Laun3 Opiniones 31

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een testpakket ontvangen en heel erg happy met de Floral. Ik vind de geur erg intens en gebruik dus minder. Maar dat is voor iedereen verschillend natuurlijk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldig product! Ik heb de set met kleine flesjes gekocht om te proberen, het enige nadeel daaraan is dat ze allemaal zo lekker zijn en ik nu niet kan kiezen ;) Ik gebruik lang niet de aanbe... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben 61 nog nooit wasparfum gebruikt…

Ik ben 61 nog nooit wasparfum gebruikt nou tog maar een keer uitproberen en het resultaat perfect mijn 3 zonen (al volwassen) maar nog thuis wonend complimenten wat ik kreeg super gelijk kreeg ik të horen ma bestel nig 1 wij betalen nou zo gezecht zo gedaan

Bedankt LAUN3
En heb proefpakket aan mijn nicht gegeven hoop dat zij er ook blij van wordt

3 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De geur zou van mij 5 sterren krijgen

De geur zou van mij 5 sterren krijgen , is heerlijk en blijft lang hangen , ik vind alleen het flesje vervelend schenken het gaat eigelijk altijd over de rand dus misschien is hier in de toekomst iets aan te doen !

4 de junio de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heerlijke geuren

Ik heb de testers besteld en met ca. 5 dagen ontvangen. Heerlijke geuren! Nu alleen nog even afwachten hoe lang de geur blijft 'hangen'. Dat heb ik nog niet getest dus vandaar 4 sterren. Als ik het weet pas ik het aan 😀

1 de junio de 2026

Super fijn producten

Super fijn producten, het ruikt heerlijk, en het is 1 van de weinige wasparfums waar wij hier thuis geen uitslag van krijgen. En de bestelling woord snel geleverd .

31 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was eerst sceptisch want ik had al…

Ik was eerst sceptisch want ik had al zoveel was parfums geprobeerd maar er was er geen één waar ik tevreden over was.
Op fb deze van laun3 besteld, eerst van de proefmonsters en daar kwamen 2 luchtjes uit die heerlijk ruiken. Voor mij geen ander wasparfum meer, een echte aanrader!!

23 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

het eerst een proefpakketje…

Voor het eerst een proefpakketje wasparfum besteld van dit merk,en moet na alle eerlijkheid zeggen dat de parfums die ik tot nu toe heb getest heerlijk ruiken. Ook werd het pakketje snel bezorgd . We gaan alle geuren testen en kijken welke geuren wij het lekkerste vinden om na te bestellen. Een tevreden tester👌

30 de mayo de 2026

Mijn eerste ervaring…

Heerlijke geur die aan me kleren blijft hangen. Zoveel vragen gekregen over de parfum die ik draag terwijl het allemaal kosten zijn die ik niet meer hoef te maken door dit geweldige product.

Ik sta versteld van de kracht die het met zich meebrengt, zonder enige schade of vlekken op me kleren toch nog zo’n niet al te machtige maar gebalanceerde geur.

Ik raad jullie allen aan dit product op zijn minst te testen!

29 de mayo de 2026

Mijn vaste wasparfum nu

Echt een top product, het ruikt fantastisch en ook erg lang nog op de kleren. Heb nu 3 geuren getest en allemaal fantastisch lekker!

26 de mayo de 2026

Wat een geweldig product

Ik gebruik lang niet de aanbevolen hoeveelheid per wasbeurt, er is heel weinig nodig voor een heerlijke geurbeleving

26 de mayo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.