LAVINDE COPENHAGEN Opiniones 732

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ikke så svært det her 👌 Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestil... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejlige produkter, men en anderledes levering. Ønskede levering i GLS pakkeshop, hvilket også stod i ordrebekræftelsen. Stor undren da jeg fik besked om, at den ville blive leveret i Post Nord pakkebo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget positiv oplevelse, købte en serum til øjenvipper, den var tom, kontaktede dem og fik omgående en ny. Rigtig fin service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse! Hurtig levering og virkelig godt produkt. Jeres Foundation lever op til mine forventninger, Den giver som lovet smuk glød til huden og nem at arbejde med. Kæmpe anbefaling herfr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de productos de belleza
  2. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Lavinde fremstiller prisvindende makeup og hudpleje af de reneste råvarer i smukt nordisk design. Alle vores skønhedsprodukter er uden parfume, allergivenlige og har et højt indhold af aktive ingredienser. Lavinde Copenhagen er certificeret af Allergy Certified.

Vores løfte til dig

Escrito por la empresa

Kosmetikprodukter af de reneste råvarer
Vi fremstiller eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer – til en pris, hvor de fleste kan være med.
ALLERGIVENLIG HUDPLEJE
Vi har siden første produkt stræbt efter at producere parfumefri makeup og hudplejeprodukter, og vi er enormt stolte af, at alle vores produkter samtidigt er allergivenlige.
PRISVINDENDE PRODUKTER
Du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Vores BEYOND - Volume & Curl Mascara samt vores vippeserum HYPED - Eyelash Serum har begge vundet til Danish Beauty Award.

Vores fragtservice

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.

Fri fragt ved ordrer over 200 kr.
Køb for over DKK 200,- og få gratis fragt med PostNord ellers starter vores fragtpriser ved kun 10 kr.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og god levering af den bedste…

Hurtig og god levering af den bedste mascara man kan få :-)

27 de septiembre de 2024

Hej Louise

Vi takker mange gange for dine flotte stjerne og ikke mindst ord!
Hvor er det bare dejlig at du har den positive oplevelse med os🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering af den bedste mascara

27 de septiembre de 2024

Hej Hanne

Du skal have kæmpe tak for at dele din oplevelse med os🤩
SÅ dejligt at høre at du oplever hurtig levering, og ovenikøbet på din bedste mascara ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var ikke tilfreds med deres eyeliner

Var ikke tilfreds med deres eyeliner, som var tør og i stykker i låget. Ved henvendelse sendte de mig straks en ombytter u/b. Se det er god kundeservice. Tak ❤️

25 de septiembre de 2024

Hej Mette

Tak for din anmeldelse!
Vi beklager virkelig, at eyelineren ikke levede op til dine forventninger. Vi er dog glade for, at vi hurtigt kunne løse problemet med en ombytning, og at du er tilfreds med vores kundeservice. Vi sætter stor pris på din tålmodighed 😃

Hej Trine,

Tusind tak for dine flotte stjerner!
Det er så skønt at høre du oplever hurtig levering, og at du synes vores produkter er rigtig gode🤩

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skønne produkter og super hurtig…

Skønne produkter og super hurtig ekspedition 👏🏻

6 de septiembre de 2024

Hej Anne,

Mange tak for dine flotte ord!
Vi er SÅ glade for at høre du synes vores produkter er skønne, samt en super hurtig ekspedition🤩

Hurtige og effektive

Utrolig hurtig og effektiv

6 de septiembre de 2024

Hej Sarah,

Hvor skønt at læse din anmeldelse! Tusind tak for at tage dig tid til at skrive den😃

Bedste serum på markedet

Produkterne er de bedste, punktum. Har sensitiv hud og har ikke kunnet tåle vippeserum fra andre brands, Lavinde er en game changer. Jeg er på min 3.serum og har aldrig haft så stærke, tætte og sunde vipper som jeg har nu. Derudover har jeg også alle 3 mascara og bruger dem efter humør, anledning og vejr.

2 de septiembre de 2024

Hej Cecilie,
Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at vores serum har været en game changer for dig, især med din sensitive hud😃
Det er skønt, at du ser så gode resultater med stærke og sunde vipper og at du derudover også har glæde af vores mascaraer.

Vi sætter stor pris på at du deler din oplevelse med os🥰

Rigtig gode varer

Rigtig gode varer, og dag til dag levering 👍

30 de agosto de 2024

Hej Tina

Tak for at skrive en anmeldelse 😃
Dejligt du synes godt om vores produkter, og at du oplevede hurtigt levering ;)

Jeg elsker Lavinde

Jeg elsker lavinde, deres produkter og hurtige levering.

30 de agosto de 2024

Hej Simone

Vi takker mange gange for dine flotte stjerne og ikke mindst ord!
Hvor er det bare dejlig at du har den positive oplevelse med os🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I dag modtog jeg verdens bedste mascara

I dag modtog jeg verdens bedste mascaraer, Beyond volume & curl mascara og Ultimate lenght mascara. Hurtig levering og der var en dejlig håndsæbe med som gave - mange tak for det 🤩

20 de agosto de 2024

Hej Alice

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du er glad for både Beyond Volume & Curl Mascara og Ultimate Length Mascara. Vi er også glade for, at du kunne lide den lille gave🤩

Det er ikke så svært det her 👌

Det er ikke så svært det her 👌
Helt fantastisk kundeservice fra start til slut. Bestiller mascara mandag middag, og i dag tirsdag kommer pakken, hvor i der ligger en gave til mig ud over de bestilte varer.
Mine sarte allergiramte øjne, har aldrig haft det bedre siden jeg startede på Lavinde ♥️
🤩🤩🤩🤩🤩

20 de agosto de 2024

Hej Maibritt

Tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med vores kundeservice, og at dine sarte øjne har det bedre med vores produkter. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både levering og den lille gave, vi sendte med. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen snart! 🌟

Laviner tak, bare tak 🫶🏽

Jeg er blevet storforbruger af Ultimate Mascara.
Går aldrig tilbage til andre.
Glæder mig til at prøve den Liquid Eyeliner. 😍
Uden tvivl 5 stjerner herfra

15 de agosto de 2024

Hej Trine

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Vi er super glade for at høre, at du er blevet så glad for vores Ultimate Mascara. Det betyder meget for os! Tak for de 5 stjerner og for din loyalitet – vi glæder os til at fortsætte med at give dig produkter, du elsker - Og held og lykke med din eyeliner ;)

Hurtigt levering!

8 de agosto de 2024

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre du oplevede hurtig levering🥰

Hej Jeanette

Rigtig mange tak for dine flotte ord😃
Det betyder meget for os at du har oplevet super kundeservice - Og dejligt med hurtigt levering ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at finde rundt i og hurtig…

Nemt at finde rundt i og hurtig levering

Hej Pia

Mange tak for din anmeldelse 😊
Vi er virkelige taknemmelige for de 5 stjerner og håber på at se dig igen snart 😍

Lavinde Copenhagen 🌱

Dejligt produkt

5 de agosto de 2024

Hej Christina

Tusind tak for at tage dig tid til at lave en anmeldelse! Dejligt at du synes godt om vores produkt🥰

Virkelig lækkert produkt

Virkelig lækkert produkt. Det er den første mascara jeg har prøvet, hvor det føles sundt at putte på vipperne.
Og der var hurtig levering 👍

2 de agosto de 2024

Hej Michelle

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse🥰
Og hvor er det fantastisk at høre at du har en føles af at mascaraen er sund at putte på vipperne - Og at den som bonus var hurtigt leveret ;)

Meget tilfreds

Hej Margrethe

Vi takker for din anmeldelse😃
Dejligt at høre du er meget tilfreds med din oplevelse🥰

Hurtig service og hurtig levering

Hurtig service og hurtig levering

Hej Lisbeth

Tusind tak for dine flotte stjerner🤩
Dejligt at høre om din oplevelse med vores service og levering :)

Bedste mascare

Bedste mascare, samt hurtig levering🫶🏻

31 de julio de 2024

Hej Jette,

Mange tak for at dele din oplevelse med vores mascara og den hurtige levering med os🥰

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.