Vorig jaar de 5 in 1 föhnborstel besteld. Helaas bleek onlangs de föhnborstel aan de bovenkant stuk te zijn waardoor de verschillende opzetstukken er niet meer opgeklikt konden worden. Contact opgeno... Ver más
La empresa ha respondido
In juli 2025 hebben we voor mijn dochter de Multistyler ontvangen. Helaas begon deze onlangs te roken en te stinken. Na contact met en het opsturen van een filmpje aan de klantenservice hadden we bin... Ver más
La empresa ha respondido
I ordered one of their products after confirmation of a discount of 25% since an earlier product was disfunctioneel. After ordering, the discount was not agreed anymore. After more than one email corr... Ver más
La empresa ha respondido
Top klantenservice! Na een probleem met een product heeft de klantenservice geprobeerd dit probleem op te lossen. Na heel wat heen en weer gemail omdat retourzending van het defecte product niet lukt... Ver más
Escrito por la empresa
Largolash is een bedrijf dat zich inzet voor betaalbare en kwalitatieve haarstyling.
Wij van Largolash geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige stylingproducten zonder de hoge kosten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe föhn, föhnborstel of krultang, bij ons zit je altijd goed. Onze producten combineren innovatieve technologie met duurzaamheid en gebruiksgemak.
Klanten waarderen de prestaties en lange levensduur van onze apparaten. Wij streven ernaar dat je alleen betaalt voor de kwaliteit, niet voor de naam.
Ons team van experts staat klaar om je te helpen de perfecte stylingtool te vinden. Met Largolash geniet je van professionele resultaten in het comfort van je eigen huis.
Onze uitstekende klantenservice zorgt ervoor dat je tevreden blijft met je aankoop. Kies voor Largolash en ervaar zelf het verschil in haarstyling.
Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!
Rokin 116B, 1012LB, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
deed niet wat het moest doen en toen ik het terug wou sturen binnen de 14 dagen zou ik maar 20% van mijn geld terug krijgen.

Respuesta de Largolash
Een gebruikt artikel gekregen met haren aan de toe ehoren en in de doos

Respuesta de Largolash
Bij dit bedrijf heb ik een ontharingsapparaat besteld. Na 3x gebruiken ging het stuk. Contact met het bedrijf verliep aanvankelijk moeizaam. Inmiddels hebben zij een nieuw apparaat gestuurd. Daar ben ik blij mee want het apparaat werkt super!
Zeer snelle verzending en product werkt top! Maakt de dyson overbodig. Aanrader.
Zeer verrast
Ik was wat sceptisch over het kopen van deze föhn borstel maar ben enorm blij met hoe hij werkt! Groot fan van het 5 in 1 systeem :)

Respuesta de Largolash
Service is goed. Contact met de verkoper was erg aangenaam en zeer tevreden over het product.
Niks op aan te merken.

Respuesta de Largolash
Super product. Voor me vriendin gekocht en ze is er erg blij mee.

Respuesta de Largolash
The quality of this product is insane. I use this in my barbershop, and every client wants it now!

Respuesta de Largolash
Ben er erg blij mee, voor mijn verjaardag gekregen.! Makkelijk in gebruik, veel volume en mooie krullen. Zeker een aanrader

Respuesta de Largolash
Geweldige airwrap ontvangen. Mooi ingepakt en makkelijk te gebruiken. Mijn vriendin is erg blij met het cadeau!

Respuesta de Largolash
De fohn kwam mega snel binnen en ondanks dat het een dupe is ben ik mega tevreden met het resultaat!
Voor mij geen dag meer zonder de multistyler.

Respuesta de Largolash
Más información sobre otros tipos de reseñas.