Jeg ønsker ikke produktet og sendte i…
Jeg ønsker ikke produktet og sendte i retur, uåpnet
Likevel krever de penger!!
Ikke bra!!
Jeg ønsker ikke produktet og sendte i retur, uåpnet
Likevel krever de penger!!
Ikke bra!!
Forfærdelig kundeservice!
De er fuldstændig umulige at komme i kontakt med, der står på hjemmesiden at man skal kontakte dem over mail.
Har skrevet til dem fire gange nu over de sidste to måneder og stadig intet svar!
Var super spændt på produktet men har intet modtaget, heller ikke nu to måneder senere!
Vil påstå det er et scam, så hold jer fra det, dog håber jeg selfølgelig stadig på at modtage mit produkt, da det er fuldt betalt:(
Super og mega velfungerende produkt! Dog er de lidt svære at komme i kontakt med over mail…
Fuldstændig umulig at komme i kontakt med. Ingen adresse, intet telefonnummer. Mail svarer de ikke på. Umuligt at få lov at benytte fortrydelsesretten. Det er simpelthen ikke godt nok :(
Jeg bestilte varen d.28 november, pengene bliver trukket d.29.
Jeg har fået en ordrebekræftelse, men ingen mail om at min pakke er afsendt. Jeg har skrevet til dem 3 gange nu, og har ikke fået et svar.
Jeg føler mig udnyttet
Jeg vil gerne have mine penge tilbage! Men får ingen svar!
Jeg er helt vild med produktet!!
Elskede den hurtige levering❤️
Kundeservice var hurtige og hjælpsomme da jeg skulle ændre leveringsadressen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.