1. Diseñador de joyas

Bij La Rose & Lagas delen we een diepe passie voor het creëren van exclusieve sieraden. Elk sieraad is een uiting van onze liefde voor parels en edelstenen, zorgvuldig verwerkt tot unieke en betaalbare kunstwerkjes. Rosalie en Vanessa Lagas vormen samen de drijvende kracht achter La Rose & Lagas, waarbij vakmanschap en creativiteit hand in hand gaan.

4,0

Muy bueno

Briljant advies en vakwerk!

Kreeg voor mijn 25 jarig huwelijk een fantastisch mooie set met oorbellen, armband en ketting. Het advies aan mijn man die dit moest uitzoeken was echt helemaal top! Daarna heb ik contact gezocht om nog wat erfstukken die ik al jaren in de kast had liggen aan te passen en ook dat kunnen ze. Heel bijzonder om nu de kralen en zilveren sluiting van mijn overgrootmoeder gewoon weer te kunnen dragen. Echt met oog voor detail en vakmanschap gemaakt. Aanrader dus!

12 de enero de 2026

Mijn ervaring

Ik heb een ketting en een armband gekocht bij Laroselagas. De producten zijn uniek en van goede kwaliteit! Ik krijg veel complimenten over de sieraden.

11 de febrero de 2026
Logotipo de Laroselagas

Respuesta de Laroselagas

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je sieraden. Worden wij ook heel blij van. Dank voor het delen

Goede klantenservice

Ik had een armband bij Laroselagas gehaald, die had ik per ongeluk kapot gemaakt en ze waren heel vriendelijk en behulpzaam om de armband zo snel mogelijk te fixen. Het is je geld zeker waard!!

10 de febrero de 2026
Logotipo de Laroselagas

Respuesta de Laroselagas

Heel graag gedaan James! Wij zijn blij dat jij tevreden bent met je armband. Daar gaat het ons om….blije klanten!