Información proporcionada por diversas fuentes externas
Køb billige lattergas patroner til sifonflasker online. Lattergas til at lave flødeskum og anden madlavning. Vælg udleveringssted nær dig og afhent i en pakkeboks. Sifonflasker kaldes også flødeskumssprøjter, sifon eller siphon.
Prags Boulevard 43, 5015., 2300, København S, Dinamarca
- 31448931
- info@lattergaspatroner.dk
- lattergaspatroner.dk
Ikke noget at komme efter bestilte en…
Ikke noget at komme efter bestilte en søndag og jeg hente dem hos pakkeshoppen tirsdag kl 12.
Super god service.
Det er en fantastisk hjemmeside..
Det er en fantastisk hjemmeside..! De hjælper med Alt til vores madlavning og flødeskum..! Specielt god til hvis man er hed at uddanne sig til kok 🤩🤩
Super kundeservice
Super kundeservice. Ingen bøvl overhovedet ved levering af fejlprodukt.
Dejligt når man finder et af de sjældne firmaer som stadig ved hvad kundeservice betyder.
Jeg har handlet en håndfuld gange hos…
Jeg har handlet en håndfuld gange hos dem nu og det er lige nemt hver gang:) Simpelt og super hurtig levering. Diskret og sikkert! Anbefales varmt
Hurtig og diskret.
Super levering.
Super levering.
De kom i 10stk æsker som lovet :-)