Ik heb 3 verschillende L&C Design tv meubels gekocht verspreid over 2 aankopen. Beide keren heb ik de meubels binnen een uur op kunnen halen (even belletje gepleegd vooraf). Bij het 3e meubel w... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Voor in de caravan de oplossing om op drie plaatsen, (raam, zithoek, en bed) TV te kijken.de beugel is erg solide en mooi afgewerkt ik heb alleen de hoek waar de beugel is bevestigd verstevigd om dat... Ver más
Ik kan deze website zeker aanraden! Ze leveren snel en zonder enige problemen, daarnaast krijg je ook precies wat je besteld hebt. Klanten service nog niet nodig gehad, dus daar kan ik niet ove... Ver más
Prima site om te zoeken en de juiste beugel te vinden. Er is voldoende informatie over de beugel zodat je zeker weet dat je de juiste beugel hebt. Prima op tijd geleverd en verpakking was ook pri... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Latijnzeil 11, 1319 EN, Almere
- 036-8487320
- info@lcdwandbeugels.nl
- lcdwandbeugels.nl
Absoluut top!
Ik schrijf nooit beoordelingen over aankopen. Maar het moet gezegd; allereerst is de prijs prima en de bezorging uitmuntend! Ik had de wandbeugel vrijdagmiddag rond 1700h besteld en zaterdag om 1000h is hij bezorgd.
Complimenten!
Prima
Informatie gevraagd snelle reactie. Snel besteld en snel geleverd!
perfect
Om 16.00 uur besteld en de volgende dag om 11.00 uur geleverd.
Op tijd geleverd
Pakket was keurig volgens planning geleverd. Alleen was de verkeerde lengte van de stang voor de grondstandaard meegeleverd. Na een telefoontje werd dit keurig afgehandeld. Nieuwe stang werd bezorgd en er kon met UPS een afspraak worden gepland voor het ophalen van de fout geleverde stang.
Snelle levering goed product.
LCD wandbeugels , levert echt snel en het is een makkelijk te instaleren product. dus als je je tv wilt ophangen is dit echt een tip.
Snelle service
Binnen 24 uur de juiste beugel thuisbezorgd. Prima!
Zeer tevreden.
Snelle levering, prima gebruiksaanwijzing op de site!
Snelle spoed maar ook goed?
Muurbeugel ok, bouten voor bevestiging aan tv kunnen in de container, te lang.

Respuesta de LCDwandbeugels.nl
Universal TV stand
Package delivery in no time (couple of working days), straight at home. The TV stand looks good, professional and sleek. It fits the TV like it would be its own. It was easy to follow the instructions and build it up, although two people might be needed for security. The construction seems very stable, at least for a 42" screen and it doesn't wobble as much. As for now, this TV stand is exactly what we needed!
helemaal blij
Duidelijke website, snel geleverd en hij hangt goed aan de muur.
Tot nu toe zijn wij er erg blij mee.
perfect!
aardige mensen, heel behulpzaam en vriendelijk aan de telefoon en in de winkel.
Fantastisch
Hele goede klanten service en heb natuurlijk goed advies gekregen. Top producten en natuurlijk een snelle bezorging. Ik zou zeker nog wel een keer wat bestellen bij dit bedrijf en natuurlijk aanbevelen aan iedereen
Wandbeugel is zeer snel geleverd, geen problemen mee.
Via BOL.com deze wandbeugel voor mijn TV besteld.
2 dagen later is deze keurig verpakt bij mijn thuis afgeleverd.
Goede service, prima product.
Vlotte levertijd en duidelijke beschrijving bij de steun geleverd, kortom een goede ervaring.
goede service
De ontvangen. t.v. beugel is goed,
goede oplossing van het bedrijf na telefonisch kontakt over probleem met de ophanging
i.v.m. ingebouwde dvd speler.
uitstekende service.
Wij zijn helemaal tevreden!
Duidelijke website, goede berichtgeving na koop. Op tijd geleverd en prima materiaal. Kortom aan te bevelen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.