La empresa ha respondido
Elk jaar hebben wij een familieweekend in ons vakantiehuis. Kort ervoor ontdekte we een muffe geur wat duidelijk schimmel culturen waren. Het personeel van Lavos BV is een dag na ons telefoontje direc... Ver más
Deltazijde 26, 1261ZM, Blaricum, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Geweldige en snelle service wij hadden veel schimmel en alles is nu verwijderd en een nieuwe ventilatie geplaatst zeker aanrader
Absolute aanrader, uiterst kundige vakmensen, super vriendelijk en beleefd. Ze hebben bij mijn ouders een pittig probleem opgelost zodat zij nog jaren van hun woning samen kunnen genieten! Rob (eigenaar dacht ik), super vriendelijk en recht door zee. De werknemers (voor ons waren dat Nuno en Nairon, sorry als ik het verkeerd schrijf)...TOPGASTEN. GOUD WAARD!

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Goede service wederom wij zijn zeer tevreden vandaag hebben ze onze wTw vervangen en onze badkamer sschimmel vrijgemaakt zeker aanrader

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Wij hebben binnen één week tweemaal dezelfde factuur ontvangen. Daarnaast is er op de afgesproken dag niemand verschenen. Tijdens de daaropvolgende afspraak gaf de monteur telefonisch aan niet te weten of hij kwam voor een reparatie of voor het opstellen van een offerte.
Wij hebben aangegeven dat wij deze gang van zaken als onprofessioneel ervaren, mede omdat het ons een vrije dag heeft gekost. Hierop werd weinig begripvol gereageerd. Vervolgens hebben wij besloten af te zien van de eerder geaccepteerde offerte. Ook dit zou nog intern besproken moeten worden, maar sindsdien hebben wij niets meer vernomen. Al met al niet aan te raden.

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Lavos heeft ons verlost van schimmel en vocht veroorzaakt door te hoog grondwater.
Komen afspraken na en werken zelfs op zaterdag!
Complimenten aan de nazorg, ruimen alles netjes op er is aan het einde van de werkzaamheden niet te zien dat ze iets hebben geboort.
Heeft u schimmel? Of vocht? Bij Lavos lossen ze het op!

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Na 3 weken nog steeds geen offerte binnen gekregen na meerdere verzoeken zijn wij er klaar mee! Lavos hoeft bij ons niet meer te komen. Zeer onbetrouwbaar!

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Vorige maand ben ik keurig geholpen door de medewerkers van Lavos. Er moest behoorlijk wat gebeuren in mijn woning: van renovatiewerkzaamheden tot het opnieuw stucen nadat er schimmel was geconstateerd.
De werkzaamheden zijn professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Er werd duidelijk gecommuniceerd over wat er moest gebeuren en alles werd netjes achtergelaten. Daarnaast is er ook mechanische ventilatie geplaatst om toekomstige problemen te voorkomen.
Vandaag de dag is alles nog steeds droog en ziet het er mooi afgewerkt uit. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de service. Zeker een aanrader!

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Geweldige service en snel geholpen wij hadden last van een nare mufe geur vanuit de kruipruimte en veel water wij kwamen via internet bij lavosreiniging terecht en werden netjes te woord gestaan en geholpen wij hebben nu een dranaige in de kruipruimte en de schimmels os verwijderd en de nare geur is weg ook hebben we direct de vloer en bodem laten isoleren door hun wij hebben deze service als zeer pretig ervaren en het zijn echte vak mensen die alleen maar werken gelukkig hebben ze wel even koffie gedronken en alles uitgelegd top service bedankt

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Ik ben op 7 februari 2026 uitstekend geholpen met het verwijderen van schimmel in mijn badkamer. Hele goede service, uitstekend advies vooraf gekregen en zij hebben de bron van de schimmel vorming ook achterhaald in mijn woning 🏠. Een niet goed werkende ventilatie systeem was de oorzaak. Ook deze hebben zij uitstekend geïnstalleerd. Super tevreden 🤩👍🤝

Respuesta de Lavos Reiniging BV
We hadden al jaren wateroverlast en schimmel in de kelder nadat het nabijgelegen waterleidingbedrijf met het oppompen van water was gestopt en ook het tegenover ons liggende bedrijf Stork na verhuizing dus stopte met het oppompen van water. Na hevige regen was ik dagen en soms wekenlang bezig met het wegpompen van water.
Lavos heeft de kelder zeer goed behandeld en mooi afgewerkt en sindsdien hebben we geen last van water en schimmel in de kelder gehad. De medewerkers werkten hard en snel. Elk keer dat we nu in de kelder komen genieten we van het mooie resultaat. We hadden dit jaren eerder moeten doen.
Ook de communicatie met de klantendienst was zeer goed en het oplossen van twee kleine uitvoering probleempjes was zeer snel en adequaat. Zelden meegemaakt dat door een klantenservice zo goed en snel gecommuniceerd en actie ondernomen werd.
We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen .

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Very good and professional job, decent price

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Goede service alles werd goed uitgevoerd wij hebben eindelijk na velen jaren weer een droge kelder ze werken netjes en waren zeer beleefd en werkten erg hard

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Tijdens de renovatie van huis kwamen we erachter dat er door een oude lekkage schimmel was ontstaan achter de bekleding van het schuine dak. Lavos via google gevonden en makkelijk via de whatsapp de informatie kunnen delen. Na een gratis adviesbezoek aan huis kwamen de mannen langs om de schimmel te doden. Namen zelfs een extra stukje in de douche mee. Nu is ons huis weer schimmelvrij en kunnen we door met de renovatie, bedankt!

Simpele en transparante website,
Dmv een klantcontactformulier een aanvraag met foto's ingezonden, zoals beloofd correct binnen de 4 beloofde uurtjes werd er contact met me opgenomen, fotos waren bekeken en leek om schimmel te gaan!
Ze boden mij wat mogelijke datums aan voor een ( vrijblijvende ) afspraak op locatie eventueel met offerte. Bij afspraak bleek er veel ( zwarte ) schimmel aanwezig te zijn ( had de sleutels vd woning pas 2 dagen )
Na uitleg en service van Lavos, overeengekomen tegen betaling een rapport op te laten stellen, afgesproken wat er eventueel gedaan MOET worden om de schimmel weg te krijgen, en dit allemaal op een transparant, maar duidelijk rapport!
Van mij, maximaal aantal sterren!!

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Snel geholpen en alle schimnel is verwijderd dikke 10 zeker aanrader ze hebben ook de ventilatie vervangen echt Vakmensen

Respuesta de Lavos Reiniging BV
begin februari had ik via rob zijn advertentie op MP een overeenkomst om een dure verfspuit van hem te kopen , vandaag 16 mei heb ik nog steeds niets aangekregen . 50 mails en berichten gestuurd ,jaja alles komt goed zegt hij maar ik wacht nog steeds , heel treurige zaak
intussen schuift hij alles door naar een 2dehandswinkel , daar zou blijkbaar de fout zitten maar dat klopt niet
ps : op MP adverteert deze zaak onder de naam Lavos reiniging + Almarowinkel !!
heel raar

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Zeer onprettig bedrijf niet klantvriendelijk en laten je gewoon zitten.

Respuesta de Lavos Reiniging BV
De mannen waren keurig op de afgesproken tijd, ze hebben heel netjes gewerkt en de service is prima!

Respuesta de Lavos Reiniging BV
teveel om te noemen en niet waard dat er tijd ingestoken wordt , hoi robke , één ding : niet goed bezig

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Lavos was mooi op tijd en heeft de woning super schoon achter gelaten! Petje af!

Respuesta de Lavos Reiniging BV
Más información sobre otros tipos de reseñas.