Información sobre la empresa

4. Fabricante de equipamiento médico
  5. Tienda de artículos médicos
  6. Fabricante de tecnología médica

Escrito por la empresa

Laservision. Meer dan lasers! Laservision Instruments B.V. is een hoogwaardige totaalleverancier met expertise in zowel medische als esthetische disciplines, en biedt volledige ondersteuning met de juiste middelen. Sinds 1990 zijn wij distributeur van lasers en andere hoogwaardige medische technologieën. Sinds de oprichting zorgden technologische ontwikkelingen voor een verruiming van de toepassingsmogelijkheden en uitbreidingen aan het assortiment. En eerlijk is eerlijk, hierdoor dekt de naam Laservision de lading tegenwoordig niet helemaal meer. We doen zoveel méér dan lasers. Wij zijn specialist in het leveren van laserapparatuur, diagnostische apparatuur en instrumenten in de medische sector (ziekenhuizen, ZBC’s en gespecialiseerde klinieken). Daarnaast is Laservision distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen voor huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Ook verricht de serviceafdeling van Laservision sinds jaar en dag onderhoud en service aan de geleverde apparatuur. Denkt u dus aan Laservision? Denk dan aan méér dan lasers. Moderne technology. Vanuit een passie voor techniek en innovatie, focus op kwaliteit en een overtuiging dat we de markt en onze klanten vooruit kunnen helpen is onze missie geboren. Laservision – uw partner in professionele esthetische en medische apparatuur. Bij Laservision begrijpen we het belang van het leveren van topkwaliteit apparatuur voor uw kliniek. Het vinden van het juiste esthetisch of medisch apparaat kan uitdagend zijn, gezien het brede aanbod en prijsverschillen. Ons doel bij Laservision is het leveren van de meest betrouwbare en duurzame apparaten, die zowel klinieken als uw klanten tevreden stellen. Wij bieden enkel apparatuur aan die zich onderscheidt in prestaties en duurzaamheid, zelfs bij intensief dagelijks gebruik. Waarom kiezen voor Laservision? Bij Laservision is de aanschaf van een professioneel esthetisch of medisch apparaat meer dan alleen een investering in het apparaat zelf. We bieden uitgebreide ondersteuning en adviseren over de optimale keuze voor uw kliniek, rekening houdend met de behoeften van uw klanten en de lokale markt. Onze deskundige adviseurs helpen u bij het maken van een goede keuze, zodat uw investering de maximale opbrengst genereert. Het juiste apparaat kiezen: De keuze van het juiste esthetische of medische apparaat hangt af van diverse factoren zoals uw budget, functionaliteiten en de behoeften van uw klanten. We richten ons enkel op betrouwbare apparatuur en zorgen ervoor dat u investeert in kwaliteit die zich vertaalt in tevreden klanten en een succesvolle bedrijfsvoering. Laservision is meer dan een leverancier; we zijn uw partner in het leveren van geavanceerde, betrouwbare esthetische en medische apparatuur. Kies voor kwaliteit, expertise en een service die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs.

4,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg tevreden over de apparatuur voor…

Erg tevreden over de apparatuur voor onze kliniek. Persoonlijk contact en goed advies gekregen over de mogelijkheden. Ook na aankoop professionele ondersteuning.

25 de junio de 2025

Beste Michael,

Heel erg bedankt voor alle complimenten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de apparatuur en de ondersteuning van ons team!

Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie en service goed zijn. Wij hopen op nog een langdurige en fijne samenwerking.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne partij om mee samen te werken

Fijne partij om mee samen te werken. Ze denken mee, leveren snel en staan altijd klaar als je ze nodig hebt. Echt topservice!

1 de junio de 2025

Beste Sydney,

Heel erg bedankt voor alle complimenten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de samenwerking en de ondersteuning van ons team!

Zeer tevreden met Laservision

Zeer tevreden met Laservision. Meerdere apparaten gekocht, Clatuu Alpha, Indiba pro max en daarna Lightsheer. Alle 3 top! Veel tevreden klanten en service is goed.

1 de septiembre de 2024

Beste Gijs,

Heel erg bedankt voor de complimenten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de 3 lasers en de ondersteuning van ons team!

Het team van Laservision Instruments B.V.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.