt voor je beoordeling Ria! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over ons onthaal en duidelijke antwoorden op al je vragen.
Mvg, Lapperre

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke en behulpzame dames met…

Vriendelijke en behulpzame dames met een zeer duidelijke uitleg en goede ondersteuning met het zoeken naar de gepaste afstelling van het hoorapparaat.

30 de julio de 2025

Respuesta de Lapperre - Reet

Bedankt voor je warme woorden Chris! Geweldig om te lezen!
Mvg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service en aanrader voor iedereen met een hoorprobleem!

Ik word er altijd heel correct en met veel aandacht geholpen door super vriendelijk personeel. Elke vraag wordt duidelijk beantwoord. Super service!

11 de julio de 2025

Respuesta de Lapperre - Reet

Wat fijn te horen dat onze medewerkers zo behulpzaam zijn geweest en al uw vragen duidelijk hebben beantwoord. We zijn blij met uw positieve feedback, dank u wel!

Duidelijkheid

Duidelijkheid, vriendelijkheid, kennis zijn voor mij belangrijke aspecten die ik bij haar mocht ervaren.

29 de abril de 2025

Respuesta de Lapperre - Reet

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service als duidelijk, vriendelijk en deskundig heeft ervaren.

Uitstekende en vriendelijke…

Uitstekende en vriendelijke bediening!!!
Een aanrader moest je nog twijfelen !

18 de abril de 2025

Respuesta de Lapperre - Reet

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en ons aanbeveelt.

Men is vriendelijk gedienstig

Men is vriendelijk gedienstig. Ze nemen hier de nodige tijd om alles perfect na te kijken. Dank je wel

21 de marzo de 2025

Respuesta de Lapperre - Reet

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de tijd die we nemen om alles goed te controleren.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.