Super producten van Laura Zeeuwen, ik heb de shampoos gekocht, de serum en de dry en slik mist, was al mega verrast door de shampoos, aangezien de structuur van mijn haar aan het veranderen is, pluizi... Ver más
La empresa ha respondido
Had mail gestuurd over black Friday code dat dat was mis was gegaan nooit reactie op gehad scheelde best veel geld dat vind ik echt slecht Producten zijn echt top ik hoef ook geen geld terug dan geve... Ver más
La empresa ha respondido
Door omstandigheden lang met haarproblemen zoals haarverlies rond gelopen. Ik besloot hier wat tegen te willen doen en ik heb bij Laura de massive nutritions en the brush besteld. Door the brush verli... Ver más
Bestelling was ondanks black friday de volgende dag al binnen! En die producten zijn echt amazing. Heb alle merken al geprobeerd, van Philip B tot Redken en alles er tussen in. Maar deze shampoo, cond... Ver más
Laura Zeeuwen is a hairdresser in heart and soul who specialises in Hair Extensions. The quality of the hair is always our number one priority!
35a, Wamberg, 1083 CW, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
My hair is growing back healthier, shinier and faster. I expect the thickness to come back too. Super happy with the results due to the nutritions!!
Prima producten erg blij mee en werkt super
Ik vond Laura heel lief en eerlijk.. zijn is heel professioneel!!
Zeer tevreden over geleverde producten maar naservice - kapotte bottle - werd correct gemeld en correct afgehandeld
Ik stond op punt om mijn bestelling te plaatsen en heb eerst nog gebeld om te vragen wanneer ik het ongeveer zou ontvangen en ze hebben er allen aangedaan om mijn bestelling nog op de post te doen die de volgende dag ging vertrekken en een paar dagen later heb ik het ook ontvangen. Mega goede service en top producten!
Afgelopen donderdag heb ik nieuwe extensions laten zetten door Laura. De zorg en liefde die je krijgt als klant is super fijn. Ze neemt de tijd en geeft super goed advies.
Het haar is echt prachtige kwaliteit en de producten zijn perfect. Ze ruiken lekker en verzorgen mijn eigen haar ook heel goed. Ik ben mega blij en heb nog nooit deze kwaliteit van extension gehad. Echt waanzinnig!
Vond het best wel lang duren voor je het product binnen had gekregen
Super snelle service!
Ik woon in Italy en had heel snel
mijn serum en supplementen! Blij mee😃
Ik kom al jaren bij Laura. De beste haarextensions!
Mijn haar oogt veel voller en het groeit echt veel sneller
Ik wil graag goede vitamines voor mijn haren , en ik denk dat ik deze hier heb gevonden !
Hi, Ik heb het pakketje nog niet ontvangen. Toen ik dit melde werd ik verwezen naar DHL. Daar is de melding net in behandeling genomen.

Respuesta de Laura Zeeuwen
Hele snelle levering, supplementen zijn echt goed.
Merk dat mijn haar beter wordt.
Haarclip lekker stevig, zit goed in haar.
Duurde 6 dagen voor het binnen was!
Toen ik mailde wel snelle reactie maar levering is dus erg traag!
Meerdere extensions gehad. Was altijd tevreden. De laatste zijn anders van kwaliteit. Droog, niet normaal klitterig. Voor honderden euro’s producten aangeschaft. Dure shampoos, conditioners, maskers, serums.
Krijg geen reactie op mail. Erg jammer.
Hopelijk lukt het wel via deze weg.
Más información sobre otros tipos de reseñas.