Na een mailtje voor informatie rond de BTW nummer en mijn zakelijk profiel kreeg ik gelijk antwoord. Er werd meteen alles gedaan om mijn vraag te beantwoorden en het account correct aan te maken. Nada... Ver más

Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en wederom is het weer Perfect verzonden, de volgende dag al in huis, (onze landelijke vervoerder kan nog geen brief bezorgen) mede dank zij DPD keu... Ver más
Duidelijke website, het gekleurde mdf van 5mm is perfect te verwerken en is precies wat ik er van verwacht had. Zeer snelle en accurate levering, goed verpakt. Jammer dat veel kleuren niet op voorraad... Ver más
Super service. Ik had een paar platen besteld, prima kwaliteit en mooi vlak. Helaas ontbrak een plaat in de bestelling, dat kan gebeuren. Meteen opgelost en binnen 1 dag heeft Lasersheets de ontbre... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre Lasersheets
Escrito por la empresa
De beste plaatmaterialen voor je lasersnijder!
Lasersheets verkoopt plaatmaterialen voor lasermachines aan scholen, fablabs, lasersnijbedrijven én particulieren.
Platen hout, kunststof, schuim, papier en karton.
- ✓ getest op CO2 én diodelasers
- ✓ direct op maat voor je laser
- ✓ verzending v.a. €4,50
- ✓ binnen 3 werkdagen in huis
Daarnaast hebben we tutorials en lasertips voor je op onze blog
Bij ons vindt je laserGrade Berken Multiplex, (dun) MDF, Eiken, Bamboe en andere dunne houten platen. Maar ook veel soorten Acrylaat, lasersnijbare Spiegels, technische kunststoffen, (golf)karton en papier en hardschuim wat je kunt lasersnijden en lasergraveren.
Gegarandeerd perfect te laseren en direct op maat voor je machine!
Wij laseren al 12 jaar élke dag en hebben een groot assortiment met de allerbeste materialen voor je verzameld. Zo ben je verzekerd dat jouw lasermachines perfect snijden en prachtige projecten opleveren!
Vragen? Chat gerust! elke werkdag van 9:00-17:00Je vindt ons ook op:
Wisselwachter 1, 3035KJ, Rotterdam, Holanda
- +31 85 065 6247
- info@lasersheets.nl
- lasersheets.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Snelle levering ,product doet aan de…
Snelle levering ,product doet aan de beschrijving
Snel geleverd en goede maat
Goed en snel
Producten werden snel en correct geleverd. De kwaliteit was uitstekend.
Degelijk materiaal
Degelijk materiaal, goede info qua gebruik en toepassingen op de website , snel verzonden en goed verpakt.
Prima ervaring
Materiaal was gewoon goed.
Materiaal was gewoon goed gesneden en zonder knoesten. En ook nog eens snel geleverd. Top
zo lang ik bij jullie blijf bestellen…
zo lang ik bij jullie blijf bestellen dan verdien je 5 sterren
Gebogen platen
Ik vond dat alles goed was tot het pakket open ging. Had namelijk heel gebogen platen gekregen en voor gespecialiseerd in lasers te zijn vallen de gebogen platen wel tegen

Prachtig materiaal
Prachtig materiaal. En .. ongelofelijk maar waar : een nieuwsbrief die echt het lezen waard is.

Respuesta de Lasersheets
Levering én de producten waren mooi en…
Levering én de producten waren mooi en op tijd
goed gamma van producten
goed gamma van producten,
speciale aanbiedingen, testpaketten
snelle levering
prijs ok
Voor de vierde keer producten besteld…
Voor de vierde keer producten besteld en weer niet teleurgesteld.
Allemaal top. Blijf deze kwaliteit houden
mooi en bruikbaar testpakket
Dit is een mooi testpakket met een goed lenscleaningset
Mooie materialen en zeer netjes…
Mooie materialen en zeer netjes verstuurd. Goed ingepakt.
Snelle levering, goede producten. Wel een beetje aan de prijzige kant maar dat vind ik niet erg aangezien het een goede kwaliteit MDF platen zijn die ik gebruik.
materiaal is oke
De kwaliteit vh materiaal is oke. De prijs wat a d hoge kant. Sale of aanbieding wordt niet logisch aangeboden op de site. Verbeterpunt!