Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Den første gang var en god oplevelse…

Den første gang var en god oplevelse med venlighed og professionel behandling, men de sidste to gange var det ikke så professionelt. Efter behandlingen blødte min hud, og jeg fik ikke noget efterbehandlings creme smurt på og under behandlingen var der ingen koldluft tilføjet, som man normalt får til laser tattoo fjernelse. Jeg undrende og spurgte ind til dem, over hvorfor behandlinger kan være så stort forskel. De gav mig ikke et tilfredstillende svar. De gav min hud skylden. Jeg var utilfreds med de sidste to behandlinger men jeg giver dem 3 stjerner for deres venlige service.

13 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse…

Dårlig oplevelse. På Mick`s opfordring lavede vi en aftale, gående på at jeg skulle betale for 7 behandlinger. Hvis der var brug for yderligere behandlinger, ville det være på Mick regning.
Efter behandling nr. 7 har jeg ikke kunnet få kontakt til Mick.

31 de julio de 2022

Super!

Super sød og imødekommende personale. Meget professionel. Helt sikkert stedet at få fjernet sine gamle tattoos! Kan klart anbefales!

22 de julio de 2020

Skøn service

Skøn service, høj faglighed, fleksibel tidsbestilling og meget fair priser!
Jeg startede et andet sted med at få fjernet tatoveringer, men ville ønske, at jeg var begyndt hos Laser it! Maskinen er nyere og mere effektiv, så der er større effekt fra gang til gang, og selvom det gør ondt (afhænger af smertetærskel og placering på kroppen m.m.), så er det ikke nær så smertefuldt som ved ældre maskiner!
Jeg blev taget rigtigt godt imod og følte mig i trygge hænder!
Laser it får mine bedste anbefalinger!

21 de septiembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var i dag på besøg på klinikken i…

Jeg var i dag på besøg på klinikken i Nørresundby, hvor jeg fik laserbehandling af en mislykket tattoo. Forud for behandlingen har jeg været i kontakt med Laserit.dk, og har været yderst tilfreds med den vejledning, som jeg fik inden min første behandling. Behandlingen forløb planmæssigt og uden problemer.

Klinikken er ren, personalet imødekommende, og priserne virker super rimelige.

Thumbs up herfra.

18 de junio de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.