er wordt goed geluisterd
er wordt goed geluisterd, prettige ruimte en ik ben echt geholpen
Laser & Huidkliniek Malden – specialist in huidtherapie, laserbehandelingen en huidverbetering Bij Laser & Huidkliniek Malden staat jouw huid centraal. Onze praktijk in Malden is gespecialiseerd in huidtherapie, laserbehandelingen en huidverbetering. Of je nu last hebt van acne, pigmentvlekken, littekens, roodheid, overbeharing of huidveroudering: wij kijken samen met jou naar de beste oplossing. Onze huidtherapeuten combineren medische kennis met persoonlijke zorg. Wij werken met de nieuwste lasertechnologie, waaronder de DEKA Motus Pro laser, en gebruiken hoogwaardige producten van Environ en Dermaceutic. Zo kunnen wij veilige en doeltreffende behandelingen aanbieden, afgestemd op jouw huid en jouw wensen. 💎 Onze behandelingen Laserontharing Malden en Nijmegen – definitieve ontharing zonder irritatie, ook geschikt bij genderdysforie Pigmentbehandeling Malden – voor een egalere huid en vermindering van pigmentvlekken Acnetherapie Nijmegen en omgeving – effectieve aanpak van acne en acne-littekens Huidverjonging Malden – chemische peelings, microneedling en laserbehandelingen voor een frisse, jeugdige huid Oedeemtherapie – behandeling van lymfoedeem en littekens met manuele therapie en cupping Waarom kiezen voor ons? ✔️ Persoonlijk advies en behandelplan op maat ✔️ Specialistische kennis van huidtherapie en laserbehandelingen ✔️ Moderne en veilige apparatuur ✔️ Toegankelijk voor zowel tieners met acne als volwassenen met huidproblemen ✔️ Goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Heumen, Molenhoek, Mook, Plasmolen, Milsbeek en Groesbeek ✔️ Gratis parkeren voor de deur Bij ons vind je een combinatie van deskundigheid, persoonlijke aandacht en een warme benadering. Ons doel is dat jij met meer zelfvertrouwen en een gezonde, stralende huid naar huis gaat. ✨ Ontdek waarom cliënten ons aanraden: lees hun ervaringen op Trustpilot en ervaar zelf de zorg en kwaliteit van Laser & Huidkliniek Malden. 📍 Plan vandaag nog een vrijblijvend intakegesprek en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen.
Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
er wordt goed geluisterd, prettige ruimte en ik ben echt geholpen
Ik kom er al jaren ze zijn zeer vakkundig en respectvol
Fijne meiden, goede behandeling. Eerlijk advies
Ik kom vanaf het begin in 2007 en ik ben nooit meer weggegaan. De behandelingen hebben voor mij altijd een goed effect. Ze zijn professioneel, nemen altijd de tijd voor je en luisteren ook naar je. Passende producten die zeer fijn zijn en ook helpen.
En wat ook belangrijk is de band die er is en het bijpraten van alles en nog wat.
Vriendelijk en kundig personeel. Een aanrader.
Altijd super fijn om er naar toe te gaan. Zeer kundig en fijne producten.